victoriav.blogg.no

Hvaler

  • 04.06.2016 - 23:20

Hei dere! Denne helgen er jeg på hytta på Hvaler med mamma og pappa, og vi storkoser oss! Det er jo så ufattelig varmt og deilig, så vi har ligget på stranda og slappet av i hele dag. Det blåser heldigvis bittelitt, så det ikke er helt uutholdelig. Oppe ved hytta går det jo nesten ikke an å puste. Jeg ble dessverre nokså solbrent i dag, men håper virkelig det bare blir brunt, hehe. Vi har også vært ute på Skjærhalden og spist - standard prosedyre med andre ord! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det er foreløpig veldig rolig her siden ferien ikke har startet offisielt for de fleste her. Det er rart å se brygga så tom for båter, men det er nok ikke lenge til den er helt fylt opp igjen. Gleder meg til vi setter ut vår båt også!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Cheeseburgeren på Sjøbua er så vilt god! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det var en liten oppdatering fra meg. Håper dere også koser dere, hva dere enn gjør!

Ikke lenger instahoe

  • 12.12.2015 - 12:55

Jeg har blogget særdeles lite denne høsten, og derfor har det også blitt mindre bilder av alt. Jeg har klart å samle sånn nesten alle instagram-bildene mine siden sommeren i én kollasje! Det er litt trist siden jeg elsker å ha mange bilder å se tilbake på. Skjerpings på nyåret! 1: Høst-selfie! 2: Synet som møter meg på kjøkkenet hvis jeg står opp først... Sultne katter er skumle! 3: Da jeg og broren min vorset sammen med kameratene hans. Det var en morsom kveld!

4: Penny og Nala som holder hverandre mens de sover. Har du sett noe så søtt? 5: Marte og meg med oktoberfest-outfits! Brukte det ved to forskjellige anledninger, siden vi elsker å kle oss ut! Opplevde Gabrielle live (for tredje gang #fan6. Ballongslippet da BI feiret 10 år i Nydalen. Da kom Donkeyboy og Matoma og spilte!

7: Vakker rosa høst på Manglerud 8. Tur med gladloffen Penny! 9: Bilde fra vitnemålsseremoni på Markedshøyskolen

Heter @victoriaven på instagram hvis dere vil følge meg! 

Skoledagbok?

  • 30.08.2015 - 13:46

Da jeg gikk på ungdomsskolen og videregående, kjøpte jeg TOPP-skoledagbok hvert eneste år. Det var alltid så spennende å se det nye designet, og jeg syntes det var utrolig koselig å skrive i den! Jeg brukte de som en minidagbok, med notater om livets viktigste begivenheter. Det er flere av skoledagbøkene jeg skrev helt ut, så det er ganske morsomt at jeg kan bla i dem for å se hva jeg gjorde på hvilken som helst dag det året!

Så ble skoledagbøkene bare dårligere og dårligere ... Jeg var faktisk og sjekket ut årets TOPP-skoledagbok her forleden dag, men de har fortsatt ikke byttet tilbake til det gode, gamle designet jeg vil ha. Så kom jeg på at veldig mange designer sine egne almanakker på nettet, så hvorfor ikke lage min egen "skoledagbok"?

Jeg har nå bestilt fra Personlig almanakk, som jeg er superspent på! 

Dette blir forsiden:

Dette blir baksiden:

Jeg hadde det så gøy med å finne bilder og sette sammen til kollasje! Hadde helt glemt hvor mye jeg liker å gjøre sånt. Jeg gleder meg iallfall vilt til almanakken kommer, så får jeg håpe den står til forventningene! Jeg savner å notere alt viktig og uviktig som skjer meg i hverdagen. Dagbok på PC er liksom ikke like koselig. 

Har noen av dere egendesignet almanakk?

Pictures of you, pictures of me

  • 19.07.2015 - 17:55Jeg fant noen gamle bilder da jeg gikk gjennom den eksterne harddisken! Sånt er så koselig å se tilbake på. Øverst ser du meg som treåring, og ved siden av er pappa i yngre versjon! Nede til venstre ligger den gamle hunden vår og hviler i skyggen. Hun ble 12 år, så jeg husker litt av tiden med henne! Hun var kjempesnill og fin, men alle vennene mine var likevel redd for henne fordi hun bjeffet. Til høyre sitter broren min i bilsetet sitt, lille godgutten! Jeg husker faktisk veldig godt det bilsetet, og hvordan mitt så ut også. Rare ting man husker. Alle bildene er tatt på hytta i Solør, ganske koselig!

Min generasjon (og eldre) eier gjerne ikke så mange babybilder av oss selv, mens de som vokser opp nå kommer til å kunne se bilder av seg selv hver uke fra de blir født og til ... evig tid. Jeg lurer på om det blir like fascinerende for dem å se på gamle bilder av seg selv, ettersom det finnes så mange, som det er for oss? Dagens teknologi, altså. What a time to be alive!

Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits