victoriav.blogg.no

Lappen!

  • 29.07.2016 - 10:09

Jeg har helt glemt å fortelle om det på bloggen, men jeg har altså endelig tatt førerkortet! Det var jo på tide, i en alder av 23. Det verste er jo at jeg tok trafikalt grunnkurs med en gang jeg var 16, startet med kjøretimer da jeg var 18 og så bare... ikke noe mer. Jeg kjørte faktisk en del det første halvåret, men jeg velger å skylde på kjørelæren. Han sa: "Dette kan jo ta litt tid, så du har ikke vurdert å bare ta automatlappen?" Noe som gjorde at jeg ble vanvittig demotivert. Likte han ikke så godt fra før heller, så jeg bare sluttet å ta timer. Helt til Sunniva tok lappen i fjor, og anbefalte meg sin kjørelærer, en dame. Jeg er så vanvittig glad for at jeg tok anbefalingen hennes!

Nå har jeg lappen, folkens! Woho!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg fikk førerkortet i slutten av juni, så det er faktisk en måned siden allerede. Og jeg kan fortsatt ikke tro at jeg greide det på første forsøk! Jeg var så nervøs at jeg holdt på å kaste opp (selv om det sikkert er normalt), men jeg hadde bare en så dårlig følelse. Jeg følte meg ikke klar i det hele tatt og følte at jeg burde ventet enda lenger, men så så jeg virkelig frem til oppkjøringen også, så ville vært nedtur å avbestille. Uansett, det gikk jo bra! Nå må jeg bare huske å kjøre masse, så jeg ikke glemmer hvordan det er. 

Pokémon GO!

  • 28.07.2016 - 15:15

Jeg har virkelig blitt hekta på Pokémon GO, og startet å spille det rundt 13. juli. Nå er jeg level 20 og har ikke tenkt å gi meg med det første! Dette er bare begynnelsen! Jeg lagde en videoblogg fra en dag jeg var ute og jaktet på Pokémon sammen med broren min, den kan dere se her!

Hvaler

  • 27.07.2016 - 00:59

Den siste uka har jeg vært på hytta på Hvaler, og det har vært veldig deilig! Været har vært ganske bra, men det blåser en del. Det blir lite Pokémon GO her, utenom når vi tar turen til Skjærhalden (nærmeste tettsted). Da kan jeg lett gå opp en hel level bare ved å sitte på restauranten og farme Pokémon, haha. Nå er jeg level 20! Det går mye fortere i Oslo, da. OK, et lite tegn der på at jeg er litt avhengig når jeg bare tenker på Pokémon og hvor det er best å være og så videre. I wanna be the very best, like no one ever was!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Vi har endelig satt ut båten, så ble en liten båttur her om dagen. Det er så forfriskende! Føler meg frriiiii

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Softis med sjokoladepulver er og blir favoritten

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Lille Penny er også med, så klart!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Rekesmørbrød på Førstereis er jo obligatorisk om sommeren.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det er så vakkert her! 

På torsdag tar jeg meg en tur innover til Oslo igjen, for på lørdag skal bestevenninnen min Oda feire bursdagen sin! Det kan man jo ikke gå glipp av. Blir deilig å sove i egen seng i noen dager. Og fange litt flere Pokémon, hehe. Så kommer jeg tilbake til Hvaler etter hvert!

Videoblogg fra juni

  • 18.07.2016 - 14:40

Her kommer en videoblogg hvor jeg har samlet flere små klipp fra dagene mine i juni! Håper dere liker videoen ♥

It's a good life

  • 17.07.2016 - 17:39

Laptopen min har takket for seg, så for tiden bruker jeg mamma sin. Og hun har utrolig mange bilder jeg aldri har sett av meg før! Haha, det er jo litt gøy. Det er veldig mange feriebilder, og også en del hverdagsbilder. Det er så fint å se tilbake på. Men det gir meg også en litt ... dårlig følelse, jeg vet ikke. Jeg har hatt et så utrolig godt liv, sikkert mye bedre enn jeg klarer å tenke over selv eller sette nok pris på. Alle disse minnene er utelukkende gode, og det er så urettferdig at jeg skal ha det så godt når det er så mange i verden som har det så forferdelig. Spesielt med tanke på alt som skjer rundt i verden for tiden, med Nice, Tyrkia, USA og mange andre land. 

Det skjer nye terrorangrep hele tiden og folk klikker og myrder andre, og det er så mange som dør absolutt hele tiden. Det er så meningsløst. Utallige familier er oppløst i sorg over å ha mistet noen bare den siste uken. Og her sitter jeg og har det så altfor godt? Jeg prøver å forestille meg all smerten, men det blir for mye. Og jeg kan likevel ikke kjenne den på ordentlig. Det er så rart. Likevel tar jeg meg i å kjede meg, å sove bort dagene mine, ikke sette stor nok pris på alt jeg har. Så bortkastet dette livet er på meg. Tenker jeg iallfall noen ganger. Lever jeg livet mitt riktig? Hvordan kan man sette mer pris på det? Burde jeg gjort ditt, burde jeg gjort datt? Hvordan lever man på best mulig måte? Disse tankene kan gjøre meg gæren i blant. Men ja, til tross for disse tankene... it's a good life. Jeg er utrolig glad i livet mitt, selvfølgelig. Men det er så rart at det skal være så stor forskjell på folk. 

Summer outfits

  • 17.07.2016 - 17:00
Summer is here

Det er så deilig med sommer! Vi hadde en ordentlig varm førsommer, men det er nok litt usikkert med resten av sommeren foreløpig. Håper det blir supervarmt igjen! Da passer lette antrekk som på bildet perfekt. Jeg kommer iallfall ikke til å orke å bruke mer klær enn det! Laget med polyvore, så trykk på enten bildet eller de små bildene for å se hvor det kan kjøpes.

VLOG: Mallorca

  • 02.07.2016 - 15:59

Her kommer en videoblogg fra da mamma og jeg var på Mallorca i slutten av juni. Det var en meget herlig tur! Vi gjorde ikke så veldig mye annet enn å sole oss, foruten en liten tur til Palma, så videobloggen er relativt kort, haha. Håper dere liker den!

Tur til Mallorca

  • 01.07.2016 - 16:31

Mamma og jeg dro på jentetur til Mallorca i midten av juni, og vi hadde det veldig fint! Det var vanvittig varmt, og vi lå stort sett bare ved bassenget og solte oss. Det ble selvfølgelig også masse bading! Vi prøvde havet også en dag, men vi foretrakk bassenget, hehe. Vi var også en tur i Palma for å shoppe! Det var veldig mye fint der, men bare ikke til meg - så jeg kom hjem igjen med overraskende lite. Men men! Her er noen bilder:

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Fangsten fra Palma

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Herregud, største gresshoppen jeg har sett i mitt liv!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det kommer også videoblogg fra Mallorca :-)

Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits