victoriav.blogg.no

Findings Festival

  • 03.06.2015 - 20:13

Fredag og lørdag var jeg på Findings Festival på Bislett stadion, og det var utrolig gøy! Det var min første festival noensinne, men sikkert ikke den siste. Man har vel ikke vært på "ordentlig" festival før man har sovet i telt (?), så det har jeg til gode!Jeg dro med Ida, Magnar, broren min og en venn av han på fredagen, som var den beste dagen. Været var utrolig bra, og det var kule artister (som jeg faktisk hadde hørt på før). Gabrielle, Jessie J og Avicii var det beste! På lørdag var høydepunktet Broiler og Matoma, men Dada Life, som jeg aldri hadde hørt om, var nesten enda bedre! Veldig kult sceneshow og god stemning!

På slutten var jeg imidlertid utrolig lei av fulle folk som ravet rundt, skumpet hverandre, og folk som sølte øl på meg, men det er vel en del av festivalopplevelsen? Man blir generelt veldig hyggelig med litt innabords, da - det var rundt 5-6 personer som kom bort til meg og sa at jeg var fin med blomsterkransen min, haha. Sånt er alltid koselig!Victorias festivaltips - Findings edition:
- Kle deg godt hvis det er spådd dårlig vær, når solen går ned blir det fort kjempekaldt! 
- Husk at alt du har på deg kan du risikere å få dynket i øl, så ikke ta på deg det dyreste du har.
- Vanlig vann kostet 40 kr for ett glass (!!), så etter første kjøp av drikke kan du spare på glasset og fylle på vann inne på doene. Kanskje litt frowned upon, men det sto ikke noe sted at det ikke var lov?
- Husk å beregne køtid, slik at du ikke ankommer akkurat da artisten du vil se går på scenen, og du må høre de første sangene i køen. (Denne feilen gjorde jeg begge dagene, oops!)
- Ha det gøy! Og oppfør deg pent, så slipper du å bli kastet ut som Paradise-Audun (hehe). 


Jeg gleder meg allerede til neste Findings! Var noen av dere der?

Laurie

04.06.2015 kl.02:35

Så utrolig kjekt!! Nydelige du : )) Klem! :*

P

06.06.2015 kl.23:14

Dovann ææsj
Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits