victoriav.blogg.no

Hvaler

  • 04.07.2015 - 12:58

Hei hei! Nå har jeg vært på Hvaler i snart en uke, sammen med venninnene mine. Det har vært veldig morsomt! Når man er sammen på en hytte som dette blir det mye mindre tid (og lyst) til å være på mobilen og på dataen - sånn som det egentlig burde være til vanlig også. Tror vi alle kunne hatt godt av å legge ned mobilen i blant og fokusere mer på de man fysisk sitter sammen med. Vel, derfor har jeg helt glemt å blogge!

Vi har hatt strålende sol hele uken, så vi har kunnet være på stranden hver dag. Det føles ikke som ordentlig sommer før jeg har badet på hytta! Gud, hvor deilig det har vært. Vannet har ikke vært kjempevarmt ettersom varmen nylig kom, men det er jo bare forfriskende. Det er så fint her. ♥

I morgen reiser vi hjem igjen. Det blir litt deilig det også, men jeg kommer tilbake igjen om ikke lenge. Blogges senere!

Emelie Christina Blogg

04.07.2015 kl.13:07

Det er så fint på Hvaler. Kos dere masse:)

mairho

05.07.2015 kl.23:17

Så bra du har koset deg, god tur hjem da! :-)

Hanne Mjåseth

06.07.2015 kl.10:33

Åh, så idyllisk! :)

anon

17.08.2015 kl.16:03

Det ser ut ganske vakker i bildet. Beautiful picture.
Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits