victoriav.blogg.no

Jeg klarer ikke å tenke på noe annet

  • 23.09.2016 - 10:43

Det er sikkert mange av dere som har hørt på podkasten "Serial"? Eller ikke? Da er det på tide å høre den! Det er noen ting som bare virkelig treffer meg rett i hjertet, og jeg blir helt obsessed. Det skjedde her. Jeg har hørt på første sesong så utrolig mange ganger, det er helt sykt. Første gang jeg hørte det var i fjor høst, og med "Serial" på øret gikk turene med Penny vanvittig fort! Jeg tenker på det hele tiden, jeg er så avhengig...

Det er en reporter som snakker om en drapssak fra Baltimore, USA, hvor Adnan Syed i 2000 ble dømt til livstid for å ha drept ekskjæresten sin, Hae Min Lee. De var rundt 17-18 år da. Saken mot han var imidlertid ikke så veldig sterk, og det ble aldri 100% sikkert om det var han eller ikke. Nå har han sittet der i 16 år, og hevder fortsatt at han er uskyldig. I hver episode av podkasten går reporteren gjennom hver av elementene i saken mot Adnan Syed og prøver å gjøre alt litt klarere. Er han skyldig eller uskyldig?Det som gjør den så spennende er at man sitter og prøver å finne ut av sannheten selv også, etter hvert som man får alle puslespillbitene. Det er likevel en hel del brikker som mangler, det må sies. Hva jeg tror? Jeg tror vel egentlig at han er uskyldig, men det kan hende at Adnan er en psykopat og en vanvittig god løgner og skuespiller. Man begynner virkelig å like han gjennom telefonsamtalene til reporteren, og det kan jo farge synet. På en måte håper jeg at han er skyldig, for da har han ikke kastet bort 16 år i fengsel...


hahaha se på Penny <3
 

OG DERE? Han fikk i juni 2016 oppfylt kravet om EN NY RETTSAK! Det blir ny rettsak! Herregud, så spennende. Jeg vil vite sannheten, men den kommer kanskje aldri helt frem. Vi får se!

Hvor man kan høre: På iPhone er det veldig lett å bare laste ned "Serial" via Podkaster-appen. Man kan også høre på Youtube HER. (Husk å starte med første episode og gå kronologisk!)


Har noen av dere hørt på "Serial", og i så fall: uskyldig eller skyldig?

REBECCA HOLDER

23.09.2016 kl.11:28

wow, det her hørtes jo sykt spennende ut. Jeg håper virkelig ikke for hans del at han er dømt uskyldig - det må være helt forferdelig !!

Victoria

23.09.2016 kl.14:09

REBECCA HOLDER: Ja jeg vet! Du burde virkelig høre på selv og finne ut hva du tror :D

Elisabeth

23.09.2016 kl.12:08

Den har jeg ikke hørt :)

Ha en super dag :)

Victoria

23.09.2016 kl.14:09

Elisabeth: Det burde du :D Takk for det:)

Henriette Celin

23.09.2016 kl.12:48

Whue, så spennende da! ble skikkelig nysgjerrig og hektet bare på det lille du skrev her jeg ;o

Victoria

23.09.2016 kl.14:10

Henriette Celin: Haha, yay så bra! Da håper jeg du vil høre på podkasten, da :D Blir alltid så gira på å få andre til å høre på den, haha.

Henriette Celin

23.09.2016 kl.15:14

SV: Det skal jeg gjøre :-D

REBECCA HOLDER

23.09.2016 kl.15:15

sv: tror nok jeg må det altså, haha. Utrolig kult å få være en del av hele greia liksom !!
Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits