victoriav.blogg.no

Times could be much worse

  • 22.06.2015 - 15:18

I helgen var jeg på Hvaler med mamma og pappa for å ordne hytta i stand til neste uke. Vi har drevet og pusset opp inne, så absolutt alt måtte vaskes og tørkes støv av, i tillegg til at vi måtte rydde masse ting på plass. Da vi kom ble vi ganske motløse over synet som møtte oss. Det var bare så mye som måtte gjøres, på så kort tid! Heldigvis ble vi ferdige sent i går kveld, så fikk vi dratt hjem til Oslo. Gjett om vi var slitne etterpå! Men nå er det kjempefint der, og det er deilig å vite at absolutt alt er RENT! 

Denne uken skal jeg bare slappe av hjemme, før det bærer til Hvaler igjen uken etter. Gleder meg ekstra mye til å være der med jentene nå, siden vi har gjort det så fint! Og finere skal det bli, for vi har kjøpt nye utemøbler, ny spisestue og vi skal også få ny terrasse. Dette kommer nok ikke på plass før senere i sommer, men det blir kjempebra!

Ellers har jeg fått noen ting i posten: 

Ny hårkur, leave-in hårkur og hårspray. Jeg har virkelig fått dilla på å kjøpe hårprodukter, av alle ting. Hvor kom det fra? Antar det har noe med min besettelse om å få langt, langt hår - som faktisk er sunt og fint. 

Dette kjøpet er jeg SÅÅ fornøyd med! Spillene er "Jeg har aldri" (da slipper man å være kreativ selv), "Idiotkunnskap" og "Jentekveld". Har ikke testet ut noe ennå, så det gleder jeg meg til å gjøre på hyttetur med jentene!

Ha en strålende uke alle sammen!

Navn

22.06.2015 kl.15:28

Super duper blogg du har :) masse fine bilder og innlegg :) hva er dine beste treningstips? Kan du lage mer av sunn oppskrifter til mat (lunsj og middag)? Hvorfor blogger du? Hadde vært koselig om du tok en tur innom min blogg :) ha en fin dag videre :)

mairho

22.06.2015 kl.22:19

De spillene virket veldig gøye! "Jeg har aldri"-spillet virka veldig kjekt å ha ettersom man ikke alltid er så kreativ med å finne opp spørsmål og må sitte der i hundre år for å tenke ut noe, hahaha. Har du link til hvor du kjøpte dem? :-)

Victoria

22.06.2015 kl.23:04

mairho: Jeg kjøpte dem på Ark i den fysiske butikken, men de har spill på nettet også. Ser ikke ut som de har de jeg kjøpte, men er 50% på en del andre også :)

Kristine

22.06.2015 kl.23:39

Så fine Bilder :) Alltid greit å få vasket og bli ferdig med det! Føles som regel litt bedre etter det :)

Sandra Walle

23.06.2015 kl.00:11

Hvor har du kjøpt de spillene? :D

fine bilder :)

Victoria

23.06.2015 kl.00:24

Sandra Walle: Takk:) Kjøpte dem på Ark, i den fysiske butikken:)

Sandra Walle

23.06.2015 kl.00:26

aah! Thank u :D

moncoeur

23.06.2015 kl.00:59

Elsker slike spill! Kjempefin blogg du har! :)

Tanker og meniner

23.06.2015 kl.09:39

Så koselig :) Det blir godt og kunne tilbringe tid med jentene :)Ønsker deg en riktig flott dag :)
Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits