victoriav.blogg.no

No more fish cakes, please

  • 23.06.2015 - 19:51

Jeg må fortelle om noe som skjedde i stad. Som pappa sier: "Det er sånt som skjer når man bare slenger ut ting uten å tenke seg om!"

Jeg og mamma satt ved kjøkkenbordet etter middag og bare pratet, og akkurat da ringte det på døra. Kjøkkenvinduet er rett ved ytterdøra så vi kunne se hvem det var, men siden det ikke var noen vi gjenkjente, antok vi at det var besøk til broren min. Jeg fikk flashback til den gangen mamma ble "lurt" til å kjøpe 10 kilo fiskekaker på døra, så jeg ropte (HØYT) for å være morsom: "Ikke kjøp noen fiskekaker!" til broren min. Mamma bare: "hyssj, vinduet står åpent!" og da sa jeg: "Er det ikke til Michael da?" Men han åpnet jo ikke for besøket sitt, så da måtte jeg åpne da...Slik foregikk samtalen:
Mannen:
Er foreldrene dine hjemme?
Meg: Hva gjelder det?
Han (smiler skjevt): Fiskebilen.
Meg: heheh... nei takk! 

Haha, okey, dere måtte kanskje ha vært der, men det var sykt festlig. Og litt flaut. Da jeg kom tilbake på kjøkkenet så jeg mamma sitte der og fnise som en liten jentunge, før begge to fikk latterkrampe. Herregud. Stakkars fyr. Vel, det ble iallfall ikke 10 nye kilo med fiskekaker! (Som vi fortsatt har igjen av...)

Emilie Josefine

23.06.2015 kl.19:58

hahahaha, nå begynte jeg og le :'D

Text by Tina

23.06.2015 kl.20:06

Hahaha, heldigvis kan man le av det nå, men ser for meg det var småkleint!

anonym

23.06.2015 kl.20:36

hei. vil du bli med å spille håndball en dag? ta med deg bag, en håndball, drikkeflaske, sko, håndballdrakt, klister og håndkle. hilsen en gutt på 27 år fra Bærum som elsker å spille håndball.

Kristine Larsen

23.06.2015 kl.21:40

HAHAHAHAHHA morsom historie!
Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits