victoriav.blogg.no

Something blue

 • 05.09.2017 - 11:25

Nelly hadde 30% på merket NLY Trend, så da ble det to nye plagg. Jeg føler meg så svak! Men kjolen var så utrolig fin, og den genseren så så behagelig og chill ut. Kommer til å bruke den til fritid og med jeans kanskje? Det blir nok kult. Wii!

kjole HER, genser HER

 

Nettshopping

 • 20.09.2016 - 08:27

I helgen satt jeg og nettshoppet litt, så tenkte å vise dere det jeg har klikket hjem! Det morsomste er når man bare legger oppi absolutt alt man har lyst på, og så på slutten må man vurdere: "hva er det jeg virkelig har lyst på av dette?" Så jeg satt igjen med noen ting jeg tror jeg vil ha stor glede av!

Den hvite kjolen og kimonoen er fra Nelly (link her og her), og det rutete skjørtet og den svarte kjolen er fra Zalando (linker her og her). Håper jeg har bestilt rett størrelse i alt! Gleder meg ♥

Innkjøp

 • 18.09.2016 - 15:14

Her er noen av innkjøpene jeg har gjort denne uken!

Hvor søt er ikke denne kanin-nattkjolen? Jeg kjøpte den på Cubus! Elsker sånne lange topper/kjoler som pysj. 

Så ble det et par treningsshortser fra H&M og et par strømpebukser. Jeg har tenkt til å begynne å trene mer hjemme, og noe som har stoppet meg før er tanken på å dra på seg den stramme, trange tightsen bare for å trene inne. Teit grunn, I know, men sånn er det. Disse shortene var kjempedeilige å ha på, så nå har jeg ingen grunn til å ikke begynne! 

Mummi-kopper! Jeg har aldri vært noen samler av Mummi-servise, men kanskje jeg skal begynne? Disse var så søte at jeg bare måtte ha de. Jeg har en ting for kopper. En dag, når jeg har flyttet hjemmefra, skal skapene mine være fulle av søte kopper i alle slags forskjellige mønstre, og så skal besøket mitt og jeg drikke fra de koppene vi liker best. I hodet mitt er dette skikkelig koselig, haha. 

Sånn ser de ut på baksiden. Eller forsiden, avhengig av hvordan man ser på dem. 


Hva synes dere om innkjøpene?

Dette var en skuffelse...

 • 16.09.2016 - 09:01

I går fikk jeg ENDELIG almanakkene mine, men de var ikke helt som jeg hadde forestilt meg... De er jo bittebittesmå!!! Det var jo min feil som tydeligvis ikke leste størrelsene bedre, men da jeg bestilte i fjor tror jeg ikke det var så mange størrelser å velge i, så den minste den gangen var fortsatt større enn disse. Dermed bommet jeg totalt.

Se på størrelsesforskjellen mellom MAC-leppestiften og almanakkene. Vet ikke om det sier dere så mye, men de er SMÅ. Altså søte, for all del, men når jeg har gledet meg til og sett for meg noe helt annet, ble jeg ganske skuffet. 

Så har vi i midten almanakken min fra i fjor, som jeg brukte som dagbok. Den til venstre for den skulle liksom være årets nye dagbok, men blir lite plass å skrive i den. Almanakken til høyre skulle være den for klistremerkene og to do's. 

Så da satt jeg sånn her, da. Fuck. Jeg kaller dette bildet: "DEFEATED". (haha bildet er ikke fra i går altså)

Da ble det rett og slett å bestille Erin Condren planner fra eBay, som svei ganske bra i lommeboka. Det var jo den jeg opprinnelig ville ha, men så tenkte jeg at den personlige almanakken kunne brukes isteden, til en mye billigere penge. Så gikk ikke det. JA DET ER SYKT å være så opphengt i de planleggerne og klistremerkene, men når jeg virkelig vil ha noe så vil jeg ha det. Da blir det ny ventetid! Gleder meg iallfall sykt nå ♥ Da blir jeg en ekte EC planner girl!


Har noen av dere blitt skuffet av noe dere har kjøpt fra nettet før?

Innkjøp

 • 01.06.2016 - 13:50

Her kommer noen bilder av noen klær som nylig har entret min garderobe:

Kort topp fra H&M, fra Coachella edition. Den hadde en tilhørende shorts også, men oh boy, det så ikke bra ut på meg. Toppen alene var fin, da! Ser allerede for meg ganske mange måter jeg kan style den på.

Nok en kort topp fra H&M - tror jeg har fått litt dilla på denne typen passform! Den er genial til skjørt. 

Nelly - H&M - H&M

Den første kjolen er fra Nelly, og de to andre er fra H&M. Den gule kjøpte faktisk mamma til meg i Sverige, da hun var der i anledning Eurovision. Var så søtt av henne å kjøpe med noe til meg! Var akkurat min stil også, og hun har virkelig lyttet på babbelet mitt når jeg har sagt at jeg har lyst på et gult plagg til sommeren. ♥

Som jeg har savnet shopping!

 • 03.05.2016 - 15:24

Hei dere! Jeg hadde en avtale med meg selv om å ikke shoppe før 1. mai, som jeg startet rundt 24. januar. Det var på en måte en ganske spontan shoppestopp, men en shoppestopp jeg virkelig trengte! Jeg elsker jo nettshopping, så til tider har det tatt litt av, og derfor var det på tide å ta en god pause. Endelig er ventetiden over! Må si at jeg har vært meget flink! Jeg må selvfølgelig prøve å ikke ta helt av igjen, da. Men i løpet av perioden fikk jeg spart opp ganske mye penger, så noe skal jeg unne meg! Tenkte å vise frem det jeg har bestilt de siste dagene:

Skoene og toppene er fra Zalando, og kjolen er fra ASOS. Gleder meg til jeg kan hente dette på posten! ♥
 

Pink coat, be mine!

 • 09.12.2015 - 12:15

Jeg kom over denne nydelige kåpen på ASOS og ble umiddelbart forelsket, og visste jeg måtte klikke den hjem. Det var bare én størrelse igjen, UK 10, som jeg først trodde tilsvarer 40, men det er jo 38 (på ASOS iallfall)! Da funker det - satser jeg på! Håper å kunne bruke den på litt mildere dager. Den har tidligere kostet 1118 kr, og nå kostet den 335 kr, så det var til og med innenfor tollgrensen. Flaks! Gleder meg til å få den!

Hva synes dere?

Black Friday shopping

 • 02.12.2015 - 16:19

Her er resultatet av fredagens Black Friday shopping! Nelly hadde en del fine timestilbud som jeg slo til på + 20% på alt i nettbutikken. Ble veldig fornøyd!Det ble også noen filmer og CD-er! Broren min bare: "Hvem er det som fortsatt kjøper CD-er...?" Jeg tydeligvis! Jeg synes det er ganske koselig. Kjøpte også Maze Runner-bøkene, som jeg lenge har hatt lyst til å lese. Nå har jeg jo sett de to første filmene, men jeg glemmer ting så fort uansett, så det ødelegger nok ikke spenningen! Og hårkur og balsam fra Redken må man jo bare kjøpe når det er tilbud, det er så sinnsykt dyrt til vanlig.Fikk dere tak i noe fint i helgen?

Ny jakke

 • 30.07.2015 - 14:39

Jeg kjøpte denne jakken på Zalando på salg, er den ikke fin? Den beskrives som en blazer, men tror jeg føler for å kalle det en blazerkåpe. Vil si den er normal til litt stor i størrelsen - passformen er vid. Min er i størrelse 36 og den sitter nokså løst på, men jeg klarer ikke å bruke helt tettsittende jakker uansett. Fornøyd med denne! Du finner den HER.

Bestilt fra Zalando

 • 25.07.2015 - 22:29

Nå har jeg bestilt meg noen nye ting fra Zalando, for å oppdatere høstgarderoben litt! De som har fulgt bloggen min lenge vet at jeg virkelig elsker Nelly, men nå tror jeg at Zalando nesten er min nye nettbutikk. Nelly har uten tvil de beste festkjolene, men Zalando har liksom så mye mer av alt annet. Spesielt mange fine hverdagsklær!

linker første rad: her, her, her, her

andre rad: her, her, her, her

linker: her, her, her, her

Hvis noe av dette er utsolgt er det bare å trykke på "send forespørsel" eller "er størrelsen din utsolgt?" og så får man beskjed når det har kommet inn igjen. Etter min erfaring er Zalando flink til å fylle på, så hvis man har lyst på noe som er utsolgt er det sjelden helt over! Det elsker jeg.

Gleder meg til å få pakken!

Innkjøp: Nelly-salg

 • 25.06.2015 - 15:18

Som så mange andre har jeg også skaffet meg noen godbiter fra salget til Nelly! I pakken lå det to kjoler og en topp. 

// annonselenker

Grå drapert kjole, direktelink HER. Jeg ser for meg at denne kjolen kan passe like fint til hverdags som til fest! På bildet har jeg gjort den litt kortere enn den egentlig er. Utrolig fin!Mintfarget kjole med belte (som jeg definitivt skal stryke), direktelink HER. Hvis dere ser på kjolen på Nelly, så ser man at utringningen er ganske dyp, noe jeg ikke liker så godt på meg selv. Derfor kjøpte jeg også en kort, hvit topp til å ha under. Det løser så mange problemer! Jeg har nemlig mange topper hjemme jeg aldri har brukt fordi jeg alltid synes at de blir for drøye. But no more! Toppen finner dere til kun 59 kr HER

Bruk koden "EXTRA10" i kassen og få 10% rabatt oppå salgsrabatten igjen!

Tre nye skopar

 • 24.06.2015 - 20:25

Jeg har kjøpt meg noen nye sko fra Zalando, som er en av favorittbutikkene mine på nett. De har vanvittig bra utvalg, veldig rask og gratis levering - og gratis retur! Det er virkelig et stort pluss.

Denne gangen har jeg gått for mer fornuftige sko, for hver gang jeg vet at jeg skal gå lenge, vet jeg aldri hva jeg skal ta på. Jeg har jo ingen gode sko! Utenom joggesko så klart, men det er liksom ikke det jeg vil bruke på shopping i byen for eksempel. Derfor har jeg investert i noen "ordentlige" sko, som mamma ville kalt det, altså litt dyrere sko med gode såler. Sandaler fra Camper. Vanvittig fine, og virker veldig gode å gå i, til tross for at de har bittelitt høyde. Skulle så klart ønske at de var enda høyere, men da mister man kanskje litt av komforten igjen. Jeg tror uansett at jeg blir veldig fornøyd med disse!

Mokkasiner fra Geox. Disse blir fine å ha i sommer! Fargen gjør dem veldig "milde" og passer derfor godt til hverdagskjoler og alt mulig.Ballerinasko fra Geox. Hva er vel mer anvendelig enn et par svarte ballerinas? Merker at det er en helt annen kvalitet over disse enn sånne helt flate ballerinas man får for 100-200 kr på billigkjedene. De får jeg vondt i føttene av med en gang, men disse har veldig god såler!


Jeg er så glad for at jeg endelig har noen fine sommersko jeg faktisk kan gå i uten å få vondt i føttene!

Bestilt fra eBay

 • 19.06.2015 - 15:41

Før var jeg selverklært dronning av eBay, men det siste året har jeg ikke bestilt så altfor mye derfra. Det er veldig mye som ikke er like fint i virkeligheten, så jeg holder meg som oftest til billige ting som det ikke er så farlig om ikke var så bra som på bildet. For min del går det for det meste i tilbehør til håret, smykker og øredobber, mobildeksler, billige solbriller (siden jeg ødelegger og mister mine hele tiden) og film til polaroidkameraet mitt.

Tenkte jeg skulle vise hva jeg går og venter på nå!


Se så mange fine! Det beste er at prisen per stk ligger på 10-20 kr. Jeg har alltid vært en hårbøylejente, men har glemt det av litt. Nå skal jeg bli mye flinkere igjen!

Direktelenker:
Første rad fra venstre: her, her, her
Andre rad fra venstre: her, her, her

Direktelenker:
Første rad fra venstre: her, her, her
Andre rad fra venstre: her, her, her

I Norge må man ofte betale 100-200 kr for et brett med slike små øredobbe. Det synes jeg er helt sykt, så takk og lov for eBay. Shortsen har jeg ikke så høye forventninger til, men den så så kul ut så jeg bare gir det et forsøk. Kanskje den faktisk er kul i virkeligheten også!

Som en ekte blogger

 • 17.06.2015 - 14:01

Nå har jeg gått til innkjøp av det jeg kaller "blogg-glassene". Det er bare så typisk bloggere å vise innholdet av smoothie og juice i sånne glass. Selv om jeg bidrar til å videreføre en klisjé, må jeg si at jeg synes de er veldig fine, da! Ikke minst er de praktiske om sommeren, med lokk som holder sukkergærne insekter unna. Haha, hva synes dere?
TGR på Arkaden, 30 kr pr. stk

Bestilt!

 • 11.06.2015 - 12:23

Det er ikke så lenge siden jeg byttet shampoo og balsam på anbefaling fra frisøren min, men håret mitt ser fett og flatt ut etterpå, så det var tydeligvis ikke en perfect match. Det er jo litt bortkastet, så derfor ble det noen nye hårprodukter fra BliVakker. Håper de nye produktene passer håret mitt bedre!
Shampoo og balsam fra Big Sexy Hair (link her og her), tørrshampoo fra Batiste (link her), roterende sminkehylle fra Shela's (link her) og shampoo fra Kérastase (link her) (annonselenker)


Det ble også en ny tørrshampoo i veskestørrelse, ettersom den kun kostet 19 kr. Jeg har lenge ønsket meg den roterende sminkehyllen på bildet, men har syntes den har vært for dyr (599). Nå koster den 279, og da slår jeg selvfølgelig til! Den ser så fin ut, og jeg elsker å ha orden i sakene mine. Gleder meg til å hente dette på posten om noen dager! 

New shoes

 • 08.06.2015 - 15:09

Her kommer bilder av noen sko jeg kjøpte under min uoffisielle bloggpause. Jeg er en stor fan av chunky heels med platå, så det er nesten bare det jeg kjøper. Mye av grunnen er at det er lett å å med, både det å gå pent og over lengre tid uten å få vondt. If it aint chunky heels, it aint happening! Det er ordtaket mitt. Neida. Joda.

DinSko

River Island på Nelly. Direktelink HER (annonselenke)


Flere enn meg som elsker sånne type sko?

Klar for norsk sommer...

 • 04.06.2015 - 13:40

Gårsdagen var en god dag! Jeg startet dagen med lunsj på Samson med Oda og Malene, noe som var veldig koselig. Prosjektet mitt om en dag å like svart kaffe (uten noe i) går bedre og bedre; nå drikker jeg dobbel caffelatte! Haha... Uansett, etter kafédaten dro vi til byen fordi Malene skulle kjøpe seg støvler, og tror du ikke jeg også endte opp med nye støvler?!

Etter at jeg fikk hund har jeg kjent på behovet for mer praktisk yttertøy, og slike lave støvler er faktisk noe jeg trenger. (Eller noe jeg sier til meg selv for å kunne kjøpe nye ting). De ser ikke så verst ut heller, til å være støvler! 399,- på Shoeday på Oslo City, og om man meldte seg inn som kundemedlem fikk man 30%, så de kostet meg kun 279,-. Ikke verst!

Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits