victoriav.blogg.no

Penny, da...

  • 23.09.2016 - 15:58

Penny er så utrolig søt og morsom og rar. Jeg tror ikke alle er klar over at små hunder også kan ha store personligheter, og de tror at de bare er små rottete "veskehunder". Hater at de har det ryktet! Vel, Penny er så mye mer enn det (ikke at jeg har henne i veska mi), og vi har utrolig mye moro sammen. Hun finner på så mye rart! Hun er cirka 2,5 år, men fortsatt veldig baby i hodet, så hun er vilter og gæren, men jeg elsker henne.

Forrige uke la jeg frem siste innkjøp på gulvet for å ta bilder, og da skyndte Penny seg bort for å legge seg oppå...

Altså, er vant til at kattene mine gjør sånn, men Penny også?!? Så lå hun der og så litt usikkert på meg. Det virket ikke som hun hadde spesielt lyst til å ligge der engang, bare følte at hun MÅTTE. Vanskelig å forklare. What a weirdo. 

Hun har selvfølgelig aldri tid til å bli med på bilder med meg, for det er så mye annet spennende å se på! 

Da får vi sånne fine bilder som dette, haha! 


I dag skal jeg slappe av hjemme med god mat og film med mamma - eller en serie? Vi har jo startet å se "Mistresses" sammen, selv om det blir lenge mellom hver gang. Det er en bra serie så langt iallfall! I morgen skal jeg i bursdag og sikkert ut på byen, så må lade opp til det. Ah, det blir så deilig med helg nå!


Hva skal dere i helgen?

Penny

  • 13.09.2016 - 16:00

I går tok jeg en ordentlig stelledag av Penny. Først fikk hun en tur, så var det tid for et bad, børsting og føning, litt klipping av pels her og der, og så selvfølgelig litt snacks som belønning for at hun var så flink gjennom alt! Måtte nesten ta noen nye bilder av henne siden hun var nybadet og fin, og det var en stund siden sist vi tok ordentlige bilder. Så her er de:


Gråbartemusa 


Hvilket bilde synes dere var finest av henne?

Penny, min Penny

  • 05.06.2016 - 12:50

Jeg tror, sånn bortsett fra mine selfies, at det er Penny jeg har flest bilder av på mobilen min. Jeg er så utrolig glad i den jenta der! Vi har hatt henne i ca. 2 år og 1 uke, og jeg har nytt hvert sekund. Livet mitt har definitivt forandret seg til det bedre siden vi fikk henne! Hun har en helt herlig personlighet; hun er både ertende, leken, snill, morsom og vanvittig kosete. Kanskje litt rart å si, men vi har utrolig mye moro sammen! Og ikke minst kosestunder.

Det er rart hvordan man kan få et slikt spesielt bånd til en hund. De som ikke har dyr (eller hund spesielt) forstår det nok ikke helt. Hun smelter hjertet mitt hver eneste dag, og jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten henne! Derfor er det ganske fælt å tenke på at en dag må jeg gjøre nettopp det: greie meg uten henne. Men man må bare nyte tiden man har sammen, og selv om det kommer til å gjøre forferdelig, forferdelig vondt når hun blir borte en dag, så ville jeg aldri vært foruten henne for å slippe smerten man sitter igjen med. 

Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits