victoriav.blogg.no

Penny, da...

  • 23.09.2016 - 15:58

Penny er så utrolig søt og morsom og rar. Jeg tror ikke alle er klar over at små hunder også kan ha store personligheter, og de tror at de bare er små rottete "veskehunder". Hater at de har det ryktet! Vel, Penny er så mye mer enn det (ikke at jeg har henne i veska mi), og vi har utrolig mye moro sammen. Hun finner på så mye rart! Hun er cirka 2,5 år, men fortsatt veldig baby i hodet, så hun er vilter og gæren, men jeg elsker henne.

Forrige uke la jeg frem siste innkjøp på gulvet for å ta bilder, og da skyndte Penny seg bort for å legge seg oppå...

Altså, er vant til at kattene mine gjør sånn, men Penny også?!? Så lå hun der og så litt usikkert på meg. Det virket ikke som hun hadde spesielt lyst til å ligge der engang, bare følte at hun MÅTTE. Vanskelig å forklare. What a weirdo. 

Hun har selvfølgelig aldri tid til å bli med på bilder med meg, for det er så mye annet spennende å se på! 

Da får vi sånne fine bilder som dette, haha! 


I dag skal jeg slappe av hjemme med god mat og film med mamma - eller en serie? Vi har jo startet å se "Mistresses" sammen, selv om det blir lenge mellom hver gang. Det er en bra serie så langt iallfall! I morgen skal jeg i bursdag og sikkert ut på byen, så må lade opp til det. Ah, det blir så deilig med helg nå!


Hva skal dere i helgen?

sarajaneeth

23.09.2016 kl.15:59

Søøøt♡ (Har forresten vlog uke neste uke, spør meg gjerne om et tema du vil jeg skal snakke om 😁) ha en flott dag

Henriette Bjerke

23.09.2016 kl.16:13

Heregud så søt! Fine hunden <3

REBECCA HOLDER

23.09.2016 kl.16:15

hahaha åå så herlig. Hunden min driter alltid i hva jeg gjør - med mindre jeg skal ta bilder. Da er det plutselig super kult å blande seg borti, haha

Henriette Celin

23.09.2016 kl.16:29

Haha, artig. Dyr med store personligheter er herlig da ^^

Høres ut som en fin helg du har i vente. Nyt den!

Elisabeth

23.09.2016 kl.19:47

Så søt da :)
Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits