victoriav.blogg.no

Kos på Pascal

  • 20.09.2015 - 20:20

Hei hei! Nå har jeg endelig tatt noen nye bilder, så da ble det nytt innlegg på bloggen. Jeg var på Pascal med Marte fra klassen på lørdag, noe som var veldig koselig! Har jo endelig funnet noen som deler min kjærlighet for makroner, haha. 

Vi bestemte oss for å bestille brettet på bildet, med litt forskjellig som vi kunne dele. Det var makroner, trøfler og konfekt/marshmallows, alt i forskjellige smaker. Det var et godt valg - alt var så utrolig godt! Jeg har fått en ny favorittsmak på makroner: salt karamell! Marte har tidligere snakket om hvor godt salt karamell er, men jeg klarte liksom ikke å forstille meg hvor godt det var før jeg smakte det selv! Kjøpte med meg flere av de makronene hjem etterpå, for å si det sånn. 

Fine Marte ♥Jeg lengter allerede tilbake til makronene ...

Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits