victoriav.blogg.no

Nye Urban Decay-leppestifter

  • 24.09.2016 - 16:13

For en liten stund siden så jeg at Urban Decay hadde fått en ny kolleksjon av leppestifter, nemlig Vice Lipstick, som er å få tak i i hele 100 forskjellige nyanser. Litt av en jobb å plukke ut hvilke man vil ha! Jeg hadde aldri prøvd Urban Decay sine leppestifter før, men ga det en sjanse. Det angrer jeg ikke på, for de er fantastiske! Jeg gikk for tre farger: 

fra venstre: Ravenswood - Ladyflower - DisobedientRavenswood (cream finish): En myk kremet brunaktig leppestift. Jeg digger denne, spesielt på grunn av navnet, haha. Ravenswood er jo nabobyen til Rosewood hvor Pretty Little Liars bor, og jeg er GÆREN etter den serien. Får ikke sett den mange nok ganger! Så jeg digger en liten PLL-referanse. OK nørd 


 Ladyflower (sheer finish): Dette er en ganske naturlig rosafarget leppestift, ikke for lys og ikke for mørk. Siden det er sheer er det også litt svak dekkevne, som gjør at det ser mer naturlig ut. Denne tar jeg på når jeg føler jeg ikke kan gå crazy med sminken, for eksempel hvis jeg har mye øyesminke eller vil ta det mer rolig på skolen.


 Disobedient (cream finish): En herlig rosafarge, og min favorittfarge av disse tre. Det er akkurat sånn rosafarge jeg elsker, og skulle gjerne hatt i alle slags merker! Perfekt for meg, ikke så mye mer å si om det.


 Ravenswood - Ladyflower - Disobedient
 

Det var opprinnelig ikke disse fargene jeg skulle kjøpe, for det var så mange utsolgte på Kicks. Er spesielt interessert i å teste ut comfort matte og mega matte, ettersom matte vanligvis er mitt favorittformula. Men disse leppestiftene over som var cream og sheer overrasket meg positivt!


Hvilken synes dere var finest?

Favorittneglelakken

  • 17.09.2016 - 09:20

Hei dere! Tenkte jeg skulle vise dere favorittneglelakken min. Det er en gellack fra Depend som heter "Baby Pink" og er en utrolig søt korallaktig rosafarge. Jeg har brukt gellack (hjemmesett) fast i et par år nå, og det er den beste gaven jeg har fått noen gang, tror jeg. Jeg har veldig mange forskjellige farger i gellack nå, men "Baby Pink" er den jeg alltid går tilbake til. Den er utrolig lett å ta på, ettersom den har veldig god dekkevne. Ett lag kunne vært nok, men jeg tar alltid to likevel for best resultat. Vet at det er en del som har fått allergiske reaksjoner av gellack-settet til Depend, men jeg er heldigvis ikke en av dem. Jeg er så avhengig av dette at det hadde vært så trist om jeg måtte slutte. Å ta på vanlig neglakk nå blir bare ikke det samme. Jeg kjøper mitt her
 

Bruker noen av dere gellack?

Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits