victoriav.blogg.no

Å se frem til i november

  • 04.11.2016 - 14:54

Det er mye fint som skjer i november, og her er noe av det jeg gleder meg til!
 
♦ Ringenes herre-maraton på Colosseum! Det er årevis siden jeg har vært med på det nå, så det er på tide. 

♦ "Fantastic Beasts and Where to Find Them" kommer på kino! Det blir stas med en film som er i Harry Potter-universet, selv om det sikkert blir en helt annen følelse. Jeg er likevel spent, men skal prøve å ikke ha for høye forventninger.

♦ Jo mer av november som går, desto nærmere kommer vi jul! Jeg er ikke akkurat julefan nr 1, men jeg prøver å bli gira, for det er så koselig. Hvert år føles det som jeg går glipp av noe fordi jeg ikke gjør så mye julete i desember, men nå skal jeg være flinkere! Har flere venninner som er de galeste julefreakene noensinne, så jeg får nok god hjelp. 
 

♦ Gilmore Girls kommer på Netflix!! Jeg gleder meg skikkelig til den nye mini-sesongen, og lader allerede opp med GG-maraton. I tillegg designer jeg et eget GG-klistremerkesett som jeg kan ha i planleggeren min! 

♦ BLACK FRIDAY! Det er ingenting som gleder et shopaholicers hjerte mer enn denne dagen. Norge har blitt så flinke på tilbud på denne dagen, så det er mye billig og bra man kan få tak i!


Hva ser dere frem til i november?

A girl's right to stickers

  • 03.11.2016 - 13:54

Nå har jeg holdt på med "glamplanning" i et par måneder, og jeg synes det er like morsomt fortsatt! Det er så gøy når en ny uke starter, for da kan jeg endelig legge ned et nytt sett med klistremerker. Hvis du ikke skjønner hva jeg snakker om, er det ikke så rart, for jeg tror ikke det er en veldig stor greie i Norge, men i USA er det veldig stort iallfall! 

Så jeg har altså en Erin Condren-planlegger, som ser slik ut på forsiden:

Så for å forklare enkelt hva greia er: Man har en planlegger som man dekorerer med klistremerker, og så skriver man på klistremerkene etterpå. Det er en kreativ måte å planlegge uken på, og en veldig morsom hobby! Jeg har også begynt å designe mine egne sett, så det er virkelig bare fantasien som setter grenser! 

Man kan enten kjøpe ferdige planner stickers, eller printe ut selv på sticker paper. Jeg printer ut selv, for det er så mye billigere. Har i tillegg investert i en Silhouette Cameo, som er en maskin som kan kutte klistremerkene for deg. Da slipper jeg å klippe selv med saks, haha. Forrige uke hadde jeg Halloween-tema, som dere ser over. 
 

Min favoritt til nå må være dette havfrue-settet:

Dette er også en måte å huske ukene bedre på, for det blir jo en slags minnebok! Liker å ha sånt å se tilbake på.

Er det noen av dere som driver med dette?

Halloween 2016

  • 01.11.2016 - 16:26

På lørdag hadde jeg Halloween-fest hos meg, noe som var supergøy! Det var så hyggelig at så mange kunne komme, selv om jeg var litt bekymret for plassen, haha. Men alle kom og måtte dra til litt forskjellige tider på grunn av jobb og livet og alt mulig, så det gikk veldig bra! Jeg elsker jo Halloween og å kle meg ut, så det er ekstra gøy når jeg kan få alle andre til å kle seg ut også! Her er noen bilder:

Sunniva, Malene, meg, Oda og Lisbeth ♥

Jeg var altså pirat i år!

Jeg hadde bakt mini-donuts til festen - hvor søte er ikke de?

Jeg klarte tydeligvis bare å konsentrere meg om en type kamera, så i år ble det nesten bare polaroidbilder som jeg hang opp fortløpende. Tror folk synes det var morsomt, for var alltid en gjeng som sto og så på veggen. Er ekstra stolt over at jeg klarte å få med meg alle sammen!

Litt trist at årets Halloween er over, da er det et helt år til neste gang... Men men, nå er det november, og snart jul! Det er jo noe å se frem til. 


Hva var dere på Halloween?

Victoria

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 23 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og personalledelse, og nå studerer jeg til en master på BI.

På denne bloggen skriver jeg om hverdagen min og mine interesser; blant annet klær og mote, shopping, fotografi, dyr (mine tre skjønne birmakatter og Penny the pomeranian), bøker, filmer og serier.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Follow
Follow

Søk i bloggen


Blogger outfit 160x600.jpg

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits