victoriav.blogg.no

Om Victoria

  • 02.06.2015 - 00:02

Hei og velkommen til min (nye) blogg! 

Jeg heter Victoria, bor i Oslo og er 22 år. Jeg bor hjemme med foreldrene mine og broren min på 20 år, tre skjønne birmakatter og en hund av rasen pomeranian.

Våren 2015 fullførte jeg min bachelorgrad i HR (human resources) og personalledelse ved Markedshøyskolen. Planen for høsten er å ta en master, og jeg har takket ja til studieplass på BI; MSc in Leadership and Organisational Psychology. 

På fritiden elsker jeg å lese bøker, se filmer og TV-serier, trene styrke og yoga, være med venner og å blogge. Jeg har en stor interesse for klær og mote, og det er mye av det jeg skriver om her på bloggen. Jeg vil også dele tekster og bilder fra hverdagen min, og ikke minst bilder av kattene og hunden min!  Legg gjerne igjen en kommentar, eller ta kontakt på mail om det er noe spesielt: victoriablogg@outlook.com


Follow my blog with Bloglovin

Victoria

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 23 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og personalledelse, og nå studerer jeg til en master på BI.

På denne bloggen skriver jeg om hverdagen min og mine interesser; blant annet klær og mote, shopping, fotografi, dyr (mine tre skjønne birmakatter og Penny the pomeranian), bøker, filmer og serier.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Follow
Follow

Søk i bloggen


Blogger outfit 160x600.jpg

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits