victoriav.blogg.no

The master students

  • 24.08.2015 - 21:04

Hei hei! Nå har jeg gått på BI i 4 uker - hvis jeg regner med de tre ukene med forkurs vi hadde. Tiden flyr! Den første "ordentlige" forelesningen hadde vi på mandag forrige uke, så vi begynner å komme inn i det nå. Overgangen til engelsk er overraskende grei! Jeg tror det hjalp mye å ha forkurs i tre uker før undervisningen startet. Jeg liker BI kjempegodt, og klassen er veldig hyggelig!

Vi har også hatt fadderuke forresten, og det var kjempegøy! Den var ikke like "hard" som den fadderuken bachelorstudentene har, siden vi kun har litt mindre enn én uke. Det var like greit egentlig, og jeg tror alle hadde det supert!

Jeg tok ikke så mange bilder under fadderuken, men kan vise et par fra da vi skulle på Hawaii-fest.

Marthe, Malene, Marte og Linda

Koselige jenter!

Det blir en spennende tid fremover! Fremover kommer jeg nok ikke til å prioritere bloggen så mye, blogger bare sånn av og til når det passer meg. Synes det blir best sånn, så håper dere også synes det er greit. Vi blogges!

alexandraiz

24.08.2015 kl.21:05

Hei! Så fin og inspirerende blogg du har!

Ha en fin kveld videre.

Klem

mairho

24.08.2015 kl.21:15

Masse lykke til videre med master :-)

Kat

25.08.2015 kl.07:51

Håper du trives videre og får et fantastisk skoleår :)
Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits