victoriav.blogg.no

Små gleder

  • 27.09.2016 - 13:43

Dette er mine små gleder i hverdagen ♥
 

♥ Når jeg sitter ved kjøkkenbordet og plutselig kjenner krafsing på låret, da er det Penny som står på to bein og ser på meg med store øyne og vil opp på fanget for å kose litt. 

♥ Ha kaffe å kose seg med i en trøtt og kjedelig forelesning. 

♥ Å gå på kino på en helt vanlig hverdag! Jeg elsker kino, og det å dra ut for å se en film er en slik bra følelse for meg.

♥ Middagsbordet med mamma, pappa og broren min, når vi snakker om hverdagen eller tuller og erter hverandre, og når alle får latterkrampe. 

♥ Når Netflix endelig får inn en ny sesong av en serie jeg har ventet på (How to get away with murder sesong 2, hvor er du???) 

♥ Følelsen når andre kommenterer noe jeg har fortalt om meg eller livet mitt for lenge siden, som jeg helt har glemt - og ikke forventer at andre husker heller.

♥ Å høre på virkelig god filmmusikk, som Jurassic Park, Lord of the Rings og the Gladiator.

♥ Når gamle venner tar opp kontakten.

♥ Å ha venner man kan snakke med over Facebook hele dagen og hele natten, om man ønsker det.Hvilke hverdagsgleder setter du pris på?

Alexandra Emilie

27.09.2016 kl.14:14

Utrolig enig i de punktene dine, kjenner meg igjen :)

Elisabeth

27.09.2016 kl.14:21

De samme punktene :) De små gledene i hverdagen gjør livet :) og pluss på å få smil :=) bare fordi :)

Henriette Celin

27.09.2016 kl.14:27

Veldig enig i punkt 3, 4, 5, 6, 8, og 9. Så egentlig nesten alle, hehe. Spesielt hyggelig er det når gamle venner tar opp kontakten, eller noen kommenterer noe jeg har sagt til dem som jeg selv ikke husker engang (:

Siri

28.09.2016 kl.09:25

Mange av de du også nevner, men også det å finne en god bok <3

- Siri
Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits