victoriav.blogg.no

Bilder fra Tromsø

  • 29.06.2016 - 16:29

Her kommer bilder fra Tromsø! Jeg besøkte altså bestevenninnen min, Nora, som studerer i Tromsø. Jeg skal ikke skrive masse tekst om hva vi gjorde - jeg lagde jo en videoblogg fra turen som kan ses HER.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Takk for en hyggelig tur <3

TROMSØ

  • 17.06.2016 - 00:08

Hei folkens! Det er en stund siden jeg har oppdatert dere nå, shame on me. Jeg har vært en tur i Tromsø og besøkt bestevenninnen min, Nora, og dette har jeg laget en videoblogg fra! Det var en utrolig koselig tur, som egentlig var altfor kort. Var bare torsdag til søndag, så neste gang er jeg kanskje lenger! Skal definitivt tilbake. Vi rakk å gjøre en del forskjellig mens jeg var der, som å nyte den norske naturen, shoppe på Jekta, deltok på en svær fest arrangert av kjæresten til Nora, grilling, spist ute på restaurant: både tapas og sushi! OG vi så the Conjuring 2 på kino! Den var veldig bra, og ganske nifs! Så har vi også slappet av inne med serier, og bare kost oss.

Her er Tromsø-turen på 6 minutter og 49 sekunder!

VLOG: En helg på Hvaler

  • 06.06.2016 - 18:14

Her er en liten videoblogg fra helgen min på Hvaler! Håper dere liker videoen :-)

Penny, min Penny

  • 05.06.2016 - 12:50

Jeg tror, sånn bortsett fra mine selfies, at det er Penny jeg har flest bilder av på mobilen min. Jeg er så utrolig glad i den jenta der! Vi har hatt henne i ca. 2 år og 1 uke, og jeg har nytt hvert sekund. Livet mitt har definitivt forandret seg til det bedre siden vi fikk henne! Hun har en helt herlig personlighet; hun er både ertende, leken, snill, morsom og vanvittig kosete. Kanskje litt rart å si, men vi har utrolig mye moro sammen! Og ikke minst kosestunder.

Det er rart hvordan man kan få et slikt spesielt bånd til en hund. De som ikke har dyr (eller hund spesielt) forstår det nok ikke helt. Hun smelter hjertet mitt hver eneste dag, og jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten henne! Derfor er det ganske fælt å tenke på at en dag må jeg gjøre nettopp det: greie meg uten henne. Men man må bare nyte tiden man har sammen, og selv om det kommer til å gjøre forferdelig, forferdelig vondt når hun blir borte en dag, så ville jeg aldri vært foruten henne for å slippe smerten man sitter igjen med. 

Hvaler

  • 04.06.2016 - 23:20

Hei dere! Denne helgen er jeg på hytta på Hvaler med mamma og pappa, og vi storkoser oss! Det er jo så ufattelig varmt og deilig, så vi har ligget på stranda og slappet av i hele dag. Det blåser heldigvis bittelitt, så det ikke er helt uutholdelig. Oppe ved hytta går det jo nesten ikke an å puste. Jeg ble dessverre nokså solbrent i dag, men håper virkelig det bare blir brunt, hehe. Vi har også vært ute på Skjærhalden og spist - standard prosedyre med andre ord! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det er foreløpig veldig rolig her siden ferien ikke har startet offisielt for de fleste her. Det er rart å se brygga så tom for båter, men det er nok ikke lenge til den er helt fylt opp igjen. Gleder meg til vi setter ut vår båt også!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Cheeseburgeren på Sjøbua er så vilt god! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det var en liten oppdatering fra meg. Håper dere også koser dere, hva dere enn gjør!

Fun facts

  • 03.06.2016 - 13:55

Her kommer noen fun facts om meg som dere kanskje ikke visste:

Jeg vokste opp med besteforeldrene mine! De bodde sammen med meg og mamma, pappa og broren min, noe som var utrolig koselig. Da jeg var liten føltes dette som en selvfølge, men i senere år har jeg innsett hvor uvanlig det egentlig er i Norge. Besteforeldrene mine bodde i underetasjen, og broren min og jeg stakk ofte ned dit om vi ikke var fornøyd med middagen vi fikk servert oppe, haha. Favoritten min var pølse med hjemmelaget potetmos! De er dessverre ikke i live i dag, men har heldigvis kanskje flere minner med besteforeldrene mine enn mange andre, siden jeg så dem hver eneste dag!

Jeg spiller fortsatt the Sims! Jeg har aldri klart å slutte med dette spillet, helt siden jeg startet rundt 2007. Først gikk det i det originale, og så kom the Sims 2 som snudde min verden på hodet! Jeg var såå avhengig i perioder. Jeg har også spilt litt Sims 3 og 4, men det blir virkelig ikke det samme som Sims 2, og kan aldri erstatte det for meg, så det er det jeg fortsatt spiller. DET ER SÅ KOSELIG!!!Jeg har gått på vanvittig mange fritidsaktiviteter! Noe av det første jeg gikk på, da jeg gikk på barneskolen, var ballett og hockey. Senere ble det korps, hvor jeg spilte klarinett i 3 år. Jeg var såå dårlig, og gadd aldri å øve. Jeg ble bare med fordi bestevenninnen min Nora ble med. Husker jeg måtte fake da vi spilte i 17. mai-toget bare fordi det hørtes så forferdelig ut da jeg spilte på ordentlig. Senere ble jeg drillpike for det samme korpset, der var jeg litt flinkere og litt mer engasjert! Til tross for at jeg mistet drillstaven nedover Karl Johan på selveste 17. mai... Har også sunget i kor, gått på svømming, klatring, dansing, og ridning - sistnevnte ble absolutt favoritten!Jeg har noen veldig rare tvangstanker når det gjelder glass og drikke! Hjemme har vi en del forskjellige typer glass, og jeg har en greie om at jeg må ha ett spesielt glass til hver slags type drikke. For eksempel har jeg et lilla blomstrete glass til Pepsi Max, et smalt glass til melk, et vanlig gjennomsiktig til vann og Solo og så videre. Det føles veldig, veldig feil hvis jeg må drikke Pepsi Max fra et gjennomsiktig glass! Kan være litt slitsomt noen ganger, haha. 

I want this outfit

  • 02.06.2016 - 19:10

Hvis jeg hadde kunnet, ville jeg brukt dette antrekket i dag! Jeg har så utrolig lyst på et fint, hvitt sommerskjørt, men det er umulig å finne det perfekte. De fleste er gjennomsiktige, noe som er NO-NO i mine øyne. Et hvitt skjørt kan kombineres med så mye, som for eksempel denne rosa toppen og de lyseblå skoene. Tar man opp rosafargen igjen i leppestift og negler blir det ekstra stilig! Antrekket er laget med polyvore, hvis du vil vite hvor noe er fra er det bare å sjekke ut denne linken. ♥

Ukens...

  • 02.06.2016 - 10:46

Her kommer en liten oppsummering av forrige uke! 

Opptur:
Ferdig med alle eksamener! 

Nedtur:
Da jeg var ferdig med alle eksamenene, var det fortsatt et skjema til masteroppgaven igjen før jeg kunne ta fullstendig ferie. Litt kjipt å ha det hengende over seg, for vi kunne vært litt flinkere og gjort det ferdig før den siste eksamenen. Men men, det gikk det og! 

Flause:
Skjørt i kombinasjon med skolesekk er aldri en god idé, iallfall ikke på meg. Skjørtet har ikke lyst til å bli der hvor det skal, og blir bare dratt opp av sekken hele tiden. Så en gjeng BI-gutter fikk seg et lite syn da jeg kom opp fra t-banen, haha. Har heldigvis alltid "sykkelshorts" under når jeg ikke har strømpebukse, men er fortsatt litt flaut når jeg plutselig blir uoppmerksom! Cravings:
Nå som jeg har begynt å bli litt mer sunn igjen er det faktisk ikke noe jeg har cravet spesielt mye! Ganske deilig, siden jeg er hun som pleide å spise sjokolade hver eneste dag (og det merkes litt på vekten...)

Sang:
BIGBANG - SOBER

Det er et sørkoreansk band som har utrolig kule sanger! Trodde ikke jeg skulle bli fan av k-pop. Det eneste som er litt dumt er at det er vanskelig å synge med når man ikke kan koreansk, det blir liksom litt Simsk. 

Serie:
WHITE COLLAR! Jeg oppdaget det i eksamensperioden - det var jo kjempelurt. Men jeg elsker det! ♥Gullkorn:
Hmm, kanskje mamma, da hun hadde vært i Sverige kjøpte hun med en sommerkjole til meg.
Meg: Den er gjennomsiktig, trusa synes jo helt gjennom :S
Mamma: Men det er en sommerkjole, på sommeren er det helt OK at trusa synes! 
(Og hun var seriøs. Litt usikker på om jeg er enig, haha! Blir nok å bruke et underskjørt eller noe under.)Mål for neste uke: 
Nyte sola og bli brun! Men vil også blogge mer, lage mer YouTube-content og mer streaming. Alt sånt er så gøy! OG definitivt bli mye flinkere til å ta bilder når jeg er med venner, jeg har jo sånn ingen fra forrige uke å dele! 

Innkjøp

  • 01.06.2016 - 13:50

Her kommer noen bilder av noen klær som nylig har entret min garderobe:

Kort topp fra H&M, fra Coachella edition. Den hadde en tilhørende shorts også, men oh boy, det så ikke bra ut på meg. Toppen alene var fin, da! Ser allerede for meg ganske mange måter jeg kan style den på.

Nok en kort topp fra H&M - tror jeg har fått litt dilla på denne typen passform! Den er genial til skjørt. 

Nelly - H&M - H&M

Den første kjolen er fra Nelly, og de to andre er fra H&M. Den gule kjøpte faktisk mamma til meg i Sverige, da hun var der i anledning Eurovision. Var så søtt av henne å kjøpe med noe til meg! Var akkurat min stil også, og hun har virkelig lyttet på babbelet mitt når jeg har sagt at jeg har lyst på et gult plagg til sommeren. ♥

Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits