victoriav.blogg.no

Dagens antrekk

  • 14.06.2015 - 14:16

Hei hei! Jeg har visst ikke snøring på dagene siden det er ferie, for jeg kunne sverget på at det var lørdag i dag. Og jeg som hadde tenkt å hente pakken fra BliVakker på posten og alt! Jaja, sånn kan det gå. Får ta det i morgen!

De siste dagene har jeg ikke gjort noe særlig spennende, ettersom jeg har klart å bli syk. Hoster og hoster til jeg nesten svimer av. Forhåpentligvis er det over om noen dager! Men i forrige uke var jeg og besøkte Silje, som har fått seg ny valp. Han heter Bris og er en liten pomeranian, en ordentlig kladd av en pelsball. Herregud, så søt! Får lyst på valp igjen, jeg også. Bare se: Åeh ♥ Altfor søt fyr.

Over til dagens antrekk: 

cardigan ONLY - genser NELLY - skjørt STRADIVARIUS
 

Vet ikke om dere kommer til å se noe outfit uten denne cardiganen i sommer - jeg elsker den altfor mye! Jaja, gjenbruk er bra, er det ikke? Det er iallfall veldig deilig å ha funnet en cardigan jeg faktisk synes er perfekt. Ha en fin søndag alle sammen!

Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits