victoriav.blogg.no

Let me take a selfie

  • 21.06.2015 - 13:31

Jeg er nok litt sent ute med å skaffe meg selfiestick, men jeg så egentlig aldri verdien i det. Før nå. Spesielt på jentekvelder og slikt, når man vil ta et kjapt bilde av alle sammen, da er det nyttig å ha en slik stang! 

Jeg betalte rundt 60 kr, da fikk jeg med både stangen og den lille fjernkontrollen. Synes ikke det er så ille! Har ikke direktelink siden selgeren jeg kjøpte av ikke har flere igjen, men det finnes mange andre som selger likt. Tror denne skal være lik, og til og med billigere!

Stangen kan dras ut til å bli veldig lang, eller holdes kort som på bildet. 

Fjernkontrollen kobles enkelt og greit til Bluetooth på mobilen din, så er det bare å klikke i vei! Det fulgte også med batteri til den. Liker denne versjonen mye bedre enn der man må trykke med fingeren på selve stangen, for min erfaring er at man rister for mye og får uklare bilder. Det skjer ikke nå!Dette var jo en veldig billig versjon, så jeg vil trekke frem en negativ ting: Mobilholderen kan bli litt tung for stangen slik at hele greia svinger rundt. Litt vanskelig å forklare, men man må bare finne riktig måte å holde stangen på! Ellers er jeg fornøyd! 

Bruker dere selfiestick?

Kristine

21.06.2015 kl.14:04

Har ikke prøvd sånn før, men det ser veldig smart og enkelt ut :)

Anastasia

21.06.2015 kl.20:41

Jeg bruker ikke sånt nei! Haha! Er det noe så er det hånda min som blir brukt til å ta selfies av meg selv! 😅 men er jo kult konsept da!;p

JSH

22.06.2015 kl.09:17

Har aldri prøvd ein sånn før, men kunne lett ha tenkt meg ein sånn! Virke ganske praktisk å ha som bloggar òg :)
Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits