victoriav.blogg.no

Ukens...

  • 13.09.2016 - 11:13

Her kommer en liten oppsummering av forrige uke!

Ukens opptur
Ok, dette høres kanskje sykt sært ut, men pappa kjøpte en laserprinter - noe som betyr at jeg kan printe ut fine klistremerker i god kvalitet! Den forrige printeren var en blekkskriver, og det var den mest ustabile tingen ever. 

Ukens nedtur
Jeg var litt småforkjølet, noe som alltid skjer på høsten. Ikke så gøy, men det utviklet seg heldigvis ikke til noe verre.Ukens låt
Kanskje "Singin' in the Rain" siden jeg var og så stykket på Folketeateret på lørdag. Den er fin, og lett å få på hjernen! 

Ukens film/serie
Jeg har startet på serien "Californication", og foreløpig virker den bra! Morsom og litt sprø serie. Så så jeg også "Mean Girls" her om dagen, en film jeg har sett tre tusen ganger, men som alltid er morsom å se igjen etter en stund. 

Ukens høydepunkt
"Singin' in the Rain" med mamma! Den var veldig bra, ble utrolig glad av å se den, og det var veldig flinke skuespillere. Det var så morsomt da Stian Blipp glemte seg litt i en scene, han vendte seg mot Atle Pettersen, som spiller Don, og han bare: "Atle- ehm... DON!" Og fikk en liten latterkrampe av tabben, og publikum lo med han. 

Ukens craving
Det må bli bagels med philadelphiaost og tomatskiver med salt og pepper. Det er en vidunderlig kombinasjon!Ukens tanke

Det må være fra forelesningen på fredag. Vi hadde en lek som het "Vinn så mye du kan" hvor vi satt i grupper og skulle hver runde bestemme om vi skulle sette en X eller Y. Poengene ble fordelt ut fra hva alle gruppene tok. Hvis alle tok X, mistet alle poeng, hvis alle tok Y fikk alle et poeng, og i de andre variasjonene vinner alltid X og Y taper poeng.

Alle var sykt konkurranseinnstilte og det var få som så at Y ville være mest fordelaktig for alle, utenom min gruppe. Det var ikke en eneste runde hvor alle fire gruppene tok Y, og siden vi tok Y 7 av 10 ganger var det vi som satt igjen som taperne i poeng - men vinnere moralsk sett, ifølge foreleseren. 3 av rundene kunne gruppene forhandle, og alle ble enige om at alle skulle velge Y hver gang - men det var alltid noen som dolket oss i ryggen og tok poengene selv ved å velge X. Så ukens tanke er at leken fikk meg til å se mer hva slags person jeg er: en som tenker mer på fellesskapet og ikke har lyst til å backe ut fra en avtale, selv om det ville vært mest fordelaktig for meg selv. Ja, det var jo bare en lek og et interessant eksperiment, men jeg valgte som jeg ville gjort på ordentlig. Interessant forelesning!

Ukens bilde

Dette bildet er da fra "Singin' in the Rain", hvor det var lov til å ta bilder. Det var en super opplevelse!
 

♥ Oda Malen ♥

13.09.2016 kl.11:42

Så flott uke! =)

Victoria

13.09.2016 kl.14:18

Oda Malen ?: <3

tirilgrindheim

13.09.2016 kl.14:59

Ser ut som du har hatt en veldig fin uke :D
Victoria

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 23 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og personalledelse, og nå studerer jeg til en master på BI.

På denne bloggen skriver jeg om hverdagen min og mine interesser; blant annet klær og mote, shopping, fotografi, dyr (mine tre skjønne birmakatter og Penny the pomeranian), bøker, filmer og serier.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Follow
Follow

Søk i bloggen


Blogger outfit 160x600.jpg

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits