victoriav.blogg.no

Å se fram til i oktober

  • 30.09.2016 - 14:10

Jeg tror oktober blir en veldig bra måned, for jeg har mange fine ting å se frem til! 

♦ 5. oktober skal Oda og jeg på festpremiere av "Miss Peregrines Home for Peculiar Children". Vi er muligens litt barnslige av oss, men jeg synes den ser veldig spennende ut! 

♦ 7. oktober skal jeg ha vors og så dra på oktoberfest! Blir gøy å ta på seg drakt, se vennene mine pynte seg og oppleve oktoberfest igjen. 

♦ Sunniva feirer bursdagen sin 8. oktober! Det er alltid koselig. 

♦ Halloween så klart! Jeg skal feire lørdag 29. oktober, tror kanskje det blir den mest vanlige dagen å feire? Halloween er jo på en mandag i år. Det blir uansett gøy både med feiring og på selve dagen! Kanskje jeg skal se en skummel film med noen venner eller noe?

♦ Så må jeg også legge til at Erin Condren-planleggeren min endelig kommer! Har gledet meg til å drive med klistremerkene mine så lenge, men det har jeg ennå ikke fått gjort. Nå skal jeg iallfall få the real deal <3


Hva ser dere frem til i oktober?

Henriette Celin

30.09.2016 kl.14:18

Så kjekke ting å glede seg til!

Jeg gleder meg til fjellet med familien denne helgen, flere helger med kjæresten nå som han er ferdig i militæret, og forhåpentligvis mer jobb ^^

mairho

30.09.2016 kl.16:51

Så gøy! Har faktisk kjempelyst til å se den filmen selv, haha :-)

Henriette Bjerke

30.09.2016 kl.23:52

Høres super kult ut!

Tenker jeg skal lage en film kveld på slutten, rundt samme lørdagen som du skrev, og lage litt ut av det, tema kveld, kanskje invitere noen venner også! Vi får se!

Iselin Renée

06.10.2016 kl.16:35

Nydelige bilder! Jeg ser frem til mange fine farger ute, og mange koselige kvelder med noe varmt å drikke under et pledd :)
Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits