victoriav.blogg.no

Holding hands when the walls come tumbling down

  • 30.08.2016 - 14:35

Jeg skulle så sykt ønske at jeg var tenåring på 80-tallet! Det bare virker så fantastisk koselig og fint, og det var all den kule moten og den fantastiske musikken! Det er mye av 80-tallsmoten som har kommet tilbake nå, og man kan selvfølgelig fortsatt høre på 80-tallsmusikk, men det må ha vært noe spesielt med å se og høre alt for første gang.

Her om dagen drev jeg og nynnet på Toto sin sang "Africa", og pappa hørte meg og bare: "Hører du på såå gamle sanger?!" Haha! Jeg ble dessuten veldig glad, fordi pappa faktisk hørte hva jeg nynnet/sang på for første gang i mitt liv. Vet ikke om det sier mest om min sangstemme eller hans evne til å høre, men det har aldri skjedd før. Jeg pleier alltid å spørre: "Hørte du hva jeg sang på nå?" Og han svarer alltid: "Ikke den versjonen der iallfall..." 

Overskriften er forresten en strofe fra sangen "Everybody wants to rule the world", en av mine mest spilte sanger fra 2015, ifølge Spotify. En slager fra 1985!
 

Nude & Chic

  • 28.08.2016 - 15:50

 

 
 
Dette er et antrekk jeg kunne tenke meg å ha på i dag. Jeg har virkelig fått øynene opp for slike farger i det siste! Nude, beige, bronze, alle slike fargetoner. Så hadde det absolutt ikke gjort noe å ha en Givenchy-veske, da, hehe. Antrekket er laget med polyvore, så det er bare å klikke på bildet eller de små bildene for å se hvor noe er fra. 

The only way is up

  • 27.08.2016 - 23:03

Nå har jeg startet på skolen igjen, noe som kanskje var på tide etter 3 måneder med ferie! Det har vært meget deilig med ferie, men det blir også fint å gjøre litt ting igjen. Det er liksom litt begrenset hvor gøy man kan ha det absolutt hver eneste dag når man har ferien strukket ut over så lang tid, hvis dere skjønner hva jeg mener? Haha! 

Det er på tide å komme inn i trenings- og kostholdsrutiner igjen, noe jeg finner litt vanskelig. Jeg er såå avhengig av sjokolade! Men jeg skal nok klare det denne gangen også. Ellers håper jeg på å få meg deltidsjobb snart, det er også noe som er på tide. Det er bare ikke så lett i disse dager! Krysser fingrene :-)

Outfit 30.07

  • 01.08.2016 - 12:50

Nå er det ganske lenge siden jeg har hatt dagens antrekk på bloggen! Dette er det jeg hadde på meg i bursdagsfeiringen til Oda på lørdag.I hodet mitt var jeg en slags glamorøs pirat, vet ikke helt hvorfor jeg følte det, men kanskje noe med ermene på blusen? Haha, idk. Det er ikke så ofte jeg får brukt gullskjørtet mitt, men bursdag må jo være lov!

Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits