victoriav.blogg.no

Throwback to last summer

  • 16.05.2016 - 12:53

Sommeren i fjor var så utrolig fin! Kanskje den fineste på lenge, når jeg tenker meg om. Jeg og en gjeng venninner var blant annet en uke på hytta mi på Hvaler, og det var så utrolig koselig! Bare full avslapning, styre med ting selv, god mat og god stemning. Skulle ønske vi kunne gjøre det samme i år, men flere skal jobbe, noen bor ikke hjemme lenger og så videre. Jaja, kanskje neste år? 

SAMSUNG CAMERA PICTURES



SAMSUNG CAMERA PICTURES





Jeg gleder meg skikkelig til sommerferien! Håper på å lage mange fine, nye minner, og dokumentere det med kameraet! Det er så fint å ha mange bilder å mimre til. Man husker så mye mer, får helt spesielle følelser og bare lengter tilbake i mye større grad. Det må bli sommerforsettet mitt: huske å ta MANGE bilder!

Victoria

Velkommen



Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits