victoriav.blogg.no

Jeg drømmer om det om natten

  • 14.09.2016 - 22:28

Nylig oppdaget jeg noe nytt: planner stickers! Det er absolutt ikke en ny greie i seg selv, men altså nytt for meg. Det er visst et helt community for personal planners med klistremerker! Vet ikke helt hva jeg skal kalle det. Litt som scrapbooking med almanakk? Dere må nesten se videoene under for å se hva som er greia!

Det er perfekt for kontrollfreaker som liker å planlegge, og samtidig gjøre det til en kreativ og morsom greie. Jeg kom over YouTube-filmene ved en tilfeldighet og ble sittende å se på. Etter et par videoer var jeg solgt! Det så bare såå gøy ut. Jeg var en aktiv klistremerkesamler da jeg var liten, og var definitivt den av venninnene mine som hadde flest klistremerkebøker. Dette blir jo en måte å bringe hobbyen tilbake på, bare på en voksen og nyttig måte, haha!

I dagene som fulgte ble jeg helt besatt av tanken på å drive med dette selv, jeg drømte til og med om klistremerker om natten! Jeg fant ut at det lureste er å kjøpe klistremerkeark for printer og så printe ut fra nettet selv, siden det er nokså dyrt å kjøpe ferdige klistremerker. Jeg venter fortsatt på almanakkene jeg bestilte her om dagen (som jeg viste her), så jeg får ikke offisielt kost meg med det ennå, men det er koselig å bare finne ulike mønstre og printe dem ut enn så lenge!

Noen av de jeg har så langt :-)
 

Driver noen av dere med dette, eller fikk lyst til?

Oda Malen ♥

15.09.2016 kl.10:25

Så spennende! Dette må jeg prøve ut
Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits