victoriav.blogg.no

Holding hands when the walls come tumbling down

  • 30.08.2016 - 14:35

Jeg skulle så sykt ønske at jeg var tenåring på 80-tallet! Det bare virker så fantastisk koselig og fint, og det var all den kule moten og den fantastiske musikken! Det er mye av 80-tallsmoten som har kommet tilbake nå, og man kan selvfølgelig fortsatt høre på 80-tallsmusikk, men det må ha vært noe spesielt med å se og høre alt for første gang.

Her om dagen drev jeg og nynnet på Toto sin sang "Africa", og pappa hørte meg og bare: "Hører du på såå gamle sanger?!" Haha! Jeg ble dessuten veldig glad, fordi pappa faktisk hørte hva jeg nynnet/sang på for første gang i mitt liv. Vet ikke om det sier mest om min sangstemme eller hans evne til å høre, men det har aldri skjedd før. Jeg pleier alltid å spørre: "Hørte du hva jeg sang på nå?" Og han svarer alltid: "Ikke den versjonen der iallfall..." 

Overskriften er forresten en strofe fra sangen "Everybody wants to rule the world", en av mine mest spilte sanger fra 2015, ifølge Spotify. En slager fra 1985!
 

Victoria

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 23 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og personalledelse, og nå studerer jeg til en master på BI.

På denne bloggen skriver jeg om hverdagen min og mine interesser; blant annet klær og mote, shopping, fotografi, dyr (mine tre skjønne birmakatter og Penny the pomeranian), bøker, filmer og serier.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Follow
Follow

Søk i bloggen


Blogger outfit 160x600.jpg

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits