victoriav.blogg.no

The only way is up

  • 27.08.2016 - 23:03

Nå har jeg startet på skolen igjen, noe som kanskje var på tide etter 3 måneder med ferie! Det har vært meget deilig med ferie, men det blir også fint å gjøre litt ting igjen. Det er liksom litt begrenset hvor gøy man kan ha det absolutt hver eneste dag når man har ferien strukket ut over så lang tid, hvis dere skjønner hva jeg mener? Haha! 

Det er på tide å komme inn i trenings- og kostholdsrutiner igjen, noe jeg finner litt vanskelig. Jeg er såå avhengig av sjokolade! Men jeg skal nok klare det denne gangen også. Ellers håper jeg på å få meg deltidsjobb snart, det er også noe som er på tide. Det er bare ikke så lett i disse dager! Krysser fingrene :-)

Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits