victoriav.blogg.no

Norsk sommer på sitt beste

  • 18.07.2015 - 16:42

Nå har jeg storkost meg på hytta på Hvaler med familien i en uke, med strålende sol hele uken. De som klager på norsk sommer har aldri vært på Hvaler, for her finnes det ikke dårlig vær! Haha, det sier jeg hvert år. 

Her er noen bilder jeg har tatt i det siste!

Penny og meg på restaurant

Pene Skjærhalden

Så har vi fått ny båt! Det er så koselig med båtturer og fisketurer.Stranden ved hytta. Alt er så pent her!

I dag tar jeg en liten tur hjem til Oslo, for jeg skal ut og feire A-en på bacheloroppgaven min med venner, noe som blir kjempegøy! De neste dagene skal jeg også møte forskjellige folk som jeg ikke ser så ofte, og så får jeg se om jeg skal tilbake til Hvaler etter hvert. Jeg elsker både å være hjemme i Oslo når det skjer noe, og å slappe av på Hvaler med familien, så jeg får se hva jeg føler for etter hvert! Litt vanskelig valg. Ferien min avsluttes brått 27. juli, så jeg må gjøre det meste ut av den frem til da.

Vi blogges plutselig!

mairho

18.07.2015 kl.19:02

Koselige bilder, det så fint ut! :-)

anon

09.08.2015 kl.20:25

The picture of your dog looking out over the harbor is really cool. Cute dog, too.
Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits