victoriav.blogg.no

Å se fram til i oktober

 • 30.09.2016 - 14:10

Jeg tror oktober blir en veldig bra måned, for jeg har mange fine ting å se frem til! 

♦ 5. oktober skal Oda og jeg på festpremiere av "Miss Peregrines Home for Peculiar Children". Vi er muligens litt barnslige av oss, men jeg synes den ser veldig spennende ut! 

♦ 7. oktober skal jeg ha vors og så dra på oktoberfest! Blir gøy å ta på seg drakt, se vennene mine pynte seg og oppleve oktoberfest igjen. 

♦ Sunniva feirer bursdagen sin 8. oktober! Det er alltid koselig. 

♦ Halloween så klart! Jeg skal feire lørdag 29. oktober, tror kanskje det blir den mest vanlige dagen å feire? Halloween er jo på en mandag i år. Det blir uansett gøy både med feiring og på selve dagen! Kanskje jeg skal se en skummel film med noen venner eller noe?

♦ Så må jeg også legge til at Erin Condren-planleggeren min endelig kommer! Har gledet meg til å drive med klistremerkene mine så lenge, men det har jeg ennå ikke fått gjort. Nå skal jeg iallfall få the real deal <3


Hva ser dere frem til i oktober?

7x september

 • 28.09.2016 - 15:17

Som tiden flyr! Den første bloggen min startet jeg i 2008, som begynner å bli en del år siden. Så blogget jeg mer eller mindre hver dag i 5 år, og så har det vært litt av og på siden. Én ting er sikkert: jeg har vanvittig mange bilder av meg selv, hverdagen min og vennene mine! Det er jo ganske koselig. Tenkte det var litt morsomt å mimre tilbake!

2010: Her gikk jeg i 2. klasse på videregående, var superinteressert i blogg og ikke så veldig interessert i skole. Det var også den høsten jeg begynte å feste, som regel bare når det var refyfest med skolen, men da var det virkelig høydepunktet for måneden!

2011: Her var jeg da 18 år, håret var lysere enn noen gang og lysere skulle det også bli! Jeg begynte å bleke håret mitt selv, noe som ikke var så lurt. Det var bare så viktig at håret var så nært hvitt som mulig, haha. (Det hadde ikke skjedd på bildet ennå).

2012: Ferdig med videregående, og rett på bachelor på Markedshøyskolen. Jeg hadde ikke lyst til å være like platinablond lenger, skulle jo starte på høyskole og bli seriøs og greier, så håret ble en tone mørkere. For meg var det like drastisk som om jeg hadde farget håret brunt, men ser jo på bilder nå at det ikke var veldig stor forskjell. 

2013: Fortsatt blond og fortsatt bachelorstudent, men her har jeg mye kortere hår. På bildet er jeg forresten på Gran Canaria, som familien reiser til stort sett hvert år. Favorittstedet har blitt Anfi del Mar! 

2014: Startet på siste året av bacheloren, føler dette var en god periode. Håret begynte å bli lenger igjen, og blondt måtte det fortsatt være. Begynte å blogge litt mindre enn før.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

2015: Det var nesten umulig å finne noe bilde av meg fra 2015, ettersom jeg hadde omtrent sluttet å blogge. Litt trist! Her var jeg ferdig på Markedshøyskolen, og gikk rett over til master på BI. Det var deilig å bli ferdig med bachelor, selv om master ble enda litt tyngre!

2016: Så har vi kommet til nåtid, september 2016. Jeg går nå siste året på master og trives med det, selv om jeg også begynner å bli lei og gleder meg til å komme ut i jobb. Håret på toppen (og det mørke) er nå min naturlige hårfarge, som jeg bare lar vokse ut. Og deilig er det! Jeg har også endelig fått den lengden på håret jeg har ønsket meg så lenge, haha. Det tok jo bare 3 år!?

Jeg kaller 2015 bare for "det glemte året" siden jeg aldri tok noen bilder. Må jobbe for at det skal bli bedre i 2016, og føler jeg allerede er på god vei. Så til alle vennene mine: nå må dere begynne å være på vakt for kameraet mitt igjen! Hehe.


Dere som blogger, hvor lenge har dere holdt på? :-)

Små gleder

 • 27.09.2016 - 13:43

Dette er mine små gleder i hverdagen ♥
 

♥ Når jeg sitter ved kjøkkenbordet og plutselig kjenner krafsing på låret, da er det Penny som står på to bein og ser på meg med store øyne og vil opp på fanget for å kose litt. 

♥ Ha kaffe å kose seg med i en trøtt og kjedelig forelesning. 

♥ Å gå på kino på en helt vanlig hverdag! Jeg elsker kino, og det å dra ut for å se en film er en slik bra følelse for meg.

♥ Middagsbordet med mamma, pappa og broren min, når vi snakker om hverdagen eller tuller og erter hverandre, og når alle får latterkrampe. 

♥ Når Netflix endelig får inn en ny sesong av en serie jeg har ventet på (How to get away with murder sesong 2, hvor er du???) 

♥ Følelsen når andre kommenterer noe jeg har fortalt om meg eller livet mitt for lenge siden, som jeg helt har glemt - og ikke forventer at andre husker heller.

♥ Å høre på virkelig god filmmusikk, som Jurassic Park, Lord of the Rings og the Gladiator.

♥ Når gamle venner tar opp kontakten.

♥ Å ha venner man kan snakke med over Facebook hele dagen og hele natten, om man ønsker det.Hvilke hverdagsgleder setter du pris på?

Classy look

 • 26.09.2016 - 14:59
Classy look

 

Classy look by victoriaven featuring Yves Saint Laurent

 

 
 
Så classy skulle jeg ønske at jeg kunne kledd meg hver dag! Tror dette hadde vært en perfekt look for en dag i New York eller noe, men i Norge er det liksom ikke like mange anledninger til å kle seg så dressed up. Det blir kanskje litt for "pent" til en kveld på byen, men kanskje en date? Uansett, jeg liker det! Antrekket er laget med polyvore, så det er bare å klikke på bildet eller de små bildene for å se hvor noe er fra. 

Jeg har et livsmål

 • 25.09.2016 - 14:09

Tidligere i uken var jeg og kompisen min René ute og spiste på en restaurant som heter "Der Peppern Gror", et sted som hadde veldig mange fine indiske retter. Indisk er favorittmaten min, og jeg har jo et mål om å teste ut chicken tikka masala på absolutt alle indiske restauranter i Oslo for å finne ut hvilken som er best!

Både René og jeg ville ha tikka masala, men servitøren spurte om ikke en av oss skulle prøve noe annet. Jeg kastet et blikk over på René, som for å si "ja, det skjer", og han sa forklarende til servitøren: "Eh, du skjønner, hun har et mission..." Og jeg bare: "Ja, jeg må prøve ut tikka masala på ALLE steder!" Hun smilte litt ("this chick is cray-cray"), og så sa René at han sikkert kunne prøve noe annet. Så da ble det butter chicken på han!

IKKE TULL MED TIKKA MASALAEN MIN LIKSOM

Men herregud, det var godt! "Der Peppern Gror" ligger rett ved Rådhuset, og dermed ikke så langt unna Saga kino (og Klingenberg så klart). Det gjør det til et perfekt sted å spise før kinoen, siden det er så nærme og man får god oversikt over tiden! 

Etter maten gikk vi bort til Saga for å se "Nerve", som jeg hadde valgt ut. Jeg ser absolutt alt som Emma Roberts spiller i, hehe. Uansett, filmen var utrolig bra! Jeg digget den. Og Dave Franco er YUM.

Filmen handler om et mobilspill som kalles Nerve, som går ut på at spillerne får utfordringer av seere, og så er det om å gjøre å ha flest seere i sanntid. Hovedpersonen Venus er en forsiktig jente som ikke tar sjanser, helt til bestevenninnen hennes indirekte pusher henne til å bli en spiller selv. Men dette spillet er alt annet enn trygt... GAME ON!Jeg vet ikke om det er en sånn film alle synes er dødsbra, men siden den både fikk meg til å sitte og smile, vri meg i spenning, holde hendene foran øyene og samtidig le, gir jeg den 5 av 5 stjerner. Emma Roberts og Dave Franco var så bra i den! Se traileren her.


Har noen av dere spist der? Eller sett "Nerve"?
 

Nye Urban Decay-leppestifter

 • 24.09.2016 - 16:13

For en liten stund siden så jeg at Urban Decay hadde fått en ny kolleksjon av leppestifter, nemlig Vice Lipstick, som er å få tak i i hele 100 forskjellige nyanser. Litt av en jobb å plukke ut hvilke man vil ha! Jeg hadde aldri prøvd Urban Decay sine leppestifter før, men ga det en sjanse. Det angrer jeg ikke på, for de er fantastiske! Jeg gikk for tre farger: 

fra venstre: Ravenswood - Ladyflower - DisobedientRavenswood (cream finish): En myk kremet brunaktig leppestift. Jeg digger denne, spesielt på grunn av navnet, haha. Ravenswood er jo nabobyen til Rosewood hvor Pretty Little Liars bor, og jeg er GÆREN etter den serien. Får ikke sett den mange nok ganger! Så jeg digger en liten PLL-referanse. OK nørd 


 Ladyflower (sheer finish): Dette er en ganske naturlig rosafarget leppestift, ikke for lys og ikke for mørk. Siden det er sheer er det også litt svak dekkevne, som gjør at det ser mer naturlig ut. Denne tar jeg på når jeg føler jeg ikke kan gå crazy med sminken, for eksempel hvis jeg har mye øyesminke eller vil ta det mer rolig på skolen.


 Disobedient (cream finish): En herlig rosafarge, og min favorittfarge av disse tre. Det er akkurat sånn rosafarge jeg elsker, og skulle gjerne hatt i alle slags merker! Perfekt for meg, ikke så mye mer å si om det.


 Ravenswood - Ladyflower - Disobedient
 

Det var opprinnelig ikke disse fargene jeg skulle kjøpe, for det var så mange utsolgte på Kicks. Er spesielt interessert i å teste ut comfort matte og mega matte, ettersom matte vanligvis er mitt favorittformula. Men disse leppestiftene over som var cream og sheer overrasket meg positivt!


Hvilken synes dere var finest?

Penny, da...

 • 23.09.2016 - 15:58

Penny er så utrolig søt og morsom og rar. Jeg tror ikke alle er klar over at små hunder også kan ha store personligheter, og de tror at de bare er små rottete "veskehunder". Hater at de har det ryktet! Vel, Penny er så mye mer enn det (ikke at jeg har henne i veska mi), og vi har utrolig mye moro sammen. Hun finner på så mye rart! Hun er cirka 2,5 år, men fortsatt veldig baby i hodet, så hun er vilter og gæren, men jeg elsker henne.

Forrige uke la jeg frem siste innkjøp på gulvet for å ta bilder, og da skyndte Penny seg bort for å legge seg oppå...

Altså, er vant til at kattene mine gjør sånn, men Penny også?!? Så lå hun der og så litt usikkert på meg. Det virket ikke som hun hadde spesielt lyst til å ligge der engang, bare følte at hun MÅTTE. Vanskelig å forklare. What a weirdo. 

Hun har selvfølgelig aldri tid til å bli med på bilder med meg, for det er så mye annet spennende å se på! 

Da får vi sånne fine bilder som dette, haha! 


I dag skal jeg slappe av hjemme med god mat og film med mamma - eller en serie? Vi har jo startet å se "Mistresses" sammen, selv om det blir lenge mellom hver gang. Det er en bra serie så langt iallfall! I morgen skal jeg i bursdag og sikkert ut på byen, så må lade opp til det. Ah, det blir så deilig med helg nå!


Hva skal dere i helgen?

Jeg klarer ikke å tenke på noe annet

 • 23.09.2016 - 10:43

Det er sikkert mange av dere som har hørt på podkasten "Serial"? Eller ikke? Da er det på tide å høre den! Det er noen ting som bare virkelig treffer meg rett i hjertet, og jeg blir helt obsessed. Det skjedde her. Jeg har hørt på første sesong så utrolig mange ganger, det er helt sykt. Første gang jeg hørte det var i fjor høst, og med "Serial" på øret gikk turene med Penny vanvittig fort! Jeg tenker på det hele tiden, jeg er så avhengig...

Det er en reporter som snakker om en drapssak fra Baltimore, USA, hvor Adnan Syed i 2000 ble dømt til livstid for å ha drept ekskjæresten sin, Hae Min Lee. De var rundt 17-18 år da. Saken mot han var imidlertid ikke så veldig sterk, og det ble aldri 100% sikkert om det var han eller ikke. Nå har han sittet der i 16 år, og hevder fortsatt at han er uskyldig. I hver episode av podkasten går reporteren gjennom hver av elementene i saken mot Adnan Syed og prøver å gjøre alt litt klarere. Er han skyldig eller uskyldig?Det som gjør den så spennende er at man sitter og prøver å finne ut av sannheten selv også, etter hvert som man får alle puslespillbitene. Det er likevel en hel del brikker som mangler, det må sies. Hva jeg tror? Jeg tror vel egentlig at han er uskyldig, men det kan hende at Adnan er en psykopat og en vanvittig god løgner og skuespiller. Man begynner virkelig å like han gjennom telefonsamtalene til reporteren, og det kan jo farge synet. På en måte håper jeg at han er skyldig, for da har han ikke kastet bort 16 år i fengsel...


hahaha se på Penny <3
 

OG DERE? Han fikk i juni 2016 oppfylt kravet om EN NY RETTSAK! Det blir ny rettsak! Herregud, så spennende. Jeg vil vite sannheten, men den kommer kanskje aldri helt frem. Vi får se!

Hvor man kan høre: På iPhone er det veldig lett å bare laste ned "Serial" via Podkaster-appen. Man kan også høre på Youtube HER. (Husk å starte med første episode og gå kronologisk!)


Har noen av dere hørt på "Serial", og i så fall: uskyldig eller skyldig?

OUTFIT

 • 22.09.2016 - 19:32

Hei dere! I går var jeg på kino sammen med Oda, Malene, Lisbeth, Sunniva og Soror for å se "Bridget Jones" - en film som virkelig leverte! Jeg tok noen antrekksbilder før kinoen, som dere kan se under. Det begynte allerede å bli grått ute da jeg tok dem, og senere bare pøste det ned!Jakke: eBay Genser: H&M Skjørt: Cubus Sko: Windsor Smith (Nelly) Veske: Marc by Marc Jacobs

Så ja, litt på grunn av været, og litt fordi vi fikk dårlig tid på grunn av treig t-bane, fikk jeg ikke tatt så mange bilder. Litt trist, hadde jo med meg speilrefleksen og alt! 

Jeg gir "Bridget Jones" 5 av 5 stjerner! Den var utrolig morsom, jeg lo masse + vrei meg av kleinhet på Bridgets vegne, og hørte også at de andre jentene lo masse. Alle var enige om at det var en bra film!

Så var visst jeg også veldig morsom i går (ufrivillig), for venninnene mine mobber meg for de rareste ting! Som at jeg hadde med meg en plastpose til paraplyen (så jeg kan ha den i veska uten at den gjør alt vått), og at jeg hadde med meg sunn snacks. Først tok jeg frem nøttene og bare: "Noen som vil ha?" Og de andre setter i et latterbrøl og bare: "HAR DU MED NØTTER?" Ja... (Hadde også med pose til nøttene, ellers havner de overalt i veska etterpå. Jeg er praktisk, ok?!) Så tar jeg frem knekkerbrød-sandwichen og så ler de bare enda høyere...

Det er godt, da! Og som nevnt prøver jeg å være sunn. Malene står fortsatt fast ved at det rareste jeg noen gang har tatt med meg på kino er potetgull og dip. 

 

Hva gjorde dere i går?

5 fun facts om meg

 • 22.09.2016 - 11:15

♦ Endelig liker jeg kaffe!!! Jeg er litt usikker på når man kan si at man liker kaffe, for kaffesmak har jeg likt i årevis, men jeg har aldri klart å drikke den svart. Nå kan jeg gjøre det, selv om jeg alltid foretrekker noen dråper melk i. Da går det fra å være noe jeg tolererer, til VIRKELIG liker.

♦ Jeg drikker forresten også brun te med melk i, haha. Det er vel en ganske britisk greie?

♦ Før jeg fikk førerkortet (slutten av juni i år), hadde jeg alltid mareritt om at jeg måtte kjøre bil et sted, men ante ikke hvordan man kjørte. Eller at jeg kjørte bil ulovlig uten førerkort og ble tatt, eller at jeg prøvde å kjøre bil, men beina fungerte ikke. Så mange ekle variasjoner. Nå har marerittene tatt slutt!♦ Jeg har ikke på varsler på noen apper bortsett fra SMS-meldinger, Facebook messenger og What'sApp, noe som betyr at jeg for eksempel bare sjekker Snapchat 2-3 ganger om dagen. Når jeg ikke har på varsler glemmer jeg å sjekke, noe som er ganske deilig og befriende! Vet at det kan være irriterende når jeg ikke svarer kjapt, eller ikke ser en snap før 5 timer senere. Men hvis man virkelig vil ha tak i meg har jeg jo varsler på de viktigste appene, som jeg nevnte over. 

♦ I tillegg til det over har jeg ALLTID mobilen på lydløs! Dette er en trigger for pappa, han blir dødssur hvis jeg ikke tar telefonen. Det er kanskje 9 ganger hvor jeg tar telefonen og en 10. gang hvor jeg ikke får det med meg, og han husker så klart bare den ene gangen jeg ikke tar telefonen.Så får jeg høre det i 3 uker hvor waste mobil er på meg :')
 Har noen av dere noen fun facts å dele om dere?
Er det flere som har hatt mareritt om førerkortet eller å kjøre bil? Haha!

Frykten for å bli gammel

 • 21.09.2016 - 16:55

Det var sykt gøy å bli 18, det å endelig kunne drikke og kjøpe alkohol, kunne stemme i valg og mulighet til å få førerkort. Det var enda morsommere å bli 20, for da ble jeg ikke nektet adgang på de kule utestedene lenger. Fake leg var aldri min greie. Nå derimot, er det ikke like gøy å bli eldre lenger...

Man får hele tiden påminnelser om at det å være ung er best, alle moteblader og reklamer fokuserer på klær, sminke og hår som skal få kvinner til å se ung ut igjen. Det å være ung blir jo assosiert med å være frisk, sprek, rynkefri, fast i formene og alt mulig positivt, så det er kanskje ikke så rart at det er så stort fokus på det. Før følte jeg aldri på den frykten for å bli gammel, jeg bare levde og ble eldre og det var greit.

18-årsfeiring i rosa og mammas brudetiara ♥
 

Jeg har en venninne som mener at livet er "over" når man fyller 25, for da begynner alt å henge på kroppen. Tenk så ungt 25 fortsatt er! Så har vi de mennene som er med og støtter tankegangen om at kvinner mister relevans med alderen. "Menn eldes bedre og kan dessuten få barn hele livet, kvinner blir bare dvaske". Jeg skulle ønske det ikke var så stort fokus på alder hele tiden, det er bare slitsomt og dessuten ikke noe man kan gjøre noe med uansett. 

Livet er ikke over før det er over. Mange unge mener at livet er "over" når man blir for eksempel 40 eller 50, men det er en så idiotisk tankegang. Man tilpasser seg alt hele tiden, og ting går så gradvis at man ikke plutselig våkner en dag og tenker: "Oi, nå er jeg 50, nå er jeg gammel og livet mitt er over, kanskje på tide å legge meg ned og dø?" Selv om noen får midtlivskriser, da, men det får være en annen sak. Man kommer ikke til å tenke på samme måte som da man var 20. 

Jeg vil iallfall prøve å la være å bli påvirket av alle andres tanker om det å bli eldre. Og til alle andre som bekymrer seg: Slapp av. Livet er ikke over før det er over - altså et par meter under jorda. 

Har noen av dere tenkt over dette noen gang?

Favorittjakken

 • 21.09.2016 - 09:27

I tre år har denne olajakken fra Nastygal vært favorittjakken min om sommeren. Den er så utrolig behagelig å ha på!Den er egentlig et nummer for stor, i tillegg til at det er oversized modell, men det er kanskje det som gjør at den er så deilig å ha på. Jeg kan fort se en del større ut enn det jeg er når jeg har den på, men noen ganger må man bare gi blaffen. Jeg er så glad i den. ♥


 

Hva synes dere?

Finding Dory

 • 20.09.2016 - 21:10

Her om dagen var jeg og så "Finding Dory" med Oda og Malene på kino. De to andre hadde gledet seg veldig til filmen, mens jeg hadde helt glemt at den skulle komme. Den var ganske søt og litt morsom, men den var ikke helt "Finding Nemo". Skal kanskje litt til? Det er gode barndomsminner, det!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

​Det er helt umulig å gå på kino uten å kjøpe masse snacks! Jeg har et stykke igjen å gå før jeg har mestret det kunststykket der. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg gir den 3 av 5 stjerner. Den er nok veldig fin for barn, men for voksne er den nok ikke like spennende. Akkurat det klarte "Finding Nemo" litt bedre, selv om jeg var liten første gang jeg så den. 


Har noen av dere sett "Finding Dory"? Hvis ja, hva syntes dere?

Nettshopping

 • 20.09.2016 - 08:27

I helgen satt jeg og nettshoppet litt, så tenkte å vise dere det jeg har klikket hjem! Det morsomste er når man bare legger oppi absolutt alt man har lyst på, og så på slutten må man vurdere: "hva er det jeg virkelig har lyst på av dette?" Så jeg satt igjen med noen ting jeg tror jeg vil ha stor glede av!

Den hvite kjolen og kimonoen er fra Nelly (link her og her), og det rutete skjørtet og den svarte kjolen er fra Zalando (linker her og her). Håper jeg har bestilt rett størrelse i alt! Gleder meg ♥

Endelig fornøyd!

 • 19.09.2016 - 17:08

Som noen av dere kanskje vet, har jeg hatt litt av en hårreise de siste årene. Jeg begynte å farge håret blondt i 9. klasse, og holdt på helt til videregående. Da bestemte jeg meg for å voldta håret mitt på det groveste! Nei, ikke med vilje så klart. Jeg ble bitt av platinablond-basillen og begynte da å bleke håret selv, det skulle bli helt hvitt! Når man er midt oppi det er det vanskelig å se klart, jeg syntes jeg var dødsfin, men ser nå at det er finere med litt mer naturlige farge.


Her er litt av det håret mitt har vært gjennom!


fra venstre: desember 2011 - mai 2012 - januar 2013 - november 2013
 

Etter å ha skadet håret ved å farge og bleke det så mye frem og tilbake, måtte jeg klippe håret "kort" (for meg var det veldig kort), som på bildet helt til høyre. Siden da har jeg prøvd å vokse det langt igjen. Langt hår (på meg selv) er utrolig viktig for meg, så det har vært noen mørke stunder, haha. Jeg var jo sykt avhengig av extensions en periode og følte meg stygg når jeg ikke hadde de i. Noe så teit? Heldigvis er det der over. Men ja, det jeg skulle si var at nå er jeg endelig fornøyd! Det har tatt fryktelig lang tid. Nå kan jeg se på håret mitt og tenke at det er fint!

Jeg har fått tilbake lengden min, det er nokså tjukt i forhold til det det var før, og jeg har også fått tilbake mye av min naturlige hårfarge. Bye bye dyre frisørbesøk! Nå blir det bare å dra dit for å stusse en gang i blant. LOL dette innlegget var basically en hyllest til håret mitt. Men det må være greit en gang i blant, haha.

Liker dere best kort eller langt hår på dere selv?

OUTFIT

 • 19.09.2016 - 17:01

Topp: New Yorker Skjørt: Stradivarius (Gran Canaria) Cardigan: ONLY
 

I dag har jeg fri, eller "studiedag", om du vil. Det er veldig deilig, men jeg har fortsatt til gode å være superproduktiv på disse dagene. Prøver å skjerpe meg! Har sittet litt med statistikk i dag i hvert fall, det vanskeligste faget noensinne. Nå skal jeg ut og spise med kompisen min René, før vi skal se "Nerve" på kino. Jeg må jo se alt som Emma Roberts er med i, haha. Pluss at det virker som en kul film! Restauranten vi skal teste ut heter "Der Peppern Gror", som ligger like ved Rådhuset. Ingen av oss har vært der før, men tror det blir bra! 

Baby blue

 • 19.09.2016 - 08:28

Er det én farge jeg er svak for (i tillegg til rosa), så er det babyblått. Jeg virkelig elsker den fargen! Garderoben min er stort sett rosa og lyseblå, og jeg tror jeg har fire nesten helt like blå cardiganer, bare med en ørliten forskjell i fargenyansen. What can you do? Så dette antrekket skulle jeg gjerne hatt på meg i dag! Noen vil kanskje si det blir litt for matchy-matchy, men jeg liker det. 

Antrekket er laget med polyvore, hvis du vil vite hvor noe er fra er det bare å sjekke ut denne linken. ♥

Innkjøp

 • 18.09.2016 - 15:14

Her er noen av innkjøpene jeg har gjort denne uken!

Hvor søt er ikke denne kanin-nattkjolen? Jeg kjøpte den på Cubus! Elsker sånne lange topper/kjoler som pysj. 

Så ble det et par treningsshortser fra H&M og et par strømpebukser. Jeg har tenkt til å begynne å trene mer hjemme, og noe som har stoppet meg før er tanken på å dra på seg den stramme, trange tightsen bare for å trene inne. Teit grunn, I know, men sånn er det. Disse shortene var kjempedeilige å ha på, så nå har jeg ingen grunn til å ikke begynne! 

Mummi-kopper! Jeg har aldri vært noen samler av Mummi-servise, men kanskje jeg skal begynne? Disse var så søte at jeg bare måtte ha de. Jeg har en ting for kopper. En dag, når jeg har flyttet hjemmefra, skal skapene mine være fulle av søte kopper i alle slags forskjellige mønstre, og så skal besøket mitt og jeg drikke fra de koppene vi liker best. I hodet mitt er dette skikkelig koselig, haha. 

Sånn ser de ut på baksiden. Eller forsiden, avhengig av hvordan man ser på dem. 


Hva synes dere om innkjøpene?

Sol og sjømat

 • 17.09.2016 - 16:43

Her kommer noen bilder fra en av sommerferiens siste dager, da jeg var ute og spiste med mine to bestevenninner. Det var Noras bursdagsgave til Oda, siden hun ikke kunne være til stede da Oda feiret bursdag tidligere i sommer. Det var en herlig og varm dag, og da passet det supert med sjømat!

Meg og NoraOda, keeping it dark ♥

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det ble fisk på Nora (husker ikke hva slags), rekefat til meg, og krabbe på Oda. Det var sykt gode reker, det eneste som er litt slitsomt er at man må skrelle dem selv. Det er jo tortur når man er kjempesulten, haha! Var verdt det, da. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Så ble det en liten tur på Aker Brygge for å kjøpe is og fange litt Pokémon. Jeg er ikke like gira på spillet nå lenger, men det var vanvittig gøy i sommer. 

Sånne innlegg som dette blir så glossy-glossy, så hvorfor ikke slenge med en liten videoblogg? Der får dere se hvordan vi egentlig er, hohooho.


Er det noen av dere som fortsatt spiller Pokémon Go?

Favorittneglelakken

 • 17.09.2016 - 09:20

Hei dere! Tenkte jeg skulle vise dere favorittneglelakken min. Det er en gellack fra Depend som heter "Baby Pink" og er en utrolig søt korallaktig rosafarge. Jeg har brukt gellack (hjemmesett) fast i et par år nå, og det er den beste gaven jeg har fått noen gang, tror jeg. Jeg har veldig mange forskjellige farger i gellack nå, men "Baby Pink" er den jeg alltid går tilbake til. Den er utrolig lett å ta på, ettersom den har veldig god dekkevne. Ett lag kunne vært nok, men jeg tar alltid to likevel for best resultat. Vet at det er en del som har fått allergiske reaksjoner av gellack-settet til Depend, men jeg er heldigvis ikke en av dem. Jeg er så avhengig av dette at det hadde vært så trist om jeg måtte slutte. Å ta på vanlig neglakk nå blir bare ikke det samme. Jeg kjøper mitt her
 

Bruker noen av dere gellack?

Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits