victoriav.blogg.no

Sommerplaner

  • 06.05.2016 - 15:53

Sommeren nærmer seg med stormskritt! Nå har jo endelig været begynt å ta seg opp igjen også. Var litt bekymret en periode for at vi hadde gått rett fra vår til høst, og hoppet over sommeren. Huff! Denne langhelgen tilbringer jeg på hytta i Solør, for vi skal i en konfirmasjon i morgen. Gleder meg vanvittig mye til all maten, haha! SK2016, anyone? Nei, altfor slitsomt å tenke på - selv om jeg prøver å trene så mye jeg kan mellom eksamenslesingen! Det hadde vært så fint å komme inn i mange av de vakre sommerkjolene mine som jeg kjøpte da jeg veide bittelitt mindre. Let's hope!

Jeg håper at jeg kan få en sommerjobb sånn at jeg kan tjene litt penger i sommer, men det ser dårlig ut. Ellers skal jeg en tur til Tromsø i starten av juni for å besøke bestevenninnen min, Nora. Jeg har vært der én gang tidligere, men da var det vinter og kaldt. Men jeg fikk se nordlyset da, det var fantastisk! Senere i juni skal jeg en tur til Mallorca med mamma. Skikkelig jentetur. Det blir full avslapning med strand og bøker (IKKE pensum...), og forhåpentligvis litt shopping! Men men, først skal 3 eksamener til bestås (med glans). Håper bare tiden frem til da går kjempefort :-)

Hva skal dere i sommer?

Siri

06.05.2016 kl.21:30

Jeg skal jobbe en del, og så skal jeg til Hellas på ferietur med kjæresten :D Og så blir jeg tante, så jeg skal nok være barnevakt!

- Siri

Victoria

07.05.2016 kl.21:54

siribokoholiker: åå så koselig, begge deler! :-D

Nora Eline

08.05.2016 kl.20:21

Høres ut som meeeeeget bra planer :D :D

Idapuz

10.05.2016 kl.00:18

Du er fin med og uten flere kilo <3 <3 Mer victoria er det ingen andre som kan klage på enn deg :* :*

Men ja, helt på ekte så er du kjempevakker og ser flott ut i alle kjoler!!

Victoria

10.05.2016 kl.12:03

Idapuz: tusen takk <3
Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits