victoriav.blogg.no

Skoledagbok?

  • 30.08.2015 - 13:46

Da jeg gikk på ungdomsskolen og videregående, kjøpte jeg TOPP-skoledagbok hvert eneste år. Det var alltid så spennende å se det nye designet, og jeg syntes det var utrolig koselig å skrive i den! Jeg brukte de som en minidagbok, med notater om livets viktigste begivenheter. Det er flere av skoledagbøkene jeg skrev helt ut, så det er ganske morsomt at jeg kan bla i dem for å se hva jeg gjorde på hvilken som helst dag det året!

Så ble skoledagbøkene bare dårligere og dårligere ... Jeg var faktisk og sjekket ut årets TOPP-skoledagbok her forleden dag, men de har fortsatt ikke byttet tilbake til det gode, gamle designet jeg vil ha. Så kom jeg på at veldig mange designer sine egne almanakker på nettet, så hvorfor ikke lage min egen "skoledagbok"?

Jeg har nå bestilt fra Personlig almanakk, som jeg er superspent på! 

Dette blir forsiden:

Dette blir baksiden:

Jeg hadde det så gøy med å finne bilder og sette sammen til kollasje! Hadde helt glemt hvor mye jeg liker å gjøre sånt. Jeg gleder meg iallfall vilt til almanakken kommer, så får jeg håpe den står til forventningene! Jeg savner å notere alt viktig og uviktig som skjer meg i hverdagen. Dagbok på PC er liksom ikke like koselig. 

Har noen av dere egendesignet almanakk?

The master students

  • 24.08.2015 - 21:04

Hei hei! Nå har jeg gått på BI i 4 uker - hvis jeg regner med de tre ukene med forkurs vi hadde. Tiden flyr! Den første "ordentlige" forelesningen hadde vi på mandag forrige uke, så vi begynner å komme inn i det nå. Overgangen til engelsk er overraskende grei! Jeg tror det hjalp mye å ha forkurs i tre uker før undervisningen startet. Jeg liker BI kjempegodt, og klassen er veldig hyggelig!

Vi har også hatt fadderuke forresten, og det var kjempegøy! Den var ikke like "hard" som den fadderuken bachelorstudentene har, siden vi kun har litt mindre enn én uke. Det var like greit egentlig, og jeg tror alle hadde det supert!

Jeg tok ikke så mange bilder under fadderuken, men kan vise et par fra da vi skulle på Hawaii-fest.

Marthe, Malene, Marte og Linda

Koselige jenter!

Det blir en spennende tid fremover! Fremover kommer jeg nok ikke til å prioritere bloggen så mye, blogger bare sånn av og til når det passer meg. Synes det blir best sånn, så håper dere også synes det er greit. Vi blogges!

Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits