victoriav.blogg.no

A girl's right to stickers

  • 03.11.2016 - 13:54

Nå har jeg holdt på med "glamplanning" i et par måneder, og jeg synes det er like morsomt fortsatt! Det er så gøy når en ny uke starter, for da kan jeg endelig legge ned et nytt sett med klistremerker. Hvis du ikke skjønner hva jeg snakker om, er det ikke så rart, for jeg tror ikke det er en veldig stor greie i Norge, men i USA er det veldig stort iallfall! 

Så jeg har altså en Erin Condren-planlegger, som ser slik ut på forsiden:

Så for å forklare enkelt hva greia er: Man har en planlegger som man dekorerer med klistremerker, og så skriver man på klistremerkene etterpå. Det er en kreativ måte å planlegge uken på, og en veldig morsom hobby! Jeg har også begynt å designe mine egne sett, så det er virkelig bare fantasien som setter grenser! 

Man kan enten kjøpe ferdige planner stickers, eller printe ut selv på sticker paper. Jeg printer ut selv, for det er så mye billigere. Har i tillegg investert i en Silhouette Cameo, som er en maskin som kan kutte klistremerkene for deg. Da slipper jeg å klippe selv med saks, haha. Forrige uke hadde jeg Halloween-tema, som dere ser over. 
 

Min favoritt til nå må være dette havfrue-settet:

Dette er også en måte å huske ukene bedre på, for det blir jo en slags minnebok! Liker å ha sånt å se tilbake på.

Er det noen av dere som driver med dette?

Victoria

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 23 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og personalledelse, og nå studerer jeg til en master på BI.

På denne bloggen skriver jeg om hverdagen min og mine interesser; blant annet klær og mote, shopping, fotografi, dyr (mine tre skjønne birmakatter og Penny the pomeranian), bøker, filmer og serier.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Follow
Follow

Søk i bloggen


Blogger outfit 160x600.jpg

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits