victoriav.blogg.no

Oktoberfest

 • 14.10.2016 - 17:38

Hei dere! Tenkte jeg skulle vise dere antrekket fra oktoberfesten forrige helg. Kjolen kjøpte jeg i fjor på Lightinthebox, en sånn billig asiatisk eBay-aktig side. Jeg betalte vel bare 150 kr eller noe for den, så var ganske spent på om den var noe fin, men det var den! Jeg hadde høye hæler ute, men gikk med ballerinaene inne på vorset. Ser at jeg kunne ha strøket underdelen litt, men tror ikke det var like synlig i virkeligheten. Hehe!

Det var iallfall en morsom kveld, først hos meg, og så på Chateau Neuf. God stemning med fine folk!

OUTFIT

 • 22.09.2016 - 19:32

Hei dere! I går var jeg på kino sammen med Oda, Malene, Lisbeth, Sunniva og Soror for å se "Bridget Jones" - en film som virkelig leverte! Jeg tok noen antrekksbilder før kinoen, som dere kan se under. Det begynte allerede å bli grått ute da jeg tok dem, og senere bare pøste det ned!Jakke: eBay Genser: H&M Skjørt: Cubus Sko: Windsor Smith (Nelly) Veske: Marc by Marc Jacobs

Så ja, litt på grunn av været, og litt fordi vi fikk dårlig tid på grunn av treig t-bane, fikk jeg ikke tatt så mange bilder. Litt trist, hadde jo med meg speilrefleksen og alt! 

Jeg gir "Bridget Jones" 5 av 5 stjerner! Den var utrolig morsom, jeg lo masse + vrei meg av kleinhet på Bridgets vegne, og hørte også at de andre jentene lo masse. Alle var enige om at det var en bra film!

Så var visst jeg også veldig morsom i går (ufrivillig), for venninnene mine mobber meg for de rareste ting! Som at jeg hadde med meg en plastpose til paraplyen (så jeg kan ha den i veska uten at den gjør alt vått), og at jeg hadde med meg sunn snacks. Først tok jeg frem nøttene og bare: "Noen som vil ha?" Og de andre setter i et latterbrøl og bare: "HAR DU MED NØTTER?" Ja... (Hadde også med pose til nøttene, ellers havner de overalt i veska etterpå. Jeg er praktisk, ok?!) Så tar jeg frem knekkerbrød-sandwichen og så ler de bare enda høyere...

Det er godt, da! Og som nevnt prøver jeg å være sunn. Malene står fortsatt fast ved at det rareste jeg noen gang har tatt med meg på kino er potetgull og dip. 

 

Hva gjorde dere i går?

OUTFIT

 • 19.09.2016 - 17:01

Topp: New Yorker Skjørt: Stradivarius (Gran Canaria) Cardigan: ONLY
 

I dag har jeg fri, eller "studiedag", om du vil. Det er veldig deilig, men jeg har fortsatt til gode å være superproduktiv på disse dagene. Prøver å skjerpe meg! Har sittet litt med statistikk i dag i hvert fall, det vanskeligste faget noensinne. Nå skal jeg ut og spise med kompisen min René, før vi skal se "Nerve" på kino. Jeg må jo se alt som Emma Roberts er med i, haha. Pluss at det virker som en kul film! Restauranten vi skal teste ut heter "Der Peppern Gror", som ligger like ved Rådhuset. Ingen av oss har vært der før, men tror det blir bra! 

OUTFIT

 • 16.09.2016 - 16:50

Hei dere! Da var det endelig helg, og hvor deilig er ikke det!? I dag hadde jeg semesterets første presentasjon, og det gikk jo greit nok. Det er ikke noe jeg liker å gjøre, men er iallfall ikke så nervøs som jeg pleide å være! Det er heldigvis i gruppe da, så man står der ikke helt alene. Men yay, endelig overstått!


Her er outfit fra tidligere i uken:

Genser: New Yorker Skjørt: H&M Divided Veske: Marc by Marc Jacobs
 

Jeg har foreløpig ingen store planer for helgen, men jeg synes det er like greit. Da er jeg fri til å gjøre som jeg vil, og på et øyeblikks varsel! Denne uken har vært travel og gått veldig fort, så det blir deilig å slappe av med (en god del) Netflix. 


Hva slags planer har dere for helgen?

OUTFIT

 • 15.09.2016 - 10:28

Hei hei! Jeg tenkte jeg skulle begynne å dele bilder av dagens antrekk igjen, ettersom jeg synes det er veldig gøy - og forhåpentligvis synes dere også det! Jeg klarer bare aldri å poste det samme dag som jeg har hatt det på, så istedenfor å ha "dagens antrekk" i tittelen, tror jeg bare at jeg skal gjøre det jeg alltid har gjort og kalle det "outfit". Haha! 

Tunika: Dorothy Perkins (ZalandoTights: Gina Tricot Sko: EDIT

Dette antrekket er altså fra i går. Det har vært noen utrolige varme dager her denne uken, og jeg har vel egentlig kledd på meg litt for mye hver dag. Det er bare det at det er så innmari kaldt i klasserommene! Anyway, i dag har jeg en forelesning i statistikk - som jeg ikke gleder meg til... Men må nesten gjennom det.

Så har forhåpentligvis klistremerkearkene mine kommet til Staples innen i kveld så jeg kan kjøre dit og hente dem. Jeg kjøpte først tre 10-pack på Clas Ohlson til 80 kr pr pakke, noe som er RAN da jeg fant ut at jeg kunne kjøpe en pakke på 100 stk hos Staples for 200 kr. Herregud, Victoria. Håper så sykt at almanakkene mine ligger i postkassen og venter på meg når jeg kommer hjem, så jeg endelig kan begynne å klistre! Hvis dere ikke aner hva jeg snakker om nå, sjekk ut dette innlegget om klistremerkene, og dette innlegget for å se hvordan almanakkene ser ut. 

Hva skal dere i dag? :-)

Holding hands when the walls come tumbling down

 • 30.08.2016 - 14:35

Jeg skulle så sykt ønske at jeg var tenåring på 80-tallet! Det bare virker så fantastisk koselig og fint, og det var all den kule moten og den fantastiske musikken! Det er mye av 80-tallsmoten som har kommet tilbake nå, og man kan selvfølgelig fortsatt høre på 80-tallsmusikk, men det må ha vært noe spesielt med å se og høre alt for første gang.

Her om dagen drev jeg og nynnet på Toto sin sang "Africa", og pappa hørte meg og bare: "Hører du på såå gamle sanger?!" Haha! Jeg ble dessuten veldig glad, fordi pappa faktisk hørte hva jeg nynnet/sang på for første gang i mitt liv. Vet ikke om det sier mest om min sangstemme eller hans evne til å høre, men det har aldri skjedd før. Jeg pleier alltid å spørre: "Hørte du hva jeg sang på nå?" Og han svarer alltid: "Ikke den versjonen der iallfall..." 

Overskriften er forresten en strofe fra sangen "Everybody wants to rule the world", en av mine mest spilte sanger fra 2015, ifølge Spotify. En slager fra 1985!
 

The only way is up

 • 27.08.2016 - 23:03

Nå har jeg startet på skolen igjen, noe som kanskje var på tide etter 3 måneder med ferie! Det har vært meget deilig med ferie, men det blir også fint å gjøre litt ting igjen. Det er liksom litt begrenset hvor gøy man kan ha det absolutt hver eneste dag når man har ferien strukket ut over så lang tid, hvis dere skjønner hva jeg mener? Haha! 

Det er på tide å komme inn i trenings- og kostholdsrutiner igjen, noe jeg finner litt vanskelig. Jeg er såå avhengig av sjokolade! Men jeg skal nok klare det denne gangen også. Ellers håper jeg på å få meg deltidsjobb snart, det er også noe som er på tide. Det er bare ikke så lett i disse dager! Krysser fingrene :-)

Outfit 30.07

 • 01.08.2016 - 12:50

Nå er det ganske lenge siden jeg har hatt dagens antrekk på bloggen! Dette er det jeg hadde på meg i bursdagsfeiringen til Oda på lørdag.I hodet mitt var jeg en slags glamorøs pirat, vet ikke helt hvorfor jeg følte det, men kanskje noe med ermene på blusen? Haha, idk. Det er ikke så ofte jeg får brukt gullskjørtet mitt, men bursdag må jo være lov!

Outfit

 • 28.07.2015 - 14:28

Hei hei! Jeg hadde min aller første dag på BI i går, noe som var veldig spennende! Jeg tar forkurs i matematikk, statistikk og studieteknikk, for å forberede meg til skolen starter på ordentlig. Ettersom jeg tok bachelorgraden min på Markedshøyskolen har jeg ikke hatt så mye matte, så dette vil forhåpentligvis hjelpe meg en del. Det er rart å starte skolen så tidlig, men det er litt deilig å komme i gang også. Jeg har tross alt hatt ferie siden 1. juni, haha. Og BI er en så fin skole! Den er kjempesvær, og lys og fin og mange etasjer og trapper. Jeg har allerede klart å gå meg vill... ("What is this place? Hogwarts?!")

cardigan Dorothy Perkins (Zalando) - bluse Mango - skjørt Cubus - veske Michael Kors - solbriller Burberry

Jeg hadde matematikk både i går og i dag, noe jeg finner veldig vanskelig. Godt at jeg tar forkursene for å si det sånn! Jeg bruker litt tid på å forstå formler og alt slikt, men det pleier å gå bra til slutt. Dere som fortsatt har ferie må nyte den!!

Outfit

 • 23.06.2015 - 11:40

Hei hei! I går var jeg og så Jurassic World på kino med Malene, Geethan og Magnar. Jeg hadde ikke så høye forventninger med tanke på at dette er den fjerde typen slik film, men den var virkelig kjempebra! Og det kommer fra en som har sett de gamle filmene mange ganger og elsker dem. Så klart, den er fylt med klisjeer her og der, og man skjønner hvordan alt ender, men jeg synes likevel den var vanvittig spennende fra start til slutt. Deilig med en sånn kinoopplevelse. Etterpå spiste vi på Mucho Mas på Grünerløkka, noe som var veldig koselig!

Dette hadde jeg på meg:

genser BIK BOK - skjørt NELLY - sko JEFFREY CAMPBELL

Planen for dagen er å fylle på vipper og se i noen butikker etterpå. Det er Sankthansaften i dag, men jeg pleier sjelden å gjøre noe spesielt. Særlig fordi jeg aldri får med meg hvilken dag det er på før det er for sent, haha. Vi får se hva som skjer!

Har dere planer?

Dagens antrekk

 • 14.06.2015 - 14:16

Hei hei! Jeg har visst ikke snøring på dagene siden det er ferie, for jeg kunne sverget på at det var lørdag i dag. Og jeg som hadde tenkt å hente pakken fra BliVakker på posten og alt! Jaja, sånn kan det gå. Får ta det i morgen!

De siste dagene har jeg ikke gjort noe særlig spennende, ettersom jeg har klart å bli syk. Hoster og hoster til jeg nesten svimer av. Forhåpentligvis er det over om noen dager! Men i forrige uke var jeg og besøkte Silje, som har fått seg ny valp. Han heter Bris og er en liten pomeranian, en ordentlig kladd av en pelsball. Herregud, så søt! Får lyst på valp igjen, jeg også. Bare se: Åeh ♥ Altfor søt fyr.

Over til dagens antrekk: 

cardigan ONLY - genser NELLY - skjørt STRADIVARIUS
 

Vet ikke om dere kommer til å se noe outfit uten denne cardiganen i sommer - jeg elsker den altfor mye! Jaja, gjenbruk er bra, er det ikke? Det er iallfall veldig deilig å ha funnet en cardigan jeg faktisk synes er perfekt. Ha en fin søndag alle sammen!

Dagens antrekk

 • 06.06.2015 - 17:40

Det er så deilig å ha ferie!! Det føles egentlig som at jeg skal tilbake på skolen neste uke, men sånn føles det vel alltid i begynnelsen av en ferie? Uansett, jeg storkoser meg!

I går var det eksamensfest på Chateau Neuf, noe som var kjempemorsomt. Jeg fikk hilst på og sagt hadet til mange i klassen, danset masse, og så opptrådte Erik og Kriss. Det var veldig god stemning! Noen mener at det er kleint å like dem, men jeg synes de er kjempebra, haha. "Dra tilbake" er en all time favourite hos meg, og sikkert mange andre også basert på hvor høyt alle sang og ropte i går. Etterpå ble det McDonald's til nattmat; en perfekt kveld med andre ord!

Dette hadde jeg på meg i går:

cardigan ONLY - kjole NELLY

Denne cardiganen bruker jeg hele tiden, for den er så fin og går virkelig til alt! Jeg har lenge ønsket meg en cardigan som er fin å ha over kjoler uten å "ødelegge" looken. Det må man tross alt ha når man bor i kjølige Norge! Kjøpte den på Nelly HER (annonselenke), men selges også på Vero Moda/ONLY. Til og med mamma har kjøpt den, haha.  Nå kom mamma hjem med mocca frappe til oss! Jeg ELSKER frappe ♥ (Sunn livsstil hva da?) Så nå skal jeg kose meg med frappen og en tv-serie, og senere blir det tacokveld og full avslapning hjemme.

Hva skal dere gjøre i kveld?

Dagens antrekk

 • 05.06.2015 - 15:18

Første dagens antrekk på den nye bloggen! Før tok jeg antrekksbilder nesten hver dag, men så sluttet jeg med det i over et halvt år. Naboene rakk nok akkurat å tro at jeg har blitt normal igjen! Oh well ... 

Antrekket er riktignok ikke fra i dag, men fra forrige helgs festival. Flower power all the way!cardigan ONLY - kjole NELLY - blomsterkrans TGR (ARKADEN)

Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits