victoriav.blogg.no

All aboard for the fun time!

  • 03.04.2016 - 12:04

Det er så deilig at det blir mer og mer vår! Den beste tiden er foran oss. Jeg elsker månedene som kommer nå, det er liksom en spesiell spenning og forventning i luften, og alle blir gladere i takt med flere soldager. Dessverre betyr denne tiden også eksamenstid, men i år har jeg bare 2 skriftlige eksamener og resten er innleveringer. Har allerede unnagjort 3 presentasjoner også. Det blir nok en del lesing og jobbing med innleveringer fremover, men jeg tror likevel det blir en veldig fin tid! Gleder meg til sjømatkvelder i sola med vin, gå lengre turer med Penny, sitte på Aker brygge, 17. mai i bunad, gå på Yoghurt heaven, og sitte i parker og grille. So, all aboard for the fun time!

Jeg må virkelig bli flinkere til å ta bilder i sosiale begivenheter igjen, som jeg var før. Dette bildet er fra februar da jeg så "How to be single" med Tori, Pauline og Ida. Det var en koselig kveld, og det ble et veldig fint bilde også!

Victoria

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 23 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og personalledelse, og nå studerer jeg til en master på BI.

På denne bloggen skriver jeg om hverdagen min og mine interesser; blant annet klær og mote, shopping, fotografi, dyr (mine tre skjønne birmakatter og Penny the pomeranian), bøker, filmer og serier.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Follow
Follow

Søk i bloggen


Blogger outfit 160x600.jpg

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits