victoriav.blogg.no

Holding hands when the walls come tumbling down

  • 30.08.2016 - 14:35

Jeg skulle så sykt ønske at jeg var tenåring på 80-tallet! Det bare virker så fantastisk koselig og fint, og det var all den kule moten og den fantastiske musikken! Det er mye av 80-tallsmoten som har kommet tilbake nå, og man kan selvfølgelig fortsatt høre på 80-tallsmusikk, men det må ha vært noe spesielt med å se og høre alt for første gang.

Her om dagen drev jeg og nynnet på Toto sin sang "Africa", og pappa hørte meg og bare: "Hører du på såå gamle sanger?!" Haha! Jeg ble dessuten veldig glad, fordi pappa faktisk hørte hva jeg nynnet/sang på for første gang i mitt liv. Vet ikke om det sier mest om min sangstemme eller hans evne til å høre, men det har aldri skjedd før. Jeg pleier alltid å spørre: "Hørte du hva jeg sang på nå?" Og han svarer alltid: "Ikke den versjonen der iallfall..." 

Overskriften er forresten en strofe fra sangen "Everybody wants to rule the world", en av mine mest spilte sanger fra 2015, ifølge Spotify. En slager fra 1985!
 

Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits