victoriav.blogg.no

Drink champagne and dance on the table

  • 04.12.2015 - 17:35

Tidlig i november arrangerte BI ball, og det er ikke jeg vanskelig å be med på! Som betyr at jeg ber meg selv, men detaljer, detaljer! Jeg følte meg jo meget snytt da jeg gikk siste året på Markedshøyskolen, som alltid arrangerer ball på Grand Hotel, men akkurat det siste året bestemte de seg for å ha "den store vinterfesten" istedenfor. Hva skulle jeg da gjøre med de tre ballkjolene jeg hadde kjøpt inn noen måneder før, som bare ventet på å bli brukt? Så ja, kort sagt ble jeg glad for at (to av kjolene i det minste) ikke forble ubrukt! (Jeg liker alternativer... og det er nokså lett å selge igjen etterpå!)

Meg og Marte før ballet ♥

Det er tredje gang med rosa prinsessekjole, selv om alle de tre rosa kjolene jeg har brukt har vært forskjellige, haha. Gammel vane er vond å vende! Men neste år skal jeg nok gå for noe annet, for det var vanvittig slitsomt å passe på at ingen tråkket på kjolen min. Man ser det ikke så godt på bildet, men den er litt mer "poff" i virkeligheten! 

Forresten, var ikke Marte sin kjole nydelig? Kanskje det er noe sånt jeg skal gå for neste år, litt lettere å holde styr på - og meget elegant! Ellers var ballet veldig fint - maten er alltid kveldens høydepunkt for meg, og den skuffet så absolutt ikke! Og flere av de vi satt på bordet med stakk før desserten kom, så da ble det dobbel dessert på meg. Ble altfor mett... 

Har allerede fått solgt ballkjolen min (med fortjeneste til og med), så da kan jakten på neste års ballkjole begynne! (Jeg er uhelbredelig, jeg vet). Har noen av dere vært på ball ennå, eller skal det i fremtiden?

Sofie Caroline Nilsen

04.12.2015 kl.17:54

Utrolig fine kjoler på begge to :) alltid gøy med ball!

Kristine

04.12.2015 kl.22:13

Så flotte kjoler på dere begge to!

Ina Johansen

04.12.2015 kl.22:59

NYDELIGE KJOLER! <3

anon

14.01.2016 kl.10:17

Her dress is beautiful but I like yours better. Looks like you had a great time.
Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits