victoriav.blogg.no

Dagens antrekk

  • 06.06.2015 - 17:40

Det er så deilig å ha ferie!! Det føles egentlig som at jeg skal tilbake på skolen neste uke, men sånn føles det vel alltid i begynnelsen av en ferie? Uansett, jeg storkoser meg!

I går var det eksamensfest på Chateau Neuf, noe som var kjempemorsomt. Jeg fikk hilst på og sagt hadet til mange i klassen, danset masse, og så opptrådte Erik og Kriss. Det var veldig god stemning! Noen mener at det er kleint å like dem, men jeg synes de er kjempebra, haha. "Dra tilbake" er en all time favourite hos meg, og sikkert mange andre også basert på hvor høyt alle sang og ropte i går. Etterpå ble det McDonald's til nattmat; en perfekt kveld med andre ord!

Dette hadde jeg på meg i går:

cardigan ONLY - kjole NELLY

Denne cardiganen bruker jeg hele tiden, for den er så fin og går virkelig til alt! Jeg har lenge ønsket meg en cardigan som er fin å ha over kjoler uten å "ødelegge" looken. Det må man tross alt ha når man bor i kjølige Norge! Kjøpte den på Nelly HER (annonselenke), men selges også på Vero Moda/ONLY. Til og med mamma har kjøpt den, haha.  Nå kom mamma hjem med mocca frappe til oss! Jeg ELSKER frappe ♥ (Sunn livsstil hva da?) Så nå skal jeg kose meg med frappen og en tv-serie, og senere blir det tacokveld og full avslapning hjemme.

Hva skal dere gjøre i kveld?

Emilie Skyum

06.06.2015 kl.17:46

Så fint antrekk! ^^

Hannehm

06.06.2015 kl.21:24

fint :)

Sandra

06.06.2015 kl.22:43

Så sommerlig antrekk :)

Kamilla Haaland

07.06.2015 kl.14:36

knallfint antrekk :)

inabellee

17.06.2015 kl.23:08

Kjempe fin du er, Slik som bloggen din! :D
Victoria

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 23 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og personalledelse, og nå studerer jeg til en master på BI.

På denne bloggen skriver jeg om hverdagen min og mine interesser; blant annet klær og mote, shopping, fotografi, dyr (mine tre skjønne birmakatter og Penny the pomeranian), bøker, filmer og serier.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Follow
Follow

Søk i bloggen


Blogger outfit 160x600.jpg

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits