victoriav.blogg.no

Om Victoria

  • 02.06.2015 - 00:02

Hei og velkommen til min (nye) blogg! 

Jeg heter Victoria, bor i Oslo og er 22 år. Jeg bor hjemme med foreldrene mine og broren min på 20 år, tre skjønne birmakatter og en hund av rasen pomeranian.

Våren 2015 fullførte jeg min bachelorgrad i HR (human resources) og personalledelse ved Markedshøyskolen. Planen for høsten er å ta en master, og jeg har takket ja til studieplass på BI; MSc in Leadership and Organisational Psychology. 

På fritiden elsker jeg å lese bøker, se filmer og TV-serier, trene styrke og yoga, være med venner og å blogge. Jeg har en stor interesse for klær og mote, og det er mye av det jeg skriver om her på bloggen. Jeg vil også dele tekster og bilder fra hverdagen min, og ikke minst bilder av kattene og hunden min!  Legg gjerne igjen en kommentar, eller ta kontakt på mail om det er noe spesielt: victoriablogg@outlook.com


Follow my blog with Bloglovin

Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits