victoriav.blogg.no

Ukens...

  • 02.06.2016 - 10:46

Her kommer en liten oppsummering av forrige uke! 

Opptur:
Ferdig med alle eksamener! 

Nedtur:
Da jeg var ferdig med alle eksamenene, var det fortsatt et skjema til masteroppgaven igjen før jeg kunne ta fullstendig ferie. Litt kjipt å ha det hengende over seg, for vi kunne vært litt flinkere og gjort det ferdig før den siste eksamenen. Men men, det gikk det og! 

Flause:
Skjørt i kombinasjon med skolesekk er aldri en god idé, iallfall ikke på meg. Skjørtet har ikke lyst til å bli der hvor det skal, og blir bare dratt opp av sekken hele tiden. Så en gjeng BI-gutter fikk seg et lite syn da jeg kom opp fra t-banen, haha. Har heldigvis alltid "sykkelshorts" under når jeg ikke har strømpebukse, men er fortsatt litt flaut når jeg plutselig blir uoppmerksom! Cravings:
Nå som jeg har begynt å bli litt mer sunn igjen er det faktisk ikke noe jeg har cravet spesielt mye! Ganske deilig, siden jeg er hun som pleide å spise sjokolade hver eneste dag (og det merkes litt på vekten...)

Sang:
BIGBANG - SOBER

Det er et sørkoreansk band som har utrolig kule sanger! Trodde ikke jeg skulle bli fan av k-pop. Det eneste som er litt dumt er at det er vanskelig å synge med når man ikke kan koreansk, det blir liksom litt Simsk. 

Serie:
WHITE COLLAR! Jeg oppdaget det i eksamensperioden - det var jo kjempelurt. Men jeg elsker det! ♥Gullkorn:
Hmm, kanskje mamma, da hun hadde vært i Sverige kjøpte hun med en sommerkjole til meg.
Meg: Den er gjennomsiktig, trusa synes jo helt gjennom :S
Mamma: Men det er en sommerkjole, på sommeren er det helt OK at trusa synes! 
(Og hun var seriøs. Litt usikker på om jeg er enig, haha! Blir nok å bruke et underskjørt eller noe under.)Mål for neste uke: 
Nyte sola og bli brun! Men vil også blogge mer, lage mer YouTube-content og mer streaming. Alt sånt er så gøy! OG definitivt bli mye flinkere til å ta bilder når jeg er med venner, jeg har jo sånn ingen fra forrige uke å dele! 

mariemoor

02.06.2016 kl.14:52

Pene bilder:)
Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits