victoriav.blogg.no

5 fun facts om meg

  • 22.09.2016 - 11:15

♦ Endelig liker jeg kaffe!!! Jeg er litt usikker på når man kan si at man liker kaffe, for kaffesmak har jeg likt i årevis, men jeg har aldri klart å drikke den svart. Nå kan jeg gjøre det, selv om jeg alltid foretrekker noen dråper melk i. Da går det fra å være noe jeg tolererer, til VIRKELIG liker.

♦ Jeg drikker forresten også brun te med melk i, haha. Det er vel en ganske britisk greie?

♦ Før jeg fikk førerkortet (slutten av juni i år), hadde jeg alltid mareritt om at jeg måtte kjøre bil et sted, men ante ikke hvordan man kjørte. Eller at jeg kjørte bil ulovlig uten førerkort og ble tatt, eller at jeg prøvde å kjøre bil, men beina fungerte ikke. Så mange ekle variasjoner. Nå har marerittene tatt slutt!♦ Jeg har ikke på varsler på noen apper bortsett fra SMS-meldinger, Facebook messenger og What'sApp, noe som betyr at jeg for eksempel bare sjekker Snapchat 2-3 ganger om dagen. Når jeg ikke har på varsler glemmer jeg å sjekke, noe som er ganske deilig og befriende! Vet at det kan være irriterende når jeg ikke svarer kjapt, eller ikke ser en snap før 5 timer senere. Men hvis man virkelig vil ha tak i meg har jeg jo varsler på de viktigste appene, som jeg nevnte over. 

♦ I tillegg til det over har jeg ALLTID mobilen på lydløs! Dette er en trigger for pappa, han blir dødssur hvis jeg ikke tar telefonen. Det er kanskje 9 ganger hvor jeg tar telefonen og en 10. gang hvor jeg ikke får det med meg, og han husker så klart bare den ene gangen jeg ikke tar telefonen.Så får jeg høre det i 3 uker hvor waste mobil er på meg :')
 Har noen av dere noen fun facts å dele om dere?
Er det flere som har hatt mareritt om førerkortet eller å kjøre bil? Haha!

lisarorvik

22.09.2016 kl.11:18

Så koselig å bli bedre kjent med deg :)

Elisabeth

22.09.2016 kl.11:32

Koselig innlegg :=)

mairho

22.09.2016 kl.12:10

Hahaha, så gøy! Jeg kjenner meg så godt igjen i det å ha mobilen på lydløs hele tiden og at pappa dermed ikke får svar hos meg med det første!

Andrea

22.09.2016 kl.14:32

har alltid på ìkke forstyrr`får here det er irriterende hehe

REBECCA HOLDER

22.09.2016 kl.15:19

Så gøy innlegg. Jeg også har endelig begynt å like kaffe, men foretrekker virkelig litt melk i, hihi
Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits