victoriav.blogg.no

SEPTEMBER

  • 07.09.2016 - 00:21

Ting jeg ser frem til:

- Se "Singin' in the rain" på teater med mamma
- Få de personlige almanakkene jeg lagde i posten! Jeg lagde en for kun "to do's" og en som jeg bruker som en litt kortfattet dagbok. Jeg elsker at man kan designe selv og tilpasse slik man ønsker! 

Sånn ser almanakkene ut på forsiden:


For de som ikke vet det: det er mine egne dyr på forsiden, hihi. Er de ikke fine? Både dyrene og kollasjene ♥


Ting jeg vil gjøre mer av:

- Som jeg poengterer på bildene: "Gjøre mer av det som gjør meg glad!" For meg vil det si å få mer frisk luft, spise litt sunt, prøve å sove nok, slappe av, og kose meg med serier og gaming. Mye av det jeg må gjøre er "fornuftige" ting som alle andre klarer, men som jeg sliter med. Jeg elsker jo å være oppe hele natten, men så hater jeg å sove hele dagen (selv om det er vanvittig deilig der og da). Det er et paradoks, altså. 

- Jeg har egentlig lyst til å begynne og blogge mer fast igjen! Det var en hobby jeg hadde så mye glede av før, men som jeg ikke har brukt like mye tid på de siste par årene. Tror jeg hadde mye mer å dele før også, jeg vet ikke? Men vi får se!

- Ta flere bilder! Jeg har blitt så dårlig på å ta bilder, noe jeg synes er synd. Jeg får litt panikk når jeg ser hvor lite jeg har tatt i 2016, det er som om tiden bare har blitt borte. Man glemmer jo så fort, men med bilder har man en sjanse til å få igjen noen av følelsene man hadde der og da. Så hvis jeg blir flinkere på dette punktet, blir det lettere å oppdatere bloggen også!

- Lese flere bøker! Jeg synes jeg har vært nokså flink til å lese bøker dette året, men man kan alltids bli bedre. Det er jo så koselig å lese før man legger seg, så da gjelder det bare å ikke være så sliten - og legge seg tidlig i tilfelle det går med et par timer oppslukt av boken...


Hva ser dere frem til i september?

Henriette Celin

07.09.2016 kl.08:15

Veldig fine mål! vil spise sunnere jeg og, og gjøre mer av det som gjør meg glad <3

Victoria

12.09.2016 kl.15:30

Henriette Celin: høres bra ut :D
Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits