victoriav.blogg.no

Obsessed

  • 20.06.2015 - 15:28

Alle har noe de er spesielt interessert i og er opptatt av. (Eller helt besatt av.) Dette er noen av mine!


Leppestifter
Jeg har virkelig en ting for leppestifter, noe man skjønner med en gang når man tar et blikk på samlingen min. Det verste er at jeg ikke bruker halvparten engang, jeg bare elsker å kjøpe nye, vurdere farger, sette de inn i samlingen og bare se på dem. Det minner meg på at jeg virkelig bør bli flinkere til faktisk å bruke det jeg har kjøpt!

Kameraer
Man skulle tro at man kan få nok av kameraer, men ikke jeg! Det finnes så mange fine. Jeg har et ganske bra speilreflekskamera med bra objektiver til, og jeg har et ålreit polaroidkamera, to mindre kompaktkameraer som tar fine bilder, men jeg mangler det perfekte, lille digitalkameraet. Jeg vil at det skal være lett som en fjær, ta helt utrolige bilder og samtidig koste nada. Ikke en lett kombinasjon. Jeg snuser litt på et Samsung NX Mini i rosa (<3) nå..."Tullebutikker"
Jeg elsker å gå i butikker som selger masse rare duppeditter og ting man ikke visste at man trengte. For eksempel sånne små butikker i syden som selger alt mulig rart, hvis noen skjønner hva jeg mener? Andre styrer unna, men jeg synes det er så underholdende å se på alt de selger. Butikker som TGR på Arkaden, Nille og Lettere Liv kan jeg gå og se i flere timer i strekk!

Filmer, serier og skuespillere, regissører ++
Jeg er veldig glad i filmer og TV-serier, slik som veldig mange er, men jeg er minst like interessert i bakgrunnsinformasjon om dem. IMDB er en av de mest brukte appene på mobilen min! Elsker å lese om skuespillerne, se hvilke andre filmer de har spilt i, hvem som har regissert filmen, om serier, lese på message boards og trivia. 

Brettspill
Dette er en "ny" interesse, selv om jeg alltid har elsket brettspill. Jeg har bare aldri eid spesielt mange selv! De siste månedene har Ark ofte hatt 50% på brettspill, og slik har jeg klart å doble samlingen ganske fort. Brettspill er iallfall veldig morsomt og sosialt! Det er fint å endelig ha noe å velge i.

Hva er du spesielt interessert i?

 

Anastasia

20.06.2015 kl.16:52

brettspill, det er meg! haha! hver gang jeg skal ha fest hjemme så bare " ALLE SAMMEN??!! SKA VI SPILLE?????, NOEN SOM VIL SPILLE MED MEEJ?" hahah! :D film og serier er jeg også besatt av! ;p

mairho

20.06.2015 kl.18:47

Så gøy! Vet faktisk ikke helt om jeg har noen ting jeg er obsessed med egentlig, det måtte isåfall vært mat og å kjøpe klær og slikt. Er veeeldig glad i å kjøpe ting, hahaha :-)

Filippa og Hedda

20.06.2015 kl.23:42

Kult innlegg! Hvis jeg skal nevne noe jeg er obsessed med, så kan jeg nevne spillelister på spotify, bilder, bøker og sko :)

21.06.2015 kl.00:44

jeg er helt obsessed med sminke! kjøper det med fordi det ser fint ut, så den siste måneden har jeg blakket meg på å kjøpe masse Too Faced fra utenlandske sider :P en dyr obsession :P

Marie Caroline Kolberg

21.06.2015 kl.09:54

Så morsomt innlegg! Er også obsessed med leppestifter, kameraer og serier:D Er ikke like sikker på brettspill haha..

anon

14.08.2015 kl.09:23

Board games are fun. I'm terrible at Monopoly, though. Always lose.
Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits