victoriav.blogg.no

Ikke lenger instahoe

  • 12.12.2015 - 12:55

Jeg har blogget særdeles lite denne høsten, og derfor har det også blitt mindre bilder av alt. Jeg har klart å samle sånn nesten alle instagram-bildene mine siden sommeren i én kollasje! Det er litt trist siden jeg elsker å ha mange bilder å se tilbake på. Skjerpings på nyåret! 1: Høst-selfie! 2: Synet som møter meg på kjøkkenet hvis jeg står opp først... Sultne katter er skumle! 3: Da jeg og broren min vorset sammen med kameratene hans. Det var en morsom kveld!

4: Penny og Nala som holder hverandre mens de sover. Har du sett noe så søtt? 5: Marte og meg med oktoberfest-outfits! Brukte det ved to forskjellige anledninger, siden vi elsker å kle oss ut! Opplevde Gabrielle live (for tredje gang #fan6. Ballongslippet da BI feiret 10 år i Nydalen. Da kom Donkeyboy og Matoma og spilte!

7: Vakker rosa høst på Manglerud 8. Tur med gladloffen Penny! 9: Bilde fra vitnemålsseremoni på Markedshøyskolen

Heter @victoriaven på instagram hvis dere vil følge meg! 

Pink coat, be mine!

  • 09.12.2015 - 12:15

Jeg kom over denne nydelige kåpen på ASOS og ble umiddelbart forelsket, og visste jeg måtte klikke den hjem. Det var bare én størrelse igjen, UK 10, som jeg først trodde tilsvarer 40, men det er jo 38 (på ASOS iallfall)! Da funker det - satser jeg på! Håper å kunne bruke den på litt mildere dager. Den har tidligere kostet 1118 kr, og nå kostet den 335 kr, så det var til og med innenfor tollgrensen. Flaks! Gleder meg til å få den!

Hva synes dere?

I know every mile will be worth my while

  • 07.12.2015 - 19:03

I dag hadde jeg min siste tretimers skoleeksamen før jul, så nå ser jeg lyset i enden av tunnelen! Jeg har ikke ferie helt ennå dessverre, men det å ikke måtte bruke kveldene til å pugge hjelper veldig - i tillegg til å kunne se på en serie på kvelden uten å tenke på at jeg heller burde lest over notatene en siste gang! Har igjen to innleveringer og en hjemmeeksamen (som jeg får 19. desember), men ser ikke på dette som like stress. Når alt dette er overstått har jeg overlevd første semester av master! Ting jeg ser fram til nå:

- Tid og (forhåpentligvis) mer lyst til å trene. Julekjolene mine passer jo nesten ikke på grunn av eksamenskiloene, haha! 
- Hakkebakkeskogen på Nationaltheatret, Putti Plutti Pott, Nøtteknekkeren OG Tryllefløyten. Skikkelig kulturell desember! 
- Nora kommer hjem fra utveksling i Nederland rett før jul! ♥
- Å bli ferdig med de siste innleveringene, så klart... 

Når har dere juleferie?

Julegavetips

  • 06.12.2015 - 14:25

Society6 er en side med utrolig mange fine ting! Jeg elsker å bestille ting derfra, og da går det for det meste i putetrekk og kopper. Hvem som helst kan søke om å bidra med ulike design, og så kan man bestille det i nesten hva som helst - klær, bilder på veggen, mobildeksel, puter, sengeteppe, reisekopper og mye mer. Man kan søke etter så vanvittig mange design - enten du liker blomster, makroner, Harry Potter, havet, abstrakt kunst eller hva det skal være, så er det garantert noen som har laget designet. Det er bare å søke, og så sitte og drømme seg bort i timesvis!

Jeg har selv koppen med marmormønster og den ved siden av med "wifi..." De er kjempefine! Det er ikke spesielt billig på siden der, men den er helt trygg og grei frakttid. Det kan ta opp til 2 uker, men den siste bestillingen min kom etter kun en uke - og dette er fra USA. Men tenkte det er et godt tips til venner eller familie man ikke helt vet hva man skal gi! 

Drink champagne and dance on the table

  • 04.12.2015 - 17:35

Tidlig i november arrangerte BI ball, og det er ikke jeg vanskelig å be med på! Som betyr at jeg ber meg selv, men detaljer, detaljer! Jeg følte meg jo meget snytt da jeg gikk siste året på Markedshøyskolen, som alltid arrangerer ball på Grand Hotel, men akkurat det siste året bestemte de seg for å ha "den store vinterfesten" istedenfor. Hva skulle jeg da gjøre med de tre ballkjolene jeg hadde kjøpt inn noen måneder før, som bare ventet på å bli brukt? Så ja, kort sagt ble jeg glad for at (to av kjolene i det minste) ikke forble ubrukt! (Jeg liker alternativer... og det er nokså lett å selge igjen etterpå!)

Meg og Marte før ballet ♥

Det er tredje gang med rosa prinsessekjole, selv om alle de tre rosa kjolene jeg har brukt har vært forskjellige, haha. Gammel vane er vond å vende! Men neste år skal jeg nok gå for noe annet, for det var vanvittig slitsomt å passe på at ingen tråkket på kjolen min. Man ser det ikke så godt på bildet, men den er litt mer "poff" i virkeligheten! 

Forresten, var ikke Marte sin kjole nydelig? Kanskje det er noe sånt jeg skal gå for neste år, litt lettere å holde styr på - og meget elegant! Ellers var ballet veldig fint - maten er alltid kveldens høydepunkt for meg, og den skuffet så absolutt ikke! Og flere av de vi satt på bordet med stakk før desserten kom, så da ble det dobbel dessert på meg. Ble altfor mett... 

Har allerede fått solgt ballkjolen min (med fortjeneste til og med), så da kan jakten på neste års ballkjole begynne! (Jeg er uhelbredelig, jeg vet). Har noen av dere vært på ball ennå, eller skal det i fremtiden?

Black Friday shopping

  • 02.12.2015 - 16:19

Her er resultatet av fredagens Black Friday shopping! Nelly hadde en del fine timestilbud som jeg slo til på + 20% på alt i nettbutikken. Ble veldig fornøyd!Det ble også noen filmer og CD-er! Broren min bare: "Hvem er det som fortsatt kjøper CD-er...?" Jeg tydeligvis! Jeg synes det er ganske koselig. Kjøpte også Maze Runner-bøkene, som jeg lenge har hatt lyst til å lese. Nå har jeg jo sett de to første filmene, men jeg glemmer ting så fort uansett, så det ødelegger nok ikke spenningen! Og hårkur og balsam fra Redken må man jo bare kjøpe når det er tilbud, det er så sinnsykt dyrt til vanlig.Fikk dere tak i noe fint i helgen?

Det er første desember i dag!

  • 01.12.2015 - 21:49

Da er vi offisielt inne i desember! Det føles like rart hver gang, jeg føler det ikke helt ennå. Forrige uke tenkte jeg: "Nå kan jeg like godt begynne å høre på julesanger, det er snart desember, så kan jo tyvstarte litt!" Men det føltes ikke helt riktig. Jeg kan drikke julebrus og spise pepperkaker i oktober, men å høre på julesanger før desember? Tydeligvis ikke. Men jeg hadde en skikkelig morsom og koselig drøm her forleden dag! Jeg drømte at jeg og vennene mine plutselig var en real life musical, og alle sang "HEI HÅ, NÅ ER DET JUL IGJEN!" og bare var sykt glade, og jeg husker jeg ble så glad i drømmen at jeg fikk tårer i øynene. Er helt sikker på at jeg smilte på ekte mens jeg drømte det. Good dream!I dag hadde jeg min andre eksamen, som gikk helt greit. Jeg aner ikke hva de forventer på masternivå, så jeg har alltid en gnagende følelse om at jeg ikke er god nok. Håper jeg blir motbevist! Den siste individuelle skoleeksamenen vi har er neste mandag, som blir den desidert verste. Men når den er ferdig er det bare innleveringer igjen, så tror jeg kommer til å føle meg mye lettere med en gang! Min trofaste følgesvenn Penny hjelper meg gjennom alt! Hun er den mest kosete og selskapssyke skapningen noensinne, så hun ligger ofte på fanget mitt på kjøkkenet når jeg leser til eksamen. Smelter hjertet mitt hver gang hun står på to bein og krafser på låret mitt, med store øyne som spør om hun kan få komme opp... <3

Skal dere følge med på noen julekalendere på TV? Jeg ble lurt med skjult kamera på Rimi av Espen Eckbo til julekalenderen på TV Norge, så kanskje jeg kommer på Asbjørn Brekkes julekalender... Herregud. Håper det ikke blir for kleint i så fall. Hva er det egentlig med meg og det å bli lurt på TV? Begynner å bli et gjentagende mønster.

Victoria

VelkommenHei og velkommen til min blogg! Jeg heter Victoria, er 24 år og er fra Oslo. Jeg har en bachelorgrad i HR og Personalledelse og en mastergrad i Ledelse og Organisasjonspsykologi.

Jeg begynte å blogge i 2008 og blogget med stor lidenskap i mange år, før andre interesser tok over (for ikke å snakke om studier!) Nå blogger jeg litt av og til når jeg kjenner savnet.

kontakt: victoriablogg@outlook.com

instagram: victoriaven

Blogg.no reklame

Follow
Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits