victoriav.blogg.no

Outfit

  • 23.06.2015 - 11:40

Hei hei! I går var jeg og så Jurassic World på kino med Malene, Geethan og Magnar. Jeg hadde ikke så høye forventninger med tanke på at dette er den fjerde typen slik film, men den var virkelig kjempebra! Og det kommer fra en som har sett de gamle filmene mange ganger og elsker dem. Så klart, den er fylt med klisjeer her og der, og man skjønner hvordan alt ender, men jeg synes likevel den var vanvittig spennende fra start til slutt. Deilig med en sånn kinoopplevelse. Etterpå spiste vi på Mucho Mas på Grünerløkka, noe som var veldig koselig!

Dette hadde jeg på meg:

genser BIK BOK - skjørt NELLY - sko JEFFREY CAMPBELL

Planen for dagen er å fylle på vipper og se i noen butikker etterpå. Det er Sankthansaften i dag, men jeg pleier sjelden å gjøre noe spesielt. Særlig fordi jeg aldri får med meg hvilken dag det er på før det er for sent, haha. Vi får se hva som skjer!

Har dere planer?

Hannehm

23.06.2015 kl.13:03

fint :)

mairho

23.06.2015 kl.13:37

Så fint antrekk! Har selv vurdert å se filmen, kanskje jeg gjør det når den kommer ut heller :-)

Lilli

23.06.2015 kl.13:48

Fint antrekk (:

Sandra Walle

23.06.2015 kl.23:32

SÅ flott antrekk :D
Victoria

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 23 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og personalledelse, og nå studerer jeg til en master på BI.

På denne bloggen skriver jeg om hverdagen min og mine interesser; blant annet klær og mote, shopping, fotografi, dyr (mine tre skjønne birmakatter og Penny the pomeranian), bøker, filmer og serier.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Follow
Follow

Søk i bloggen


Blogger outfit 160x600.jpg

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits