victoriav.blogg.no

Fun facts

  • 03.06.2016 - 13:55

Her kommer noen fun facts om meg som dere kanskje ikke visste:

Jeg vokste opp med besteforeldrene mine! De bodde sammen med meg og mamma, pappa og broren min, noe som var utrolig koselig. Da jeg var liten føltes dette som en selvfølge, men i senere år har jeg innsett hvor uvanlig det egentlig er i Norge. Besteforeldrene mine bodde i underetasjen, og broren min og jeg stakk ofte ned dit om vi ikke var fornøyd med middagen vi fikk servert oppe, haha. Favoritten min var pølse med hjemmelaget potetmos! De er dessverre ikke i live i dag, men har heldigvis kanskje flere minner med besteforeldrene mine enn mange andre, siden jeg så dem hver eneste dag!

Jeg spiller fortsatt the Sims! Jeg har aldri klart å slutte med dette spillet, helt siden jeg startet rundt 2007. Først gikk det i det originale, og så kom the Sims 2 som snudde min verden på hodet! Jeg var såå avhengig i perioder. Jeg har også spilt litt Sims 3 og 4, men det blir virkelig ikke det samme som Sims 2, og kan aldri erstatte det for meg, så det er det jeg fortsatt spiller. DET ER SÅ KOSELIG!!!Jeg har gått på vanvittig mange fritidsaktiviteter! Noe av det første jeg gikk på, da jeg gikk på barneskolen, var ballett og hockey. Senere ble det korps, hvor jeg spilte klarinett i 3 år. Jeg var såå dårlig, og gadd aldri å øve. Jeg ble bare med fordi bestevenninnen min Nora ble med. Husker jeg måtte fake da vi spilte i 17. mai-toget bare fordi det hørtes så forferdelig ut da jeg spilte på ordentlig. Senere ble jeg drillpike for det samme korpset, der var jeg litt flinkere og litt mer engasjert! Til tross for at jeg mistet drillstaven nedover Karl Johan på selveste 17. mai... Har også sunget i kor, gått på svømming, klatring, dansing, og ridning - sistnevnte ble absolutt favoritten!Jeg har noen veldig rare tvangstanker når det gjelder glass og drikke! Hjemme har vi en del forskjellige typer glass, og jeg har en greie om at jeg må ha ett spesielt glass til hver slags type drikke. For eksempel har jeg et lilla blomstrete glass til Pepsi Max, et smalt glass til melk, et vanlig gjennomsiktig til vann og Solo og så videre. Det føles veldig, veldig feil hvis jeg må drikke Pepsi Max fra et gjennomsiktig glass! Kan være litt slitsomt noen ganger, haha. 

Ingrid

03.06.2016 kl.15:20

Gøy med slike innlegg :) Jeg bruker også å spille the sims innimellom! Jeg spiller sims 4, selv om jeg liker 2'ern og 3'ern best. Jeg bare må ha det visuellt pent :p

Benedicte

03.06.2016 kl.15:29

Så moro med slike innlegg :-) lenge siden jeg har spilt sims, men nå fikk jeg lyst til og spille sims igjen, det er så gøy :-) kos deg masse i sola i dag og ha en fin helg fine deg <3 :-)

// Benedicte - Jesus 4 a Reason

RisRosOgKlaging

04.06.2016 kl.12:48

Kjekt å lese :-)

Håper du får en super helg!

RebeccaHasselgard

04.06.2016 kl.22:54

artig innlegg å lese! : - D
Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits