victoriav.blogg.no

Jeg drømmer om det om natten

  • 14.09.2016 - 22:28

Nylig oppdaget jeg noe nytt: planner stickers! Det er absolutt ikke en ny greie i seg selv, men altså nytt for meg. Det er visst et helt community for personal planners med klistremerker! Vet ikke helt hva jeg skal kalle det. Litt som scrapbooking med almanakk? Dere må nesten se videoene under for å se hva som er greia!

Det er perfekt for kontrollfreaker som liker å planlegge, og samtidig gjøre det til en kreativ og morsom greie. Jeg kom over YouTube-filmene ved en tilfeldighet og ble sittende å se på. Etter et par videoer var jeg solgt! Det så bare såå gøy ut. Jeg var en aktiv klistremerkesamler da jeg var liten, og var definitivt den av venninnene mine som hadde flest klistremerkebøker. Dette blir jo en måte å bringe hobbyen tilbake på, bare på en voksen og nyttig måte, haha!

I dagene som fulgte ble jeg helt besatt av tanken på å drive med dette selv, jeg drømte til og med om klistremerker om natten! Jeg fant ut at det lureste er å kjøpe klistremerkeark for printer og så printe ut fra nettet selv, siden det er nokså dyrt å kjøpe ferdige klistremerker. Jeg venter fortsatt på almanakkene jeg bestilte her om dagen (som jeg viste her), så jeg får ikke offisielt kost meg med det ennå, men det er koselig å bare finne ulike mønstre og printe dem ut enn så lenge!

Noen av de jeg har så langt :-)
 

Driver noen av dere med dette, eller fikk lyst til?

Barn for alltid

  • 12.09.2016 - 12:31

I forrige uke fant jeg frem de gamle Darren Shan-bøkene mine og begynte å lese dem igjen! For de som ikke vet det, er det en serie på 12 bøker og er egentlig for barn. Jeg leste de hele tiden da jeg gikk på barneskolen, og har alltid elsket dem. Og vet dere hva - de er faktisk helt lesbare den dag i dag! Bøkene er skrevet veldig enkelt, men uten at de er for barnslige. 

Jeg har akkurat lest ferdig de to første, og har grått av begge to. Ah, de er så fine, men så triste og. Det handler om Darren, en ung gutt som elsker edderkopper overalt på jord. En dag får han sjansen til å dra på et ekte freakshow med kompisen sin, og får se den mest fantastiske (og giftige) edderkoppen noensinne! Han MÅ stjele den - fra en vampyr! Alle skjønner vel at dette ikke akkurat går bra ... 

De første bøkene er veldig bra, men det er fra ca. 4 og utover det virkelig blir spennende. Husker fortsatt vanvittig mye, selv om det sikkert er 10 år siden jeg leste dem sist. Det er mye vondt som ligger foran meg :-(

Hvis dere har anledning til å lese dem på et bibliotek vil jeg absolutt anbefale det! Eller kjøpe til egne barn/søsken, eller bare til seg selv så klart. Forfatteren (og hovedpersonen) er Darren Shan, og første bok er "Skrekkens sirkus". Jeg har de på norsk siden jeg var ganske liten da jeg kjøpte de, så engelsk er kanskje enda bedre - og en super måte for barn å lære engelsk på! 

Leste noen av dere "Sagaen om Darren Shan" da dere var yngre?

Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits