victoriav.blogg.no

Innkjøp: Nelly-salg

 • 25.06.2015 - 15:18

Som så mange andre har jeg også skaffet meg noen godbiter fra salget til Nelly! I pakken lå det to kjoler og en topp. 

// annonselenker

Grå drapert kjole, direktelink HER. Jeg ser for meg at denne kjolen kan passe like fint til hverdags som til fest! På bildet har jeg gjort den litt kortere enn den egentlig er. Utrolig fin!Mintfarget kjole med belte (som jeg definitivt skal stryke), direktelink HER. Hvis dere ser på kjolen på Nelly, så ser man at utringningen er ganske dyp, noe jeg ikke liker så godt på meg selv. Derfor kjøpte jeg også en kort, hvit topp til å ha under. Det løser så mange problemer! Jeg har nemlig mange topper hjemme jeg aldri har brukt fordi jeg alltid synes at de blir for drøye. But no more! Toppen finner dere til kun 59 kr HER

Bruk koden "EXTRA10" i kassen og få 10% rabatt oppå salgsrabatten igjen!

Tre nye skopar

 • 24.06.2015 - 20:25

Jeg har kjøpt meg noen nye sko fra Zalando, som er en av favorittbutikkene mine på nett. De har vanvittig bra utvalg, veldig rask og gratis levering - og gratis retur! Det er virkelig et stort pluss.

Denne gangen har jeg gått for mer fornuftige sko, for hver gang jeg vet at jeg skal gå lenge, vet jeg aldri hva jeg skal ta på. Jeg har jo ingen gode sko! Utenom joggesko så klart, men det er liksom ikke det jeg vil bruke på shopping i byen for eksempel. Derfor har jeg investert i noen "ordentlige" sko, som mamma ville kalt det, altså litt dyrere sko med gode såler. Sandaler fra Camper. Vanvittig fine, og virker veldig gode å gå i, til tross for at de har bittelitt høyde. Skulle så klart ønske at de var enda høyere, men da mister man kanskje litt av komforten igjen. Jeg tror uansett at jeg blir veldig fornøyd med disse!

Mokkasiner fra Geox. Disse blir fine å ha i sommer! Fargen gjør dem veldig "milde" og passer derfor godt til hverdagskjoler og alt mulig.Ballerinasko fra Geox. Hva er vel mer anvendelig enn et par svarte ballerinas? Merker at det er en helt annen kvalitet over disse enn sånne helt flate ballerinas man får for 100-200 kr på billigkjedene. De får jeg vondt i føttene av med en gang, men disse har veldig god såler!


Jeg er så glad for at jeg endelig har noen fine sommersko jeg faktisk kan gå i uten å få vondt i føttene!

No more fish cakes, please

 • 23.06.2015 - 19:51

Jeg må fortelle om noe som skjedde i stad. Som pappa sier: "Det er sånt som skjer når man bare slenger ut ting uten å tenke seg om!"

Jeg og mamma satt ved kjøkkenbordet etter middag og bare pratet, og akkurat da ringte det på døra. Kjøkkenvinduet er rett ved ytterdøra så vi kunne se hvem det var, men siden det ikke var noen vi gjenkjente, antok vi at det var besøk til broren min. Jeg fikk flashback til den gangen mamma ble "lurt" til å kjøpe 10 kilo fiskekaker på døra, så jeg ropte (HØYT) for å være morsom: "Ikke kjøp noen fiskekaker!" til broren min. Mamma bare: "hyssj, vinduet står åpent!" og da sa jeg: "Er det ikke til Michael da?" Men han åpnet jo ikke for besøket sitt, så da måtte jeg åpne da...Slik foregikk samtalen:
Mannen:
Er foreldrene dine hjemme?
Meg: Hva gjelder det?
Han (smiler skjevt): Fiskebilen.
Meg: heheh... nei takk! 

Haha, okey, dere måtte kanskje ha vært der, men det var sykt festlig. Og litt flaut. Da jeg kom tilbake på kjøkkenet så jeg mamma sitte der og fnise som en liten jentunge, før begge to fikk latterkrampe. Herregud. Stakkars fyr. Vel, det ble iallfall ikke 10 nye kilo med fiskekaker! (Som vi fortsatt har igjen av...)

Outfit

 • 23.06.2015 - 11:40

Hei hei! I går var jeg og så Jurassic World på kino med Malene, Geethan og Magnar. Jeg hadde ikke så høye forventninger med tanke på at dette er den fjerde typen slik film, men den var virkelig kjempebra! Og det kommer fra en som har sett de gamle filmene mange ganger og elsker dem. Så klart, den er fylt med klisjeer her og der, og man skjønner hvordan alt ender, men jeg synes likevel den var vanvittig spennende fra start til slutt. Deilig med en sånn kinoopplevelse. Etterpå spiste vi på Mucho Mas på Grünerløkka, noe som var veldig koselig!

Dette hadde jeg på meg:

genser BIK BOK - skjørt NELLY - sko JEFFREY CAMPBELL

Planen for dagen er å fylle på vipper og se i noen butikker etterpå. Det er Sankthansaften i dag, men jeg pleier sjelden å gjøre noe spesielt. Særlig fordi jeg aldri får med meg hvilken dag det er på før det er for sent, haha. Vi får se hva som skjer!

Har dere planer?

Times could be much worse

 • 22.06.2015 - 15:18

I helgen var jeg på Hvaler med mamma og pappa for å ordne hytta i stand til neste uke. Vi har drevet og pusset opp inne, så absolutt alt måtte vaskes og tørkes støv av, i tillegg til at vi måtte rydde masse ting på plass. Da vi kom ble vi ganske motløse over synet som møtte oss. Det var bare så mye som måtte gjøres, på så kort tid! Heldigvis ble vi ferdige sent i går kveld, så fikk vi dratt hjem til Oslo. Gjett om vi var slitne etterpå! Men nå er det kjempefint der, og det er deilig å vite at absolutt alt er RENT! 

Denne uken skal jeg bare slappe av hjemme, før det bærer til Hvaler igjen uken etter. Gleder meg ekstra mye til å være der med jentene nå, siden vi har gjort det så fint! Og finere skal det bli, for vi har kjøpt nye utemøbler, ny spisestue og vi skal også få ny terrasse. Dette kommer nok ikke på plass før senere i sommer, men det blir kjempebra!

Ellers har jeg fått noen ting i posten: 

Ny hårkur, leave-in hårkur og hårspray. Jeg har virkelig fått dilla på å kjøpe hårprodukter, av alle ting. Hvor kom det fra? Antar det har noe med min besettelse om å få langt, langt hår - som faktisk er sunt og fint. 

Dette kjøpet er jeg SÅÅ fornøyd med! Spillene er "Jeg har aldri" (da slipper man å være kreativ selv), "Idiotkunnskap" og "Jentekveld". Har ikke testet ut noe ennå, så det gleder jeg meg til å gjøre på hyttetur med jentene!

Ha en strålende uke alle sammen!

Let me take a selfie

 • 21.06.2015 - 13:31

Jeg er nok litt sent ute med å skaffe meg selfiestick, men jeg så egentlig aldri verdien i det. Før nå. Spesielt på jentekvelder og slikt, når man vil ta et kjapt bilde av alle sammen, da er det nyttig å ha en slik stang! 

Jeg betalte rundt 60 kr, da fikk jeg med både stangen og den lille fjernkontrollen. Synes ikke det er så ille! Har ikke direktelink siden selgeren jeg kjøpte av ikke har flere igjen, men det finnes mange andre som selger likt. Tror denne skal være lik, og til og med billigere!

Stangen kan dras ut til å bli veldig lang, eller holdes kort som på bildet. 

Fjernkontrollen kobles enkelt og greit til Bluetooth på mobilen din, så er det bare å klikke i vei! Det fulgte også med batteri til den. Liker denne versjonen mye bedre enn der man må trykke med fingeren på selve stangen, for min erfaring er at man rister for mye og får uklare bilder. Det skjer ikke nå!Dette var jo en veldig billig versjon, så jeg vil trekke frem en negativ ting: Mobilholderen kan bli litt tung for stangen slik at hele greia svinger rundt. Litt vanskelig å forklare, men man må bare finne riktig måte å holde stangen på! Ellers er jeg fornøyd! 

Bruker dere selfiestick?

Obsessed

 • 20.06.2015 - 15:28

Alle har noe de er spesielt interessert i og er opptatt av. (Eller helt besatt av.) Dette er noen av mine!


Leppestifter
Jeg har virkelig en ting for leppestifter, noe man skjønner med en gang når man tar et blikk på samlingen min. Det verste er at jeg ikke bruker halvparten engang, jeg bare elsker å kjøpe nye, vurdere farger, sette de inn i samlingen og bare se på dem. Det minner meg på at jeg virkelig bør bli flinkere til faktisk å bruke det jeg har kjøpt!

Kameraer
Man skulle tro at man kan få nok av kameraer, men ikke jeg! Det finnes så mange fine. Jeg har et ganske bra speilreflekskamera med bra objektiver til, og jeg har et ålreit polaroidkamera, to mindre kompaktkameraer som tar fine bilder, men jeg mangler det perfekte, lille digitalkameraet. Jeg vil at det skal være lett som en fjær, ta helt utrolige bilder og samtidig koste nada. Ikke en lett kombinasjon. Jeg snuser litt på et Samsung NX Mini i rosa (<3) nå..."Tullebutikker"
Jeg elsker å gå i butikker som selger masse rare duppeditter og ting man ikke visste at man trengte. For eksempel sånne små butikker i syden som selger alt mulig rart, hvis noen skjønner hva jeg mener? Andre styrer unna, men jeg synes det er så underholdende å se på alt de selger. Butikker som TGR på Arkaden, Nille og Lettere Liv kan jeg gå og se i flere timer i strekk!

Filmer, serier og skuespillere, regissører ++
Jeg er veldig glad i filmer og TV-serier, slik som veldig mange er, men jeg er minst like interessert i bakgrunnsinformasjon om dem. IMDB er en av de mest brukte appene på mobilen min! Elsker å lese om skuespillerne, se hvilke andre filmer de har spilt i, hvem som har regissert filmen, om serier, lese på message boards og trivia. 

Brettspill
Dette er en "ny" interesse, selv om jeg alltid har elsket brettspill. Jeg har bare aldri eid spesielt mange selv! De siste månedene har Ark ofte hatt 50% på brettspill, og slik har jeg klart å doble samlingen ganske fort. Brettspill er iallfall veldig morsomt og sosialt! Det er fint å endelig ha noe å velge i.

Hva er du spesielt interessert i?

 

Bestilt fra eBay

 • 19.06.2015 - 15:41

Før var jeg selverklært dronning av eBay, men det siste året har jeg ikke bestilt så altfor mye derfra. Det er veldig mye som ikke er like fint i virkeligheten, så jeg holder meg som oftest til billige ting som det ikke er så farlig om ikke var så bra som på bildet. For min del går det for det meste i tilbehør til håret, smykker og øredobber, mobildeksler, billige solbriller (siden jeg ødelegger og mister mine hele tiden) og film til polaroidkameraet mitt.

Tenkte jeg skulle vise hva jeg går og venter på nå!


Se så mange fine! Det beste er at prisen per stk ligger på 10-20 kr. Jeg har alltid vært en hårbøylejente, men har glemt det av litt. Nå skal jeg bli mye flinkere igjen!

Direktelenker:
Første rad fra venstre: her, her, her
Andre rad fra venstre: her, her, her

Direktelenker:
Første rad fra venstre: her, her, her
Andre rad fra venstre: her, her, her

I Norge må man ofte betale 100-200 kr for et brett med slike små øredobbe. Det synes jeg er helt sykt, så takk og lov for eBay. Shortsen har jeg ikke så høye forventninger til, men den så så kul ut så jeg bare gir det et forsøk. Kanskje den faktisk er kul i virkeligheten også!

En vårdag

 • 18.06.2015 - 14:52

Som noen av dere kanskje vet, studerer bestisen min Nora i Tromsø, og derfor ser jeg henne ikke så ofte. I april var hun på besøk, og da tok vi oss en tur til skulpturparken på Ekeberg i vårsolen. Det var faktisk første gang for begge to! Litt trist å være fra Oslo og aldri ha sett tingene som alle turistene drar for å se, haha.

Vi tok noen bilder som jeg vil vise dere!

Fine Nora ♥

Penny var også med!Vi tok oss en pause på Ekebergrestauranten og nøt utsikten, som var ganske så flott. Selv om det fortsatt var litt kjølig i været, var det fint å sitte ute!Nå er det heldigvis ikke så lenge til Nora kommer hjem for sommerferie. Da står jentetur til Hvaler på planen, oss og fire andre, så det blir party! Føler det er det eneste jeg snakker om for tiden, men det får gå. Fint å ha noe å se fram til!

Som en ekte blogger

 • 17.06.2015 - 14:01

Nå har jeg gått til innkjøp av det jeg kaller "blogg-glassene". Det er bare så typisk bloggere å vise innholdet av smoothie og juice i sånne glass. Selv om jeg bidrar til å videreføre en klisjé, må jeg si at jeg synes de er veldig fine, da! Ikke minst er de praktiske om sommeren, med lokk som holder sukkergærne insekter unna. Haha, hva synes dere?
TGR på Arkaden, 30 kr pr. stk

Sjekkliste for sommeren

 • 16.06.2015 - 16:24

For min del har sommerferien allerede vart en stund, men er langt fra ferdig! Jeg skal gjøre mye morsomt, og prøve å ikke tilbringe for mye av sommeren foran PC og TV. Sommeren er dessverre over på et blunk, så det er viktig å bruke tiden riktig! Derfor har jeg skrevet en sjekkliste for sommeren, ting jeg skal gjøre eller har lyst til å gjøre.

Ting jeg ser fram til:

Konsert: Calvin Harris Fikk vite i går at konserten er avlyst :'(

Jentetur til Hvaler
Jeg har invitert fem venninner til hytten min på Hvaler i en uke, noe jeg tror blir veldig bra! Gleder meg veldig, og nå er det bare to uker til. Hytten er til og med nyoppusset! Dette blir hovedferien min denne sommeren, så jeg håper på strålende vær slik at venninnene mine får sett Hvaler - og norsk sommer - på sitt beste.


Meg og Penny da hun var bebiss / stranden på Hvaler / frozen yogurt

Ellers er det andre småting jeg vil gjøre, som:

♥ Dra til en øy i Oslofjorden en dag for å grille og bade med venner
♥ Spise ute på Aker Brygge
♥ Kjøpe is på Yogurt Heaven/Funky Frozen Yogurt og nyte den i solen
♥ Arrangere spillkveld hos meg!
♥ Gå på noen bra fester
♥ Grille, grille, grille - i hagen hjemme, hos andre, i parker, på hytten, overalt! (haha)
♥ Lese mange bøker!
♥ Ha jentekveld med vin og reker
♥ Fiske fra båt
♥ Spise blåskjell på Hvaler
♥ Gå mange turer med Penny, lære henne flere triks og bare kooose


Meg og Geethan på Aker Brygge tidligere i år


Det meste involverer sol og noe godt å spise ser jeg, haha. That's how we like it! Jeg håper iallfall på å skape mange fine sommerminner som jeg kan varme meg på når vinteren kommer. 

Hva slags planer har dere for sommeren?

Dagens antrekk

 • 14.06.2015 - 14:16

Hei hei! Jeg har visst ikke snøring på dagene siden det er ferie, for jeg kunne sverget på at det var lørdag i dag. Og jeg som hadde tenkt å hente pakken fra BliVakker på posten og alt! Jaja, sånn kan det gå. Får ta det i morgen!

De siste dagene har jeg ikke gjort noe særlig spennende, ettersom jeg har klart å bli syk. Hoster og hoster til jeg nesten svimer av. Forhåpentligvis er det over om noen dager! Men i forrige uke var jeg og besøkte Silje, som har fått seg ny valp. Han heter Bris og er en liten pomeranian, en ordentlig kladd av en pelsball. Herregud, så søt! Får lyst på valp igjen, jeg også. Bare se: Åeh ♥ Altfor søt fyr.

Over til dagens antrekk: 

cardigan ONLY - genser NELLY - skjørt STRADIVARIUS
 

Vet ikke om dere kommer til å se noe outfit uten denne cardiganen i sommer - jeg elsker den altfor mye! Jaja, gjenbruk er bra, er det ikke? Det er iallfall veldig deilig å ha funnet en cardigan jeg faktisk synes er perfekt. Ha en fin søndag alle sammen!

Bestilt!

 • 11.06.2015 - 12:23

Det er ikke så lenge siden jeg byttet shampoo og balsam på anbefaling fra frisøren min, men håret mitt ser fett og flatt ut etterpå, så det var tydeligvis ikke en perfect match. Det er jo litt bortkastet, så derfor ble det noen nye hårprodukter fra BliVakker. Håper de nye produktene passer håret mitt bedre!
Shampoo og balsam fra Big Sexy Hair (link her og her), tørrshampoo fra Batiste (link her), roterende sminkehylle fra Shela's (link her) og shampoo fra Kérastase (link her) (annonselenker)


Det ble også en ny tørrshampoo i veskestørrelse, ettersom den kun kostet 19 kr. Jeg har lenge ønsket meg den roterende sminkehyllen på bildet, men har syntes den har vært for dyr (599). Nå koster den 279, og da slår jeg selvfølgelig til! Den ser så fin ut, og jeg elsker å ha orden i sakene mine. Gleder meg til å hente dette på posten om noen dager! 

Bilder fra Kiel

 • 10.06.2015 - 18:28

I går kom jeg hjem fra Kielfergen, så det er på tide å vise noen bilder fra turen! 

Malene og meg før avreise

Jeg delte lugar med Malene, og her ser dere tvangstrøyesengene våre. (Det gikk an å fjerne de svarte strikkene altså). Selv om lugaren var liten, var den overraskende fin! Ikke at vi tilbragte så mye tid der uansett, da.

Disse bildene tok jeg da vi ankom Kiel og var på vei bort til shoppingsenteret. Det var en koselig liten by, og ikke så verst shopping heller! Jeg fikk kjøpt meg mye fint på de fire timene vi var der. Kanskje jeg lager et innkjøpinnlegg senere!

Silje og megSilje, Malin og Malene på nattklubben 

Det var en kjempefin og vellykket tur! Gøy å oppleve noe litt utenom det vanlige (spesielt etter å ha vært innesperret på biblioteket på skolen i et halvt år). Ikke minst var det koselig å bli kjent med Malin og Silje. Dagene gikk vanvittig fort, samtidig som det føles som at jeg har vært borte i flere uker - sikkert fordi vi gjorde noe hele tiden. Jeg kommer til å huske den gode middagsbuffeten (haha), kortspilling og moro på lugaren til Malin og Silje, dansing på nattklubben, og shopping i Kiel. Jeg kunne definitivt tenkt meg å gjøre dette igjen en dag! 

New shoes

 • 08.06.2015 - 15:09

Her kommer bilder av noen sko jeg kjøpte under min uoffisielle bloggpause. Jeg er en stor fan av chunky heels med platå, så det er nesten bare det jeg kjøper. Mye av grunnen er at det er lett å å med, både det å gå pent og over lengre tid uten å få vondt. If it aint chunky heels, it aint happening! Det er ordtaket mitt. Neida. Joda.

DinSko

River Island på Nelly. Direktelink HER (annonselenke)


Flere enn meg som elsker sånne type sko?

Turen går til...

 • 07.06.2015 - 11:52

Nå er jeg klar for avreise med Kiel-fergen og ser fram til tre fine dager. Jeg har aldri reist dit før, og ikke har jeg vært på en så stor båt siden jeg var seks år og skulle til Danmark med danskebåten heller. Vet liksom ikke hva jeg kan forvente meg, men alle sier det er gøy! Jeg gleder meg bare til mat og buffet, jeg. Kanskje litt shopping? Det blir to netter på båten, så er jeg tilbake igjen på tirsdag. Skal dra med Malene og flere fra Markedshøyskolen. Avslutningstur til sjøs!

 

Dagens antrekk

 • 06.06.2015 - 17:40

Det er så deilig å ha ferie!! Det føles egentlig som at jeg skal tilbake på skolen neste uke, men sånn føles det vel alltid i begynnelsen av en ferie? Uansett, jeg storkoser meg!

I går var det eksamensfest på Chateau Neuf, noe som var kjempemorsomt. Jeg fikk hilst på og sagt hadet til mange i klassen, danset masse, og så opptrådte Erik og Kriss. Det var veldig god stemning! Noen mener at det er kleint å like dem, men jeg synes de er kjempebra, haha. "Dra tilbake" er en all time favourite hos meg, og sikkert mange andre også basert på hvor høyt alle sang og ropte i går. Etterpå ble det McDonald's til nattmat; en perfekt kveld med andre ord!

Dette hadde jeg på meg i går:

cardigan ONLY - kjole NELLY

Denne cardiganen bruker jeg hele tiden, for den er så fin og går virkelig til alt! Jeg har lenge ønsket meg en cardigan som er fin å ha over kjoler uten å "ødelegge" looken. Det må man tross alt ha når man bor i kjølige Norge! Kjøpte den på Nelly HER (annonselenke), men selges også på Vero Moda/ONLY. Til og med mamma har kjøpt den, haha.  Nå kom mamma hjem med mocca frappe til oss! Jeg ELSKER frappe ♥ (Sunn livsstil hva da?) Så nå skal jeg kose meg med frappen og en tv-serie, og senere blir det tacokveld og full avslapning hjemme.

Hva skal dere gjøre i kveld?

Dagens antrekk

 • 05.06.2015 - 15:18

Første dagens antrekk på den nye bloggen! Før tok jeg antrekksbilder nesten hver dag, men så sluttet jeg med det i over et halvt år. Naboene rakk nok akkurat å tro at jeg har blitt normal igjen! Oh well ... 

Antrekket er riktignok ikke fra i dag, men fra forrige helgs festival. Flower power all the way!cardigan ONLY - kjole NELLY - blomsterkrans TGR (ARKADEN)

Klar for norsk sommer...

 • 04.06.2015 - 13:40

Gårsdagen var en god dag! Jeg startet dagen med lunsj på Samson med Oda og Malene, noe som var veldig koselig. Prosjektet mitt om en dag å like svart kaffe (uten noe i) går bedre og bedre; nå drikker jeg dobbel caffelatte! Haha... Uansett, etter kafédaten dro vi til byen fordi Malene skulle kjøpe seg støvler, og tror du ikke jeg også endte opp med nye støvler?!

Etter at jeg fikk hund har jeg kjent på behovet for mer praktisk yttertøy, og slike lave støvler er faktisk noe jeg trenger. (Eller noe jeg sier til meg selv for å kunne kjøpe nye ting). De ser ikke så verst ut heller, til å være støvler! 399,- på Shoeday på Oslo City, og om man meldte seg inn som kundemedlem fikk man 30%, så de kostet meg kun 279,-. Ikke verst!

Findings Festival

 • 03.06.2015 - 20:13

Fredag og lørdag var jeg på Findings Festival på Bislett stadion, og det var utrolig gøy! Det var min første festival noensinne, men sikkert ikke den siste. Man har vel ikke vært på "ordentlig" festival før man har sovet i telt (?), så det har jeg til gode!Jeg dro med Ida, Magnar, broren min og en venn av han på fredagen, som var den beste dagen. Været var utrolig bra, og det var kule artister (som jeg faktisk hadde hørt på før). Gabrielle, Jessie J og Avicii var det beste! På lørdag var høydepunktet Broiler og Matoma, men Dada Life, som jeg aldri hadde hørt om, var nesten enda bedre! Veldig kult sceneshow og god stemning!

På slutten var jeg imidlertid utrolig lei av fulle folk som ravet rundt, skumpet hverandre, og folk som sølte øl på meg, men det er vel en del av festivalopplevelsen? Man blir generelt veldig hyggelig med litt innabords, da - det var rundt 5-6 personer som kom bort til meg og sa at jeg var fin med blomsterkransen min, haha. Sånt er alltid koselig!Victorias festivaltips - Findings edition:
- Kle deg godt hvis det er spådd dårlig vær, når solen går ned blir det fort kjempekaldt! 
- Husk at alt du har på deg kan du risikere å få dynket i øl, så ikke ta på deg det dyreste du har.
- Vanlig vann kostet 40 kr for ett glass (!!), så etter første kjøp av drikke kan du spare på glasset og fylle på vann inne på doene. Kanskje litt frowned upon, men det sto ikke noe sted at det ikke var lov?
- Husk å beregne køtid, slik at du ikke ankommer akkurat da artisten du vil se går på scenen, og du må høre de første sangene i køen. (Denne feilen gjorde jeg begge dagene, oops!)
- Ha det gøy! Og oppfør deg pent, så slipper du å bli kastet ut som Paradise-Audun (hehe). 


Jeg gleder meg allerede til neste Findings! Var noen av dere der?

Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits