victoriav.blogg.no

I was made for sunny days

  • 08.05.2016 - 14:44

Nå nærmer langhelgen vår på hytta seg slutten, og vi har hatt noen supre soldager her i Solør! Det er alltid litt kaldere her enn i Oslo, så var litt bekymret for at vi faktisk reiste fra varmen, men det har vært meget deilig her også, altså! I går var vi jo i konfirmasjon med masse god mat og kaker, noe som var veldig hyggelig! (Siden jeg lever for å spise, og ikke kun spiser for å leve...) Alt i alt har tiden gått supertfort! 

Penny har kost seg veldig mye her siden hun kan løpe litt fritt! Vi har også en innhegning til henne, siden hun fort blir overmodig og stikker av. I stad hadde pappa besøk av en nabo som kom på sykkel, og da han dro igjen satte Penny etter han! Jeg så den komme, men reagerte bare ikke fort nok. Så jeg ropte og ropte, og plutselig var hun ute av syne. Satte en liten støkk i meg, men like etter kom hun løpende tilbake! Kjempefornøyd, og pustende og pesende, haha.

"Du må ikke finne på å skremme meg sånn!"I morgen er det tilbake til "virkeligheten" med eksamen. Det er en hjemmeeksamen i gruppe (wtf BI?) så da er det intensiv jobbing med mine to partnere i 2 dager før levering kl. 12 på onsdag. Wish me luck!
 

Hva har dere gjort i helgen?

Idapuz

10.05.2016 kl.00:19

Kan vi dra på rekedate soon? <3

Victoria

10.05.2016 kl.12:03

Idapuz: Det må vi! Hjemme hos meg eller deg, ikke på den restauranten hahah....
Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits