victoriav.blogg.no

1. året av master i boks

  • 31.05.2016 - 01:16

Nå har jeg fullført (og overlevd) det første året av mastergraden min! Jeg kan nesten ikke tro det, for det har gått så vanvittig fort, men det har likevel gått SÅ sakte. Litt klisjé beskrivelse, antar jeg. Det har vært mange tunge stunder, men nå som jeg har kommet gjennom det er det litt sånn: "Woah. Det gikk jo bra!" Så nå har jeg altså ferie, og det er en veldig rar følelse. Det har vel egentlig ikke sunket inn ennå. Det føles som jeg konstant har glemt noe - glemt å lese til eksamen eller noe. Men det har jeg ikke. ÅH DET ER SÅ DEILIG! Jeg kan gjøre hva jeg vil! Så da blir det å se 10 episoder av White Collar på rappen, haha. Har nylig oppdaget den serien, skjønner du. Eller, det var vennen min, René, som anbefalte den. Den samme vennen som anbefalte meg å kjøpe Chromecast, which I did - og livet mitt har aldri vært bedre! Så hvis jeg ikke kommer ut av huset mitt i sommer vet jeg hvem jeg skal skylde på. Neida, jeg skal prøve å få så mye ut av sommeren min som jeg bare kan! 

Foreløpig vet jeg at jeg skal:

♥ Besøke Nora i Tromsø 9-12. juni
♥ Mallorca med mamma 17-24. juni
♥ Være på hytta på Hvaler og hytta i Solør, som alltid! 


Det blir så bra! Hva slags planer har dere for sommeren?

Victoria

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 23 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og personalledelse, og nå studerer jeg til en master på BI.

På denne bloggen skriver jeg om hverdagen min og mine interesser; blant annet klær og mote, shopping, fotografi, dyr (mine tre skjønne birmakatter og Penny the pomeranian), bøker, filmer og serier.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Follow
Follow

Søk i bloggen


Blogger outfit 160x600.jpg

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits