victoriav.blogg.no

Bilder fra Kiel

  • 10.06.2015 - 18:28

I går kom jeg hjem fra Kielfergen, så det er på tide å vise noen bilder fra turen! 

Malene og meg før avreise

Jeg delte lugar med Malene, og her ser dere tvangstrøyesengene våre. (Det gikk an å fjerne de svarte strikkene altså). Selv om lugaren var liten, var den overraskende fin! Ikke at vi tilbragte så mye tid der uansett, da.

Disse bildene tok jeg da vi ankom Kiel og var på vei bort til shoppingsenteret. Det var en koselig liten by, og ikke så verst shopping heller! Jeg fikk kjøpt meg mye fint på de fire timene vi var der. Kanskje jeg lager et innkjøpinnlegg senere!

Silje og megSilje, Malin og Malene på nattklubben 

Det var en kjempefin og vellykket tur! Gøy å oppleve noe litt utenom det vanlige (spesielt etter å ha vært innesperret på biblioteket på skolen i et halvt år). Ikke minst var det koselig å bli kjent med Malin og Silje. Dagene gikk vanvittig fort, samtidig som det føles som at jeg har vært borte i flere uker - sikkert fordi vi gjorde noe hele tiden. Jeg kommer til å huske den gode middagsbuffeten (haha), kortspilling og moro på lugaren til Malin og Silje, dansing på nattklubben, og shopping i Kiel. Jeg kunne definitivt tenkt meg å gjøre dette igjen en dag! 

Malene Thomassen

10.06.2015 kl.20:25

Takk for fin tur, ja! :)

Hannehm

10.06.2015 kl.20:42

fine bilder :)
Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits