victoriav.blogg.no

Throwback to last summer

  • 16.05.2016 - 12:53

Sommeren i fjor var så utrolig fin! Kanskje den fineste på lenge, når jeg tenker meg om. Jeg og en gjeng venninner var blant annet en uke på hytta mi på Hvaler, og det var så utrolig koselig! Bare full avslapning, styre med ting selv, god mat og god stemning. Skulle ønske vi kunne gjøre det samme i år, men flere skal jobbe, noen bor ikke hjemme lenger og så videre. Jaja, kanskje neste år? 

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg gleder meg skikkelig til sommerferien! Håper på å lage mange fine, nye minner, og dokumentere det med kameraet! Det er så fint å ha mange bilder å mimre til. Man husker så mye mer, får helt spesielle følelser og bare lengter tilbake i mye større grad. Det må bli sommerforsettet mitt: huske å ta MANGE bilder!

Victoria

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 23 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og personalledelse, og nå studerer jeg til en master på BI.

På denne bloggen skriver jeg om hverdagen min og mine interesser; blant annet klær og mote, shopping, fotografi, dyr (mine tre skjønne birmakatter og Penny the pomeranian), bøker, filmer og serier.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Follow
Follow

Søk i bloggen


Blogger outfit 160x600.jpg

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits