victoriav.blogg.no

Outfit

 • 03.09.2017 - 15:15

God søndag! Jeg har hatt en såå fin helg, så det er trist at den snart er over. Har vært med gode venner, spist masse god mat og kost meg med godteri, så hva mer kan man be om? Tilbake til virkeligheten i morgen, til det sunne liv og alt det der. Ikke minst ny jobb! Jeg er så nervøs, men det skal nok gå bra. Tror det blir spennende med nye arbeidsoppgaver og nye utfordringer.

Her er det jeg hadde på meg på festen til Ida på fredag! Siden det var så fint vær bestemte jeg meg for å ta en skikkelig sommerkjole. Det er den nye fra Zalando som jeg viste på bloggen for noen dager siden, og jeg er så fornøyd!

cardigan: Noisy May kjole: Dorothy Perkins sko: DinSko veske: Dorothy Perkins

Resten av dagen skal jeg bare slappe av, kanskje planlegge noen kommende blogginnlegg. Det begynner å bli ganske gøy å blogge igjen nå! Skal bli flinkere til å ta bilder når jeg er ute med venner og slikt, føler jeg har litt forbedringspotensial der. Det er bare litt flaut å dra frem kameraet i blant! Jeg eide jo ingen skam før - hva skjedde? Haha! 

Hva har du gjort i helgen?

It's not goodbye, it's see you later

 • 02.09.2017 - 19:13

I går hadde jeg min siste dag hos Vipps, noe som er utrolig trist! Jeg har jobbet der de siste tre månedene, og på den korte tiden har jeg rukket å lære masse og bli veldig glad i alle de jeg har jobbet med. Kommer til å savne å se dere hver dag; Zalina, Fatima, Mehak, Maria, Minh, Marius og Morten! (Wow, mange M-navn). Dere er en god gjeng! ♥ Heldigvis skal jeg bare et annet sted i banken, så vi ses nok litt rundt. Og hvem vet, kanskje vi kommer til å jobbe sammen igjen en dag?

I går var jeg på vors/fest hos en av mine beste venninner, Ida, og det var veldig hyggelig! Jeg hadde ikke sett henne på over et år siden hun var på utveksling i Singapore, men siden vi snakker på Facebook og Snapchat hver eneste dag, føles det faktisk som om jeg ser henne hele tiden. Det er så koselig. Nå skal hun flytte til Malta for å jobbe der, så da blir det en stund til vi ses igjen. Men det hadde vært veldig gøy å besøke henne der!

Den beste iskaffen lager man hjemme og nyter i sola 

I dag har jeg bare slappet av hjemme, og har for en gang skyld klart å utnytte det gode været og kost meg i sola. Er så deilig at september også kan by på fint vær. Nå kommer snart noen venner over på taco- og spillkveld! Føles så deilig å være fri fra alt av skole, for nå kan jeg bare nyte sånne kvelder uten å tenke på morgendagen. Til en viss grad iallfall, haha. Håper dere også får en super kveld, hva dere enn skal!

Levert masteroppgaven!

 • 31.08.2017 - 09:09

Da har jeg endelig levert masteroppgaven! Det er en sykt rar følelse! Egentlig har det ikke gått opp for meg ennå, for jeg tror jeg først og fremst er sliten. Veldig sliten faktisk. Det er så rart at jeg aldri mer skal ha forelesninger, aldri mer lese tørr pensum, skrive på oppgaver eller møte opp på skolen. Spesielt det med å ikke ha en oppgave hengende over seg er ganske rart. Nå kan jeg finne på hva jeg vil i helgene uten å tenke på at jeg må være uthvilt til å skrive dagen etter. Jeg kan gjøre hva jeg vil! 

De siste tre månedene har jeg i tillegg jobbet fulltid samtidig som jeg har skrevet på masteroppgaven, noe som mildt sagt har vært tøft. Det er ikke alltid lyset i enden av tunnelen har vært like klart. Sånn føles det nok for alle masterstudenter vil jeg tro! 

Jeg hadde aldri greid dette uten partneren min, Anette. Det har vært en lang reise og vi har ikke alltid vært like enige, men vi har skapt noe veldig bra sammen her, så vi klarte det til slutt! Nå blir det utrolig spennende med hvilken karakter vi får. Vi blir vel egentlig ikke fornøyd med noe annet enn A, så sjansen for skuffelse er stor! Men vi har hatt en fantastisk flink veileder som har hjulpet oss utrolig mye. Han har alltid vært veldig positiv til både oss og oppgaven vår, og veiledet oss mer enn han trengte når vi har sittet fast. Den beste veilederen vi kunne bedt om. Håper virkelig han også blir fornøyd med oppgaven vi har laget!

Takk for alt! 

En uhelbredelig nettshopper

 • 30.08.2017 - 11:40

Dette kommer kanskje ikke overraskende på dere, men jeg elsker å nettshoppe! Jeg har gjort det i mange år nå, og det har ikke gått en måned uten at jeg har fått noe i postkassen eller hentet noe på Posten. Noen ganger hver uke til og med. Kan ikke la være å tenke på hvor mye penger jeg hadde hatt om nettshopping ikke fantes?! Jeg er nemlig for lat til å gå i fysiske butikker. Det er slitsomt, jeg hater prøverom, det er mye dyrere (ingen rabattkoder!) og man har ikke like mye oversikt over totalsummen hele tiden. Men som Carrie Bradshaw sier: "I like my money right where I can see it... hanging in my closet."

Ikke minst er jeg et lett offer for superselgere! Det gjelder spesielt kjøp av mobil og PC og slikt - jeg har ingen anelse om hva som er et genuint godt tilbud (alt høres jo bra ut!), og hva som faktisk er lureri. Har derfor med pappa til sånt, han sier bare "nei" til alt av mersalg. En gang ble jeg lurt til å melde meg inn i et sånt fordelsprogram på gata på Karl Johan. Det hørtes veldig bra ut, og mannen sa at det var angrefrist. Det var ikke før jeg kom hjem og leste mer at det ikke virket så bra likevel. Da ville jeg angre, men fikk beskjed om at det ikke gikk siden jeg allerede hadde fått medlemskortet! Tror det var 200 kr i 12 måneder og jeg bare... hva har jeg gjort?! Etter mye krangling frem og tilbake på mail (og hjelp av pappa) fikk jeg lov til å bare betale den første måneden og ikke noe mer. Siden da har jeg vært sykt skeptisk til selgere! Aldri si ja til noe på gaten, OK? Haha, herregud. 

UANSETT, tenkte jeg skulle vise hva jeg har nettshoppet i det siste! 

Vinrød kjole HER, rosa kjole HER

Ser at prisene er litt annerledes nå - den vinrøde fikk jeg for bare 165 kr! Jeg nettshopper kanskje mye, men jeg kjøper nesten aldri dyre klær. Det skjer nesten aldri at jeg kjøper en topp eller kjole for mer enn 300 kr, da må jeg virkelig tenke meg om. Den rosa kjolen fikk jeg for 125 kr! Så fornøyd med disse altså. 

Blomstrete kjole HER, gråmønstrete kjole HER

Den blomstrete er SÅ fin! Den er så meg at jeg bare måtte ha den. 249 kr er ikke så mye, da. Og den gråmønstrete kjolen er en veldig fin jobbkjole! Den fikk jeg for bare 105 kr. Zalando er den beste nettbutikken noensinne. Nelly-tiden er forbi! 

GUESS WHO'S BACK

 • 29.08.2017 - 22:16

Har dere savnet meg? Jeg bare sluttet å blogge egentlig, jeg. Det var en tid hvor jeg ikke kunne se for meg å ikke blogge, men det går visst an det også. Andre interesser dukker opp, og studier og jobb tar også mye tid. Selv om det bare er noen av grunnene. Kanskje jeg tar det mer detaljert i et annet innlegg!

For jeg har savnet å blogge. Jeg savner spesielt det å ha en "grunn" til alltid å ta bilder, for jeg elsker å ha bilder å se tilbake på. Jeg er en ordentlig bildesamler, en digital hoarder. Jeg har fylt opp en ekstern harddisk på 500GB bare med bilder. Hvis det ikke sier deg noe, så kan jeg bare fortelle at det er MANGE bilder! 

3 ganger om dagen kommer jeg nok ikke til å blogge, men jeg vil iallfall bli flinkere til å ta bilder igjen, så får vi se hvor mange innlegg det blir. Jeg kjøpte jo nylig et nytt speilreflekskamera til 10 000 kr som nærmest skriker etter å bli brukt. 

Kanskje ingen kommer til å lese dette, men jeg kan iallfall hilse til de to som inspirerte meg til å (kanskje) begynne å blogge igjen: Hei Zalina! Hei Morten! Forventer at dere er gode blogg-managere, for dette skal bli business. 

Å se frem til i november

 • 04.11.2016 - 14:54

Det er mye fint som skjer i november, og her er noe av det jeg gleder meg til!
 
♦ Ringenes herre-maraton på Colosseum! Det er årevis siden jeg har vært med på det nå, så det er på tide. 

♦ "Fantastic Beasts and Where to Find Them" kommer på kino! Det blir stas med en film som er i Harry Potter-universet, selv om det sikkert blir en helt annen følelse. Jeg er likevel spent, men skal prøve å ikke ha for høye forventninger.

♦ Jo mer av november som går, desto nærmere kommer vi jul! Jeg er ikke akkurat julefan nr 1, men jeg prøver å bli gira, for det er så koselig. Hvert år føles det som jeg går glipp av noe fordi jeg ikke gjør så mye julete i desember, men nå skal jeg være flinkere! Har flere venninner som er de galeste julefreakene noensinne, så jeg får nok god hjelp. 
 

♦ Gilmore Girls kommer på Netflix!! Jeg gleder meg skikkelig til den nye mini-sesongen, og lader allerede opp med GG-maraton. I tillegg designer jeg et eget GG-klistremerkesett som jeg kan ha i planleggeren min! 

♦ BLACK FRIDAY! Det er ingenting som gleder et shopaholicers hjerte mer enn denne dagen. Norge har blitt så flinke på tilbud på denne dagen, så det er mye billig og bra man kan få tak i!


Hva ser dere frem til i november?

Friday I'm in love

 • 07.10.2016 - 13:22

Hei dere! Det er visst en uke siden forrige innlegg, men håper det går bra. Føler dagene bare flyr av gårde og jeg glemmer å blogge. Det varierer jo også litt med inspirasjonen, og om jeg har tatt noen nye bilder og så videre. Uansett, nå er det fredag og straks helg! Det blir deilig. Jeg skal ha vors med gode venner i kveld, med oktoberfestantrekket på, og så blir det ut. Blir gøy! Jeg kjøpte jo en oktoberfestdrakt på nettet i fjor som ikke kom frem i tide til festen, så det blir første anledning til å bruke den nå. Den er så fin!!

Kesamplett med syltetøy og Mummi-koppen ♥


Hva skal dere i helgen?

Å se fram til i oktober

 • 30.09.2016 - 14:10

Jeg tror oktober blir en veldig bra måned, for jeg har mange fine ting å se frem til! 

♦ 5. oktober skal Oda og jeg på festpremiere av "Miss Peregrines Home for Peculiar Children". Vi er muligens litt barnslige av oss, men jeg synes den ser veldig spennende ut! 

♦ 7. oktober skal jeg ha vors og så dra på oktoberfest! Blir gøy å ta på seg drakt, se vennene mine pynte seg og oppleve oktoberfest igjen. 

♦ Sunniva feirer bursdagen sin 8. oktober! Det er alltid koselig. 

♦ Halloween så klart! Jeg skal feire lørdag 29. oktober, tror kanskje det blir den mest vanlige dagen å feire? Halloween er jo på en mandag i år. Det blir uansett gøy både med feiring og på selve dagen! Kanskje jeg skal se en skummel film med noen venner eller noe?

♦ Så må jeg også legge til at Erin Condren-planleggeren min endelig kommer! Har gledet meg til å drive med klistremerkene mine så lenge, men det har jeg ennå ikke fått gjort. Nå skal jeg iallfall få the real deal <3


Hva ser dere frem til i oktober?

Ukens...

 • 13.09.2016 - 11:13

Her kommer en liten oppsummering av forrige uke!

Ukens opptur
Ok, dette høres kanskje sykt sært ut, men pappa kjøpte en laserprinter - noe som betyr at jeg kan printe ut fine klistremerker i god kvalitet! Den forrige printeren var en blekkskriver, og det var den mest ustabile tingen ever. 

Ukens nedtur
Jeg var litt småforkjølet, noe som alltid skjer på høsten. Ikke så gøy, men det utviklet seg heldigvis ikke til noe verre.Ukens låt
Kanskje "Singin' in the Rain" siden jeg var og så stykket på Folketeateret på lørdag. Den er fin, og lett å få på hjernen! 

Ukens film/serie
Jeg har startet på serien "Californication", og foreløpig virker den bra! Morsom og litt sprø serie. Så så jeg også "Mean Girls" her om dagen, en film jeg har sett tre tusen ganger, men som alltid er morsom å se igjen etter en stund. 

Ukens høydepunkt
"Singin' in the Rain" med mamma! Den var veldig bra, ble utrolig glad av å se den, og det var veldig flinke skuespillere. Det var så morsomt da Stian Blipp glemte seg litt i en scene, han vendte seg mot Atle Pettersen, som spiller Don, og han bare: "Atle- ehm... DON!" Og fikk en liten latterkrampe av tabben, og publikum lo med han. 

Ukens craving
Det må bli bagels med philadelphiaost og tomatskiver med salt og pepper. Det er en vidunderlig kombinasjon!Ukens tanke

Det må være fra forelesningen på fredag. Vi hadde en lek som het "Vinn så mye du kan" hvor vi satt i grupper og skulle hver runde bestemme om vi skulle sette en X eller Y. Poengene ble fordelt ut fra hva alle gruppene tok. Hvis alle tok X, mistet alle poeng, hvis alle tok Y fikk alle et poeng, og i de andre variasjonene vinner alltid X og Y taper poeng.

Alle var sykt konkurranseinnstilte og det var få som så at Y ville være mest fordelaktig for alle, utenom min gruppe. Det var ikke en eneste runde hvor alle fire gruppene tok Y, og siden vi tok Y 7 av 10 ganger var det vi som satt igjen som taperne i poeng - men vinnere moralsk sett, ifølge foreleseren. 3 av rundene kunne gruppene forhandle, og alle ble enige om at alle skulle velge Y hver gang - men det var alltid noen som dolket oss i ryggen og tok poengene selv ved å velge X. Så ukens tanke er at leken fikk meg til å se mer hva slags person jeg er: en som tenker mer på fellesskapet og ikke har lyst til å backe ut fra en avtale, selv om det ville vært mest fordelaktig for meg selv. Ja, det var jo bare en lek og et interessant eksperiment, men jeg valgte som jeg ville gjort på ordentlig. Interessant forelesning!

Ukens bilde

Dette bildet er da fra "Singin' in the Rain", hvor det var lov til å ta bilder. Det var en super opplevelse!
 

SEPTEMBER

 • 07.09.2016 - 00:21

Ting jeg ser frem til:

- Se "Singin' in the rain" på teater med mamma
- Få de personlige almanakkene jeg lagde i posten! Jeg lagde en for kun "to do's" og en som jeg bruker som en litt kortfattet dagbok. Jeg elsker at man kan designe selv og tilpasse slik man ønsker! 

Sånn ser almanakkene ut på forsiden:


For de som ikke vet det: det er mine egne dyr på forsiden, hihi. Er de ikke fine? Både dyrene og kollasjene ♥


Ting jeg vil gjøre mer av:

- Som jeg poengterer på bildene: "Gjøre mer av det som gjør meg glad!" For meg vil det si å få mer frisk luft, spise litt sunt, prøve å sove nok, slappe av, og kose meg med serier og gaming. Mye av det jeg må gjøre er "fornuftige" ting som alle andre klarer, men som jeg sliter med. Jeg elsker jo å være oppe hele natten, men så hater jeg å sove hele dagen (selv om det er vanvittig deilig der og da). Det er et paradoks, altså. 

- Jeg har egentlig lyst til å begynne og blogge mer fast igjen! Det var en hobby jeg hadde så mye glede av før, men som jeg ikke har brukt like mye tid på de siste par årene. Tror jeg hadde mye mer å dele før også, jeg vet ikke? Men vi får se!

- Ta flere bilder! Jeg har blitt så dårlig på å ta bilder, noe jeg synes er synd. Jeg får litt panikk når jeg ser hvor lite jeg har tatt i 2016, det er som om tiden bare har blitt borte. Man glemmer jo så fort, men med bilder har man en sjanse til å få igjen noen av følelsene man hadde der og da. Så hvis jeg blir flinkere på dette punktet, blir det lettere å oppdatere bloggen også!

- Lese flere bøker! Jeg synes jeg har vært nokså flink til å lese bøker dette året, men man kan alltids bli bedre. Det er jo så koselig å lese før man legger seg, så da gjelder det bare å ikke være så sliten - og legge seg tidlig i tilfelle det går med et par timer oppslukt av boken...


Hva ser dere frem til i september?

Ukens...

 • 02.06.2016 - 10:46

Her kommer en liten oppsummering av forrige uke! 

Opptur:
Ferdig med alle eksamener! 

Nedtur:
Da jeg var ferdig med alle eksamenene, var det fortsatt et skjema til masteroppgaven igjen før jeg kunne ta fullstendig ferie. Litt kjipt å ha det hengende over seg, for vi kunne vært litt flinkere og gjort det ferdig før den siste eksamenen. Men men, det gikk det og! 

Flause:
Skjørt i kombinasjon med skolesekk er aldri en god idé, iallfall ikke på meg. Skjørtet har ikke lyst til å bli der hvor det skal, og blir bare dratt opp av sekken hele tiden. Så en gjeng BI-gutter fikk seg et lite syn da jeg kom opp fra t-banen, haha. Har heldigvis alltid "sykkelshorts" under når jeg ikke har strømpebukse, men er fortsatt litt flaut når jeg plutselig blir uoppmerksom! Cravings:
Nå som jeg har begynt å bli litt mer sunn igjen er det faktisk ikke noe jeg har cravet spesielt mye! Ganske deilig, siden jeg er hun som pleide å spise sjokolade hver eneste dag (og det merkes litt på vekten...)

Sang:
BIGBANG - SOBER

Det er et sørkoreansk band som har utrolig kule sanger! Trodde ikke jeg skulle bli fan av k-pop. Det eneste som er litt dumt er at det er vanskelig å synge med når man ikke kan koreansk, det blir liksom litt Simsk. 

Serie:
WHITE COLLAR! Jeg oppdaget det i eksamensperioden - det var jo kjempelurt. Men jeg elsker det! ♥Gullkorn:
Hmm, kanskje mamma, da hun hadde vært i Sverige kjøpte hun med en sommerkjole til meg.
Meg: Den er gjennomsiktig, trusa synes jo helt gjennom :S
Mamma: Men det er en sommerkjole, på sommeren er det helt OK at trusa synes! 
(Og hun var seriøs. Litt usikker på om jeg er enig, haha! Blir nok å bruke et underskjørt eller noe under.)Mål for neste uke: 
Nyte sola og bli brun! Men vil også blogge mer, lage mer YouTube-content og mer streaming. Alt sånt er så gøy! OG definitivt bli mye flinkere til å ta bilder når jeg er med venner, jeg har jo sånn ingen fra forrige uke å dele! 

1. året av master i boks

 • 31.05.2016 - 01:16

Nå har jeg fullført (og overlevd) det første året av mastergraden min! Jeg kan nesten ikke tro det, for det har gått så vanvittig fort, men det har likevel gått SÅ sakte. Litt klisjé beskrivelse, antar jeg. Det har vært mange tunge stunder, men nå som jeg har kommet gjennom det er det litt sånn: "Woah. Det gikk jo bra!" Så nå har jeg altså ferie, og det er en veldig rar følelse. Det har vel egentlig ikke sunket inn ennå. Det føles som jeg konstant har glemt noe - glemt å lese til eksamen eller noe. Men det har jeg ikke. ÅH DET ER SÅ DEILIG! Jeg kan gjøre hva jeg vil! Så da blir det å se 10 episoder av White Collar på rappen, haha. Har nylig oppdaget den serien, skjønner du. Eller, det var vennen min, René, som anbefalte den. Den samme vennen som anbefalte meg å kjøpe Chromecast, which I did - og livet mitt har aldri vært bedre! Så hvis jeg ikke kommer ut av huset mitt i sommer vet jeg hvem jeg skal skylde på. Neida, jeg skal prøve å få så mye ut av sommeren min som jeg bare kan! 

Foreløpig vet jeg at jeg skal:

♥ Besøke Nora i Tromsø 9-12. juni
♥ Mallorca med mamma 17-24. juni
♥ Være på hytta på Hvaler og hytta i Solør, som alltid! 


Det blir så bra! Hva slags planer har dere for sommeren?

Ett steg nærmere ferie

 • 11.05.2016 - 15:10

Nå er jeg ferdig med enda en eksamen! Det var en 48-timers med to andre i klassen, Xudong og Linh. Siden de er fra henholdsvis Kina og Vietnam, snakker vi kun engelsk sammen, noe som er veldig bra trening! Vi skriver jo alt på engelsk til vanlig, men snakke engelsk gjør jeg sjelden. Vi hadde et veldig bra samarbeid og ble ferdig og leverte i går, selv om fristen var kl. 12 i dag. DEILIG.

Dagen i dag går kun til morsomme ting! Litt Netflix, litt kose seg i sola, gaming på kvelden. Tenkte å lage noen digge pizzasnurrer også. I morgen må jeg begynne å lese til de neste eksamenene, så skal nyte dagen i dag. Snakkes!

I was made for sunny days

 • 08.05.2016 - 14:44

Nå nærmer langhelgen vår på hytta seg slutten, og vi har hatt noen supre soldager her i Solør! Det er alltid litt kaldere her enn i Oslo, så var litt bekymret for at vi faktisk reiste fra varmen, men det har vært meget deilig her også, altså! I går var vi jo i konfirmasjon med masse god mat og kaker, noe som var veldig hyggelig! (Siden jeg lever for å spise, og ikke kun spiser for å leve...) Alt i alt har tiden gått supertfort! 

Penny har kost seg veldig mye her siden hun kan løpe litt fritt! Vi har også en innhegning til henne, siden hun fort blir overmodig og stikker av. I stad hadde pappa besøk av en nabo som kom på sykkel, og da han dro igjen satte Penny etter han! Jeg så den komme, men reagerte bare ikke fort nok. Så jeg ropte og ropte, og plutselig var hun ute av syne. Satte en liten støkk i meg, men like etter kom hun løpende tilbake! Kjempefornøyd, og pustende og pesende, haha.

"Du må ikke finne på å skremme meg sånn!"I morgen er det tilbake til "virkeligheten" med eksamen. Det er en hjemmeeksamen i gruppe (wtf BI?) så da er det intensiv jobbing med mine to partnere i 2 dager før levering kl. 12 på onsdag. Wish me luck!
 

Hva har dere gjort i helgen?

Sommerplaner

 • 06.05.2016 - 15:53

Sommeren nærmer seg med stormskritt! Nå har jo endelig været begynt å ta seg opp igjen også. Var litt bekymret en periode for at vi hadde gått rett fra vår til høst, og hoppet over sommeren. Huff! Denne langhelgen tilbringer jeg på hytta i Solør, for vi skal i en konfirmasjon i morgen. Gleder meg vanvittig mye til all maten, haha! SK2016, anyone? Nei, altfor slitsomt å tenke på - selv om jeg prøver å trene så mye jeg kan mellom eksamenslesingen! Det hadde vært så fint å komme inn i mange av de vakre sommerkjolene mine som jeg kjøpte da jeg veide bittelitt mindre. Let's hope!

Jeg håper at jeg kan få en sommerjobb sånn at jeg kan tjene litt penger i sommer, men det ser dårlig ut. Ellers skal jeg en tur til Tromsø i starten av juni for å besøke bestevenninnen min, Nora. Jeg har vært der én gang tidligere, men da var det vinter og kaldt. Men jeg fikk se nordlyset da, det var fantastisk! Senere i juni skal jeg en tur til Mallorca med mamma. Skikkelig jentetur. Det blir full avslapning med strand og bøker (IKKE pensum...), og forhåpentligvis litt shopping! Men men, først skal 3 eksamener til bestås (med glans). Håper bare tiden frem til da går kjempefort :-)

Hva skal dere i sommer?

All aboard for the fun time!

 • 03.04.2016 - 12:04

Det er så deilig at det blir mer og mer vår! Den beste tiden er foran oss. Jeg elsker månedene som kommer nå, det er liksom en spesiell spenning og forventning i luften, og alle blir gladere i takt med flere soldager. Dessverre betyr denne tiden også eksamenstid, men i år har jeg bare 2 skriftlige eksamener og resten er innleveringer. Har allerede unnagjort 3 presentasjoner også. Det blir nok en del lesing og jobbing med innleveringer fremover, men jeg tror likevel det blir en veldig fin tid! Gleder meg til sjømatkvelder i sola med vin, gå lengre turer med Penny, sitte på Aker brygge, 17. mai i bunad, gå på Yoghurt heaven, og sitte i parker og grille. So, all aboard for the fun time!

Jeg må virkelig bli flinkere til å ta bilder i sosiale begivenheter igjen, som jeg var før. Dette bildet er fra februar da jeg så "How to be single" med Tori, Pauline og Ida. Det var en koselig kveld, og det ble et veldig fint bilde også!

I know every mile will be worth my while

 • 07.12.2015 - 19:03

I dag hadde jeg min siste tretimers skoleeksamen før jul, så nå ser jeg lyset i enden av tunnelen! Jeg har ikke ferie helt ennå dessverre, men det å ikke måtte bruke kveldene til å pugge hjelper veldig - i tillegg til å kunne se på en serie på kvelden uten å tenke på at jeg heller burde lest over notatene en siste gang! Har igjen to innleveringer og en hjemmeeksamen (som jeg får 19. desember), men ser ikke på dette som like stress. Når alt dette er overstått har jeg overlevd første semester av master! Ting jeg ser fram til nå:

- Tid og (forhåpentligvis) mer lyst til å trene. Julekjolene mine passer jo nesten ikke på grunn av eksamenskiloene, haha! 
- Hakkebakkeskogen på Nationaltheatret, Putti Plutti Pott, Nøtteknekkeren OG Tryllefløyten. Skikkelig kulturell desember! 
- Nora kommer hjem fra utveksling i Nederland rett før jul! ♥
- Å bli ferdig med de siste innleveringene, så klart... 

Når har dere juleferie?

Det er første desember i dag!

 • 01.12.2015 - 21:49

Da er vi offisielt inne i desember! Det føles like rart hver gang, jeg føler det ikke helt ennå. Forrige uke tenkte jeg: "Nå kan jeg like godt begynne å høre på julesanger, det er snart desember, så kan jo tyvstarte litt!" Men det føltes ikke helt riktig. Jeg kan drikke julebrus og spise pepperkaker i oktober, men å høre på julesanger før desember? Tydeligvis ikke. Men jeg hadde en skikkelig morsom og koselig drøm her forleden dag! Jeg drømte at jeg og vennene mine plutselig var en real life musical, og alle sang "HEI HÅ, NÅ ER DET JUL IGJEN!" og bare var sykt glade, og jeg husker jeg ble så glad i drømmen at jeg fikk tårer i øynene. Er helt sikker på at jeg smilte på ekte mens jeg drømte det. Good dream!I dag hadde jeg min andre eksamen, som gikk helt greit. Jeg aner ikke hva de forventer på masternivå, så jeg har alltid en gnagende følelse om at jeg ikke er god nok. Håper jeg blir motbevist! Den siste individuelle skoleeksamenen vi har er neste mandag, som blir den desidert verste. Men når den er ferdig er det bare innleveringer igjen, så tror jeg kommer til å føle meg mye lettere med en gang! Min trofaste følgesvenn Penny hjelper meg gjennom alt! Hun er den mest kosete og selskapssyke skapningen noensinne, så hun ligger ofte på fanget mitt på kjøkkenet når jeg leser til eksamen. Smelter hjertet mitt hver gang hun står på to bein og krafser på låret mitt, med store øyne som spør om hun kan få komme opp... <3

Skal dere følge med på noen julekalendere på TV? Jeg ble lurt med skjult kamera på Rimi av Espen Eckbo til julekalenderen på TV Norge, så kanskje jeg kommer på Asbjørn Brekkes julekalender... Herregud. Håper det ikke blir for kleint i så fall. Hva er det egentlig med meg og det å bli lurt på TV? Begynner å bli et gjentagende mønster.

The master students

 • 24.08.2015 - 21:04

Hei hei! Nå har jeg gått på BI i 4 uker - hvis jeg regner med de tre ukene med forkurs vi hadde. Tiden flyr! Den første "ordentlige" forelesningen hadde vi på mandag forrige uke, så vi begynner å komme inn i det nå. Overgangen til engelsk er overraskende grei! Jeg tror det hjalp mye å ha forkurs i tre uker før undervisningen startet. Jeg liker BI kjempegodt, og klassen er veldig hyggelig!

Vi har også hatt fadderuke forresten, og det var kjempegøy! Den var ikke like "hard" som den fadderuken bachelorstudentene har, siden vi kun har litt mindre enn én uke. Det var like greit egentlig, og jeg tror alle hadde det supert!

Jeg tok ikke så mange bilder under fadderuken, men kan vise et par fra da vi skulle på Hawaii-fest.

Marthe, Malene, Marte og Linda

Koselige jenter!

Det blir en spennende tid fremover! Fremover kommer jeg nok ikke til å prioritere bloggen så mye, blogger bare sånn av og til når det passer meg. Synes det blir best sånn, så håper dere også synes det er greit. Vi blogges!

No more fish cakes, please

 • 23.06.2015 - 19:51

Jeg må fortelle om noe som skjedde i stad. Som pappa sier: "Det er sånt som skjer når man bare slenger ut ting uten å tenke seg om!"

Jeg og mamma satt ved kjøkkenbordet etter middag og bare pratet, og akkurat da ringte det på døra. Kjøkkenvinduet er rett ved ytterdøra så vi kunne se hvem det var, men siden det ikke var noen vi gjenkjente, antok vi at det var besøk til broren min. Jeg fikk flashback til den gangen mamma ble "lurt" til å kjøpe 10 kilo fiskekaker på døra, så jeg ropte (HØYT) for å være morsom: "Ikke kjøp noen fiskekaker!" til broren min. Mamma bare: "hyssj, vinduet står åpent!" og da sa jeg: "Er det ikke til Michael da?" Men han åpnet jo ikke for besøket sitt, så da måtte jeg åpne da...Slik foregikk samtalen:
Mannen:
Er foreldrene dine hjemme?
Meg: Hva gjelder det?
Han (smiler skjevt): Fiskebilen.
Meg: heheh... nei takk! 

Haha, okey, dere måtte kanskje ha vært der, men det var sykt festlig. Og litt flaut. Da jeg kom tilbake på kjøkkenet så jeg mamma sitte der og fnise som en liten jentunge, før begge to fikk latterkrampe. Herregud. Stakkars fyr. Vel, det ble iallfall ikke 10 nye kilo med fiskekaker! (Som vi fortsatt har igjen av...)

Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits