victoriav.blogg.no

Å se frem til i november

 • 04.11.2016 - 14:54

Det er mye fint som skjer i november, og her er noe av det jeg gleder meg til!
 
♦ Ringenes herre-maraton på Colosseum! Det er årevis siden jeg har vært med på det nå, så det er på tide. 

♦ "Fantastic Beasts and Where to Find Them" kommer på kino! Det blir stas med en film som er i Harry Potter-universet, selv om det sikkert blir en helt annen følelse. Jeg er likevel spent, men skal prøve å ikke ha for høye forventninger.

♦ Jo mer av november som går, desto nærmere kommer vi jul! Jeg er ikke akkurat julefan nr 1, men jeg prøver å bli gira, for det er så koselig. Hvert år føles det som jeg går glipp av noe fordi jeg ikke gjør så mye julete i desember, men nå skal jeg være flinkere! Har flere venninner som er de galeste julefreakene noensinne, så jeg får nok god hjelp. 
 

♦ Gilmore Girls kommer på Netflix!! Jeg gleder meg skikkelig til den nye mini-sesongen, og lader allerede opp med GG-maraton. I tillegg designer jeg et eget GG-klistremerkesett som jeg kan ha i planleggeren min! 

♦ BLACK FRIDAY! Det er ingenting som gleder et shopaholicers hjerte mer enn denne dagen. Norge har blitt så flinke på tilbud på denne dagen, så det er mye billig og bra man kan få tak i!


Hva ser dere frem til i november?

A girl's right to stickers

 • 03.11.2016 - 13:54

Nå har jeg holdt på med "glamplanning" i et par måneder, og jeg synes det er like morsomt fortsatt! Det er så gøy når en ny uke starter, for da kan jeg endelig legge ned et nytt sett med klistremerker. Hvis du ikke skjønner hva jeg snakker om, er det ikke så rart, for jeg tror ikke det er en veldig stor greie i Norge, men i USA er det veldig stort iallfall! 

Så jeg har altså en Erin Condren-planlegger, som ser slik ut på forsiden:

Så for å forklare enkelt hva greia er: Man har en planlegger som man dekorerer med klistremerker, og så skriver man på klistremerkene etterpå. Det er en kreativ måte å planlegge uken på, og en veldig morsom hobby! Jeg har også begynt å designe mine egne sett, så det er virkelig bare fantasien som setter grenser! 

Man kan enten kjøpe ferdige planner stickers, eller printe ut selv på sticker paper. Jeg printer ut selv, for det er så mye billigere. Har i tillegg investert i en Silhouette Cameo, som er en maskin som kan kutte klistremerkene for deg. Da slipper jeg å klippe selv med saks, haha. Forrige uke hadde jeg Halloween-tema, som dere ser over. 
 

Min favoritt til nå må være dette havfrue-settet:

Dette er også en måte å huske ukene bedre på, for det blir jo en slags minnebok! Liker å ha sånt å se tilbake på.

Er det noen av dere som driver med dette?

Friday I'm in love

 • 07.10.2016 - 13:22

Hei dere! Det er visst en uke siden forrige innlegg, men håper det går bra. Føler dagene bare flyr av gårde og jeg glemmer å blogge. Det varierer jo også litt med inspirasjonen, og om jeg har tatt noen nye bilder og så videre. Uansett, nå er det fredag og straks helg! Det blir deilig. Jeg skal ha vors med gode venner i kveld, med oktoberfestantrekket på, og så blir det ut. Blir gøy! Jeg kjøpte jo en oktoberfestdrakt på nettet i fjor som ikke kom frem i tide til festen, så det blir første anledning til å bruke den nå. Den er så fin!!

Kesamplett med syltetøy og Mummi-koppen ♥


Hva skal dere i helgen?

Å se fram til i oktober

 • 30.09.2016 - 14:10

Jeg tror oktober blir en veldig bra måned, for jeg har mange fine ting å se frem til! 

♦ 5. oktober skal Oda og jeg på festpremiere av "Miss Peregrines Home for Peculiar Children". Vi er muligens litt barnslige av oss, men jeg synes den ser veldig spennende ut! 

♦ 7. oktober skal jeg ha vors og så dra på oktoberfest! Blir gøy å ta på seg drakt, se vennene mine pynte seg og oppleve oktoberfest igjen. 

♦ Sunniva feirer bursdagen sin 8. oktober! Det er alltid koselig. 

♦ Halloween så klart! Jeg skal feire lørdag 29. oktober, tror kanskje det blir den mest vanlige dagen å feire? Halloween er jo på en mandag i år. Det blir uansett gøy både med feiring og på selve dagen! Kanskje jeg skal se en skummel film med noen venner eller noe?

♦ Så må jeg også legge til at Erin Condren-planleggeren min endelig kommer! Har gledet meg til å drive med klistremerkene mine så lenge, men det har jeg ennå ikke fått gjort. Nå skal jeg iallfall få the real deal <3


Hva ser dere frem til i oktober?

Ukens...

 • 13.09.2016 - 11:13

Her kommer en liten oppsummering av forrige uke!

Ukens opptur
Ok, dette høres kanskje sykt sært ut, men pappa kjøpte en laserprinter - noe som betyr at jeg kan printe ut fine klistremerker i god kvalitet! Den forrige printeren var en blekkskriver, og det var den mest ustabile tingen ever. 

Ukens nedtur
Jeg var litt småforkjølet, noe som alltid skjer på høsten. Ikke så gøy, men det utviklet seg heldigvis ikke til noe verre.Ukens låt
Kanskje "Singin' in the Rain" siden jeg var og så stykket på Folketeateret på lørdag. Den er fin, og lett å få på hjernen! 

Ukens film/serie
Jeg har startet på serien "Californication", og foreløpig virker den bra! Morsom og litt sprø serie. Så så jeg også "Mean Girls" her om dagen, en film jeg har sett tre tusen ganger, men som alltid er morsom å se igjen etter en stund. 

Ukens høydepunkt
"Singin' in the Rain" med mamma! Den var veldig bra, ble utrolig glad av å se den, og det var veldig flinke skuespillere. Det var så morsomt da Stian Blipp glemte seg litt i en scene, han vendte seg mot Atle Pettersen, som spiller Don, og han bare: "Atle- ehm... DON!" Og fikk en liten latterkrampe av tabben, og publikum lo med han. 

Ukens craving
Det må bli bagels med philadelphiaost og tomatskiver med salt og pepper. Det er en vidunderlig kombinasjon!Ukens tanke

Det må være fra forelesningen på fredag. Vi hadde en lek som het "Vinn så mye du kan" hvor vi satt i grupper og skulle hver runde bestemme om vi skulle sette en X eller Y. Poengene ble fordelt ut fra hva alle gruppene tok. Hvis alle tok X, mistet alle poeng, hvis alle tok Y fikk alle et poeng, og i de andre variasjonene vinner alltid X og Y taper poeng.

Alle var sykt konkurranseinnstilte og det var få som så at Y ville være mest fordelaktig for alle, utenom min gruppe. Det var ikke en eneste runde hvor alle fire gruppene tok Y, og siden vi tok Y 7 av 10 ganger var det vi som satt igjen som taperne i poeng - men vinnere moralsk sett, ifølge foreleseren. 3 av rundene kunne gruppene forhandle, og alle ble enige om at alle skulle velge Y hver gang - men det var alltid noen som dolket oss i ryggen og tok poengene selv ved å velge X. Så ukens tanke er at leken fikk meg til å se mer hva slags person jeg er: en som tenker mer på fellesskapet og ikke har lyst til å backe ut fra en avtale, selv om det ville vært mest fordelaktig for meg selv. Ja, det var jo bare en lek og et interessant eksperiment, men jeg valgte som jeg ville gjort på ordentlig. Interessant forelesning!

Ukens bilde

Dette bildet er da fra "Singin' in the Rain", hvor det var lov til å ta bilder. Det var en super opplevelse!
 

SEPTEMBER

 • 07.09.2016 - 00:21

Ting jeg ser frem til:

- Se "Singin' in the rain" på teater med mamma
- Få de personlige almanakkene jeg lagde i posten! Jeg lagde en for kun "to do's" og en som jeg bruker som en litt kortfattet dagbok. Jeg elsker at man kan designe selv og tilpasse slik man ønsker! 

Sånn ser almanakkene ut på forsiden:


For de som ikke vet det: det er mine egne dyr på forsiden, hihi. Er de ikke fine? Både dyrene og kollasjene ♥


Ting jeg vil gjøre mer av:

- Som jeg poengterer på bildene: "Gjøre mer av det som gjør meg glad!" For meg vil det si å få mer frisk luft, spise litt sunt, prøve å sove nok, slappe av, og kose meg med serier og gaming. Mye av det jeg må gjøre er "fornuftige" ting som alle andre klarer, men som jeg sliter med. Jeg elsker jo å være oppe hele natten, men så hater jeg å sove hele dagen (selv om det er vanvittig deilig der og da). Det er et paradoks, altså. 

- Jeg har egentlig lyst til å begynne og blogge mer fast igjen! Det var en hobby jeg hadde så mye glede av før, men som jeg ikke har brukt like mye tid på de siste par årene. Tror jeg hadde mye mer å dele før også, jeg vet ikke? Men vi får se!

- Ta flere bilder! Jeg har blitt så dårlig på å ta bilder, noe jeg synes er synd. Jeg får litt panikk når jeg ser hvor lite jeg har tatt i 2016, det er som om tiden bare har blitt borte. Man glemmer jo så fort, men med bilder har man en sjanse til å få igjen noen av følelsene man hadde der og da. Så hvis jeg blir flinkere på dette punktet, blir det lettere å oppdatere bloggen også!

- Lese flere bøker! Jeg synes jeg har vært nokså flink til å lese bøker dette året, men man kan alltids bli bedre. Det er jo så koselig å lese før man legger seg, så da gjelder det bare å ikke være så sliten - og legge seg tidlig i tilfelle det går med et par timer oppslukt av boken...


Hva ser dere frem til i september?

Ukens...

 • 02.06.2016 - 10:46

Her kommer en liten oppsummering av forrige uke! 

Opptur:
Ferdig med alle eksamener! 

Nedtur:
Da jeg var ferdig med alle eksamenene, var det fortsatt et skjema til masteroppgaven igjen før jeg kunne ta fullstendig ferie. Litt kjipt å ha det hengende over seg, for vi kunne vært litt flinkere og gjort det ferdig før den siste eksamenen. Men men, det gikk det og! 

Flause:
Skjørt i kombinasjon med skolesekk er aldri en god idé, iallfall ikke på meg. Skjørtet har ikke lyst til å bli der hvor det skal, og blir bare dratt opp av sekken hele tiden. Så en gjeng BI-gutter fikk seg et lite syn da jeg kom opp fra t-banen, haha. Har heldigvis alltid "sykkelshorts" under når jeg ikke har strømpebukse, men er fortsatt litt flaut når jeg plutselig blir uoppmerksom! Cravings:
Nå som jeg har begynt å bli litt mer sunn igjen er det faktisk ikke noe jeg har cravet spesielt mye! Ganske deilig, siden jeg er hun som pleide å spise sjokolade hver eneste dag (og det merkes litt på vekten...)

Sang:
BIGBANG - SOBER

Det er et sørkoreansk band som har utrolig kule sanger! Trodde ikke jeg skulle bli fan av k-pop. Det eneste som er litt dumt er at det er vanskelig å synge med når man ikke kan koreansk, det blir liksom litt Simsk. 

Serie:
WHITE COLLAR! Jeg oppdaget det i eksamensperioden - det var jo kjempelurt. Men jeg elsker det! ♥Gullkorn:
Hmm, kanskje mamma, da hun hadde vært i Sverige kjøpte hun med en sommerkjole til meg.
Meg: Den er gjennomsiktig, trusa synes jo helt gjennom :S
Mamma: Men det er en sommerkjole, på sommeren er det helt OK at trusa synes! 
(Og hun var seriøs. Litt usikker på om jeg er enig, haha! Blir nok å bruke et underskjørt eller noe under.)Mål for neste uke: 
Nyte sola og bli brun! Men vil også blogge mer, lage mer YouTube-content og mer streaming. Alt sånt er så gøy! OG definitivt bli mye flinkere til å ta bilder når jeg er med venner, jeg har jo sånn ingen fra forrige uke å dele! 

1. året av master i boks

 • 31.05.2016 - 01:16

Nå har jeg fullført (og overlevd) det første året av mastergraden min! Jeg kan nesten ikke tro det, for det har gått så vanvittig fort, men det har likevel gått SÅ sakte. Litt klisjé beskrivelse, antar jeg. Det har vært mange tunge stunder, men nå som jeg har kommet gjennom det er det litt sånn: "Woah. Det gikk jo bra!" Så nå har jeg altså ferie, og det er en veldig rar følelse. Det har vel egentlig ikke sunket inn ennå. Det føles som jeg konstant har glemt noe - glemt å lese til eksamen eller noe. Men det har jeg ikke. ÅH DET ER SÅ DEILIG! Jeg kan gjøre hva jeg vil! Så da blir det å se 10 episoder av White Collar på rappen, haha. Har nylig oppdaget den serien, skjønner du. Eller, det var vennen min, René, som anbefalte den. Den samme vennen som anbefalte meg å kjøpe Chromecast, which I did - og livet mitt har aldri vært bedre! Så hvis jeg ikke kommer ut av huset mitt i sommer vet jeg hvem jeg skal skylde på. Neida, jeg skal prøve å få så mye ut av sommeren min som jeg bare kan! 

Foreløpig vet jeg at jeg skal:

♥ Besøke Nora i Tromsø 9-12. juni
♥ Mallorca med mamma 17-24. juni
♥ Være på hytta på Hvaler og hytta i Solør, som alltid! 


Det blir så bra! Hva slags planer har dere for sommeren?

Ett steg nærmere ferie

 • 11.05.2016 - 15:10

Nå er jeg ferdig med enda en eksamen! Det var en 48-timers med to andre i klassen, Xudong og Linh. Siden de er fra henholdsvis Kina og Vietnam, snakker vi kun engelsk sammen, noe som er veldig bra trening! Vi skriver jo alt på engelsk til vanlig, men snakke engelsk gjør jeg sjelden. Vi hadde et veldig bra samarbeid og ble ferdig og leverte i går, selv om fristen var kl. 12 i dag. DEILIG.

Dagen i dag går kun til morsomme ting! Litt Netflix, litt kose seg i sola, gaming på kvelden. Tenkte å lage noen digge pizzasnurrer også. I morgen må jeg begynne å lese til de neste eksamenene, så skal nyte dagen i dag. Snakkes!

I was made for sunny days

 • 08.05.2016 - 14:44

Nå nærmer langhelgen vår på hytta seg slutten, og vi har hatt noen supre soldager her i Solør! Det er alltid litt kaldere her enn i Oslo, så var litt bekymret for at vi faktisk reiste fra varmen, men det har vært meget deilig her også, altså! I går var vi jo i konfirmasjon med masse god mat og kaker, noe som var veldig hyggelig! (Siden jeg lever for å spise, og ikke kun spiser for å leve...) Alt i alt har tiden gått supertfort! 

Penny har kost seg veldig mye her siden hun kan løpe litt fritt! Vi har også en innhegning til henne, siden hun fort blir overmodig og stikker av. I stad hadde pappa besøk av en nabo som kom på sykkel, og da han dro igjen satte Penny etter han! Jeg så den komme, men reagerte bare ikke fort nok. Så jeg ropte og ropte, og plutselig var hun ute av syne. Satte en liten støkk i meg, men like etter kom hun løpende tilbake! Kjempefornøyd, og pustende og pesende, haha.

"Du må ikke finne på å skremme meg sånn!"I morgen er det tilbake til "virkeligheten" med eksamen. Det er en hjemmeeksamen i gruppe (wtf BI?) så da er det intensiv jobbing med mine to partnere i 2 dager før levering kl. 12 på onsdag. Wish me luck!
 

Hva har dere gjort i helgen?

Sommerplaner

 • 06.05.2016 - 15:53

Sommeren nærmer seg med stormskritt! Nå har jo endelig været begynt å ta seg opp igjen også. Var litt bekymret en periode for at vi hadde gått rett fra vår til høst, og hoppet over sommeren. Huff! Denne langhelgen tilbringer jeg på hytta i Solør, for vi skal i en konfirmasjon i morgen. Gleder meg vanvittig mye til all maten, haha! SK2016, anyone? Nei, altfor slitsomt å tenke på - selv om jeg prøver å trene så mye jeg kan mellom eksamenslesingen! Det hadde vært så fint å komme inn i mange av de vakre sommerkjolene mine som jeg kjøpte da jeg veide bittelitt mindre. Let's hope!

Jeg håper at jeg kan få en sommerjobb sånn at jeg kan tjene litt penger i sommer, men det ser dårlig ut. Ellers skal jeg en tur til Tromsø i starten av juni for å besøke bestevenninnen min, Nora. Jeg har vært der én gang tidligere, men da var det vinter og kaldt. Men jeg fikk se nordlyset da, det var fantastisk! Senere i juni skal jeg en tur til Mallorca med mamma. Skikkelig jentetur. Det blir full avslapning med strand og bøker (IKKE pensum...), og forhåpentligvis litt shopping! Men men, først skal 3 eksamener til bestås (med glans). Håper bare tiden frem til da går kjempefort :-)

Hva skal dere i sommer?

All aboard for the fun time!

 • 03.04.2016 - 12:04

Det er så deilig at det blir mer og mer vår! Den beste tiden er foran oss. Jeg elsker månedene som kommer nå, det er liksom en spesiell spenning og forventning i luften, og alle blir gladere i takt med flere soldager. Dessverre betyr denne tiden også eksamenstid, men i år har jeg bare 2 skriftlige eksamener og resten er innleveringer. Har allerede unnagjort 3 presentasjoner også. Det blir nok en del lesing og jobbing med innleveringer fremover, men jeg tror likevel det blir en veldig fin tid! Gleder meg til sjømatkvelder i sola med vin, gå lengre turer med Penny, sitte på Aker brygge, 17. mai i bunad, gå på Yoghurt heaven, og sitte i parker og grille. So, all aboard for the fun time!

Jeg må virkelig bli flinkere til å ta bilder i sosiale begivenheter igjen, som jeg var før. Dette bildet er fra februar da jeg så "How to be single" med Tori, Pauline og Ida. Det var en koselig kveld, og det ble et veldig fint bilde også!

I know every mile will be worth my while

 • 07.12.2015 - 19:03

I dag hadde jeg min siste tretimers skoleeksamen før jul, så nå ser jeg lyset i enden av tunnelen! Jeg har ikke ferie helt ennå dessverre, men det å ikke måtte bruke kveldene til å pugge hjelper veldig - i tillegg til å kunne se på en serie på kvelden uten å tenke på at jeg heller burde lest over notatene en siste gang! Har igjen to innleveringer og en hjemmeeksamen (som jeg får 19. desember), men ser ikke på dette som like stress. Når alt dette er overstått har jeg overlevd første semester av master! Ting jeg ser fram til nå:

- Tid og (forhåpentligvis) mer lyst til å trene. Julekjolene mine passer jo nesten ikke på grunn av eksamenskiloene, haha! 
- Hakkebakkeskogen på Nationaltheatret, Putti Plutti Pott, Nøtteknekkeren OG Tryllefløyten. Skikkelig kulturell desember! 
- Nora kommer hjem fra utveksling i Nederland rett før jul! ♥
- Å bli ferdig med de siste innleveringene, så klart... 

Når har dere juleferie?

Det er første desember i dag!

 • 01.12.2015 - 21:49

Da er vi offisielt inne i desember! Det føles like rart hver gang, jeg føler det ikke helt ennå. Forrige uke tenkte jeg: "Nå kan jeg like godt begynne å høre på julesanger, det er snart desember, så kan jo tyvstarte litt!" Men det føltes ikke helt riktig. Jeg kan drikke julebrus og spise pepperkaker i oktober, men å høre på julesanger før desember? Tydeligvis ikke. Men jeg hadde en skikkelig morsom og koselig drøm her forleden dag! Jeg drømte at jeg og vennene mine plutselig var en real life musical, og alle sang "HEI HÅ, NÅ ER DET JUL IGJEN!" og bare var sykt glade, og jeg husker jeg ble så glad i drømmen at jeg fikk tårer i øynene. Er helt sikker på at jeg smilte på ekte mens jeg drømte det. Good dream!I dag hadde jeg min andre eksamen, som gikk helt greit. Jeg aner ikke hva de forventer på masternivå, så jeg har alltid en gnagende følelse om at jeg ikke er god nok. Håper jeg blir motbevist! Den siste individuelle skoleeksamenen vi har er neste mandag, som blir den desidert verste. Men når den er ferdig er det bare innleveringer igjen, så tror jeg kommer til å føle meg mye lettere med en gang! Min trofaste følgesvenn Penny hjelper meg gjennom alt! Hun er den mest kosete og selskapssyke skapningen noensinne, så hun ligger ofte på fanget mitt på kjøkkenet når jeg leser til eksamen. Smelter hjertet mitt hver gang hun står på to bein og krafser på låret mitt, med store øyne som spør om hun kan få komme opp... <3

Skal dere følge med på noen julekalendere på TV? Jeg ble lurt med skjult kamera på Rimi av Espen Eckbo til julekalenderen på TV Norge, så kanskje jeg kommer på Asbjørn Brekkes julekalender... Herregud. Håper det ikke blir for kleint i så fall. Hva er det egentlig med meg og det å bli lurt på TV? Begynner å bli et gjentagende mønster.

The master students

 • 24.08.2015 - 21:04

Hei hei! Nå har jeg gått på BI i 4 uker - hvis jeg regner med de tre ukene med forkurs vi hadde. Tiden flyr! Den første "ordentlige" forelesningen hadde vi på mandag forrige uke, så vi begynner å komme inn i det nå. Overgangen til engelsk er overraskende grei! Jeg tror det hjalp mye å ha forkurs i tre uker før undervisningen startet. Jeg liker BI kjempegodt, og klassen er veldig hyggelig!

Vi har også hatt fadderuke forresten, og det var kjempegøy! Den var ikke like "hard" som den fadderuken bachelorstudentene har, siden vi kun har litt mindre enn én uke. Det var like greit egentlig, og jeg tror alle hadde det supert!

Jeg tok ikke så mange bilder under fadderuken, men kan vise et par fra da vi skulle på Hawaii-fest.

Marthe, Malene, Marte og Linda

Koselige jenter!

Det blir en spennende tid fremover! Fremover kommer jeg nok ikke til å prioritere bloggen så mye, blogger bare sånn av og til når det passer meg. Synes det blir best sånn, så håper dere også synes det er greit. Vi blogges!

No more fish cakes, please

 • 23.06.2015 - 19:51

Jeg må fortelle om noe som skjedde i stad. Som pappa sier: "Det er sånt som skjer når man bare slenger ut ting uten å tenke seg om!"

Jeg og mamma satt ved kjøkkenbordet etter middag og bare pratet, og akkurat da ringte det på døra. Kjøkkenvinduet er rett ved ytterdøra så vi kunne se hvem det var, men siden det ikke var noen vi gjenkjente, antok vi at det var besøk til broren min. Jeg fikk flashback til den gangen mamma ble "lurt" til å kjøpe 10 kilo fiskekaker på døra, så jeg ropte (HØYT) for å være morsom: "Ikke kjøp noen fiskekaker!" til broren min. Mamma bare: "hyssj, vinduet står åpent!" og da sa jeg: "Er det ikke til Michael da?" Men han åpnet jo ikke for besøket sitt, så da måtte jeg åpne da...Slik foregikk samtalen:
Mannen:
Er foreldrene dine hjemme?
Meg: Hva gjelder det?
Han (smiler skjevt): Fiskebilen.
Meg: heheh... nei takk! 

Haha, okey, dere måtte kanskje ha vært der, men det var sykt festlig. Og litt flaut. Da jeg kom tilbake på kjøkkenet så jeg mamma sitte der og fnise som en liten jentunge, før begge to fikk latterkrampe. Herregud. Stakkars fyr. Vel, det ble iallfall ikke 10 nye kilo med fiskekaker! (Som vi fortsatt har igjen av...)

Times could be much worse

 • 22.06.2015 - 15:18

I helgen var jeg på Hvaler med mamma og pappa for å ordne hytta i stand til neste uke. Vi har drevet og pusset opp inne, så absolutt alt måtte vaskes og tørkes støv av, i tillegg til at vi måtte rydde masse ting på plass. Da vi kom ble vi ganske motløse over synet som møtte oss. Det var bare så mye som måtte gjøres, på så kort tid! Heldigvis ble vi ferdige sent i går kveld, så fikk vi dratt hjem til Oslo. Gjett om vi var slitne etterpå! Men nå er det kjempefint der, og det er deilig å vite at absolutt alt er RENT! 

Denne uken skal jeg bare slappe av hjemme, før det bærer til Hvaler igjen uken etter. Gleder meg ekstra mye til å være der med jentene nå, siden vi har gjort det så fint! Og finere skal det bli, for vi har kjøpt nye utemøbler, ny spisestue og vi skal også få ny terrasse. Dette kommer nok ikke på plass før senere i sommer, men det blir kjempebra!

Ellers har jeg fått noen ting i posten: 

Ny hårkur, leave-in hårkur og hårspray. Jeg har virkelig fått dilla på å kjøpe hårprodukter, av alle ting. Hvor kom det fra? Antar det har noe med min besettelse om å få langt, langt hår - som faktisk er sunt og fint. 

Dette kjøpet er jeg SÅÅ fornøyd med! Spillene er "Jeg har aldri" (da slipper man å være kreativ selv), "Idiotkunnskap" og "Jentekveld". Har ikke testet ut noe ennå, så det gleder jeg meg til å gjøre på hyttetur med jentene!

Ha en strålende uke alle sammen!

Sjekkliste for sommeren

 • 16.06.2015 - 16:24

For min del har sommerferien allerede vart en stund, men er langt fra ferdig! Jeg skal gjøre mye morsomt, og prøve å ikke tilbringe for mye av sommeren foran PC og TV. Sommeren er dessverre over på et blunk, så det er viktig å bruke tiden riktig! Derfor har jeg skrevet en sjekkliste for sommeren, ting jeg skal gjøre eller har lyst til å gjøre.

Ting jeg ser fram til:

Konsert: Calvin Harris Fikk vite i går at konserten er avlyst :'(

Jentetur til Hvaler
Jeg har invitert fem venninner til hytten min på Hvaler i en uke, noe jeg tror blir veldig bra! Gleder meg veldig, og nå er det bare to uker til. Hytten er til og med nyoppusset! Dette blir hovedferien min denne sommeren, så jeg håper på strålende vær slik at venninnene mine får sett Hvaler - og norsk sommer - på sitt beste.


Meg og Penny da hun var bebiss / stranden på Hvaler / frozen yogurt

Ellers er det andre småting jeg vil gjøre, som:

♥ Dra til en øy i Oslofjorden en dag for å grille og bade med venner
♥ Spise ute på Aker Brygge
♥ Kjøpe is på Yogurt Heaven/Funky Frozen Yogurt og nyte den i solen
♥ Arrangere spillkveld hos meg!
♥ Gå på noen bra fester
♥ Grille, grille, grille - i hagen hjemme, hos andre, i parker, på hytten, overalt! (haha)
♥ Lese mange bøker!
♥ Ha jentekveld med vin og reker
♥ Fiske fra båt
♥ Spise blåskjell på Hvaler
♥ Gå mange turer med Penny, lære henne flere triks og bare kooose


Meg og Geethan på Aker Brygge tidligere i år


Det meste involverer sol og noe godt å spise ser jeg, haha. That's how we like it! Jeg håper iallfall på å skape mange fine sommerminner som jeg kan varme meg på når vinteren kommer. 

Hva slags planer har dere for sommeren?

Turen går til...

 • 07.06.2015 - 11:52

Nå er jeg klar for avreise med Kiel-fergen og ser fram til tre fine dager. Jeg har aldri reist dit før, og ikke har jeg vært på en så stor båt siden jeg var seks år og skulle til Danmark med danskebåten heller. Vet liksom ikke hva jeg kan forvente meg, men alle sier det er gøy! Jeg gleder meg bare til mat og buffet, jeg. Kanskje litt shopping? Det blir to netter på båten, så er jeg tilbake igjen på tirsdag. Skal dra med Malene og flere fra Markedshøyskolen. Avslutningstur til sjøs!

 

Levert bacheloroppgave!

 • 02.06.2015 - 00:05

I dag leverte jeg endelig bacheloroppgaven min, etter flere måneder med hardt arbeid. Det betyr at bachelorgraden i HR og personalledelse er i boks! Det er veldig klisjé å si, men det føles faktisk som om det var i går at jeg startet på Markedshøyskolen. Når jeg ser tilbake på disse tre årene har det gått utrolig fort, selv om det selvfølgelig ikke alltid har vært en dans på roser. Tenk at jeg har vært gjennom hele 35 eksamener + en bacheloroppgave! Man leker ikke skole der, altså. Det er ekstra gøy å kunne si at jeg fullførte med gode resultater - B i snitt! 

Innlevering av bacheloroppgaven betyr også en annen ting - SOMMERFERIE! 

Nå gjenstår det bare å se hvilken karakter jeg får på bacheloroppgaven. Fingers crossed! 

Victoria

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 23 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og personalledelse, og nå studerer jeg til en master på BI.

På denne bloggen skriver jeg om hverdagen min og mine interesser; blant annet klær og mote, shopping, fotografi, dyr (mine tre skjønne birmakatter og Penny the pomeranian), bøker, filmer og serier.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Follow
Follow

Søk i bloggen


Blogger outfit 160x600.jpg

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits