victoriav.blogg.no

The only way is up

  • 27.08.2016 - 23:03

Nå har jeg startet på skolen igjen, noe som kanskje var på tide etter 3 måneder med ferie! Det har vært meget deilig med ferie, men det blir også fint å gjøre litt ting igjen. Det er liksom litt begrenset hvor gøy man kan ha det absolutt hver eneste dag når man har ferien strukket ut over så lang tid, hvis dere skjønner hva jeg mener? Haha! 

Det er på tide å komme inn i trenings- og kostholdsrutiner igjen, noe jeg finner litt vanskelig. Jeg er såå avhengig av sjokolade! Men jeg skal nok klare det denne gangen også. Ellers håper jeg på å få meg deltidsjobb snart, det er også noe som er på tide. Det er bare ikke så lett i disse dager! Krysser fingrene :-)

Victoria

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 23 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og personalledelse, og nå studerer jeg til en master på BI.

På denne bloggen skriver jeg om hverdagen min og mine interesser; blant annet klær og mote, shopping, fotografi, dyr (mine tre skjønne birmakatter og Penny the pomeranian), bøker, filmer og serier.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Follow
Follow

Søk i bloggen


Blogger outfit 160x600.jpg

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits