victoriav.blogg.no

All aboard for the fun time!

  • 03.04.2016 - 12:04

Det er så deilig at det blir mer og mer vår! Den beste tiden er foran oss. Jeg elsker månedene som kommer nå, det er liksom en spesiell spenning og forventning i luften, og alle blir gladere i takt med flere soldager. Dessverre betyr denne tiden også eksamenstid, men i år har jeg bare 2 skriftlige eksamener og resten er innleveringer. Har allerede unnagjort 3 presentasjoner også. Det blir nok en del lesing og jobbing med innleveringer fremover, men jeg tror likevel det blir en veldig fin tid! Gleder meg til sjømatkvelder i sola med vin, gå lengre turer med Penny, sitte på Aker brygge, 17. mai i bunad, gå på Yoghurt heaven, og sitte i parker og grille. So, all aboard for the fun time!

Jeg må virkelig bli flinkere til å ta bilder i sosiale begivenheter igjen, som jeg var før. Dette bildet er fra februar da jeg så "How to be single" med Tori, Pauline og Ida. Det var en koselig kveld, og det ble et veldig fint bilde også!

Siri

03.04.2016 kl.22:31

Sant i det du sier, men selv synes jeg denne tiden er stressende med eksamenspresset osv. I år skriver jeg bacheloroppgave, så da er det ekstra stressende.

For et fint bilde, og jeg er også veldig dårlig til å ta bilder i sosiale sammenhenger!

- Siri

Victoria

04.04.2016 kl.04:04

siribokoholiker: Ja, bacheloroppgave er ganske stressende! Du må huske å puste av og til :) Lykke til videre med oppgaven, da! Tusen takk <3
Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits