victoriav.blogg.no

Life is good

  • 09.07.2015 - 18:58

Hei folkens! Jeg må bare fortelle noe: I går fikk vi vite karakteren på bacheloroppgaven, og JEG FIKK A!!! Veldig deilig følelse! Jeg var så nervøs før jeg skulle sjekke, og hadde nesten overbevist meg selv om at jeg ikke fikk bedre enn D eller C. Ville bare forberede meg på det verste. Jeg håpet virkelig på en B, så da jeg så A-en ble jeg kjempeglad! Nå kan jeg endelig føle at jeg er ferdig med bachelorgraden min. Da er det bare å forberede seg på masteren på BI til høsten!

I morgen reiser jeg tilbake til hytta på Hvaler, denne gangen med familien. Jeg elsker å være hjemme i Oslo, men jeg føler at sommeren bare forsvinner når jeg sitter inne her. Blir mye gaming og Netflix, haha. Gleder meg derfor til hytta, hvor det er kort vei til stranden og alltid strålende vær! (Bank i bordet). Kommer nok ikke til å oppdatere så mye fremover, men litt nå og da :-)


Et bilde fra forrige uke på Hvaler - meg og Penny ♥


Ha en fin kveld, dere!

Hannehm

09.07.2015 kl.19:26

herlig :D

Hedda Bigum

09.07.2015 kl.21:42

Så søt du er! Og gratulerer så mye :)

LifebyCamilla

10.07.2015 kl.00:13

Gratulerer! Det er jo helt fantastisk :D

Malene Thomassen

15.07.2015 kl.23:23

Gratulerer, og velfortjent med A :) Du har da jobbet for den også!
Victoria

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 23 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og personalledelse, og nå studerer jeg til en master på BI.

På denne bloggen skriver jeg om hverdagen min og mine interesser; blant annet klær og mote, shopping, fotografi, dyr (mine tre skjønne birmakatter og Penny the pomeranian), bøker, filmer og serier.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Follow
Follow

Søk i bloggen


Blogger outfit 160x600.jpg

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits